Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημέρα σας....

Παπί πάει μπήκες στην τελική ευθεία σε λίγο στις 8 Ιουνίου μπαίνεις στον μήνα σου...Αλίμονο σε μας που έχουμε ακόμα.

Αννέτ να σας ζήσει ο Γεράσιμος να είναι πάντα καλά ο νεοφώτιστος σας!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια.. δεν σας εχω διαβασει ,σημερα δεν ημουν καιθ πολυ καλα ειχα κομαρες στα ποδια και ποναγε λιγο η κοιλια μου...δεν σηκωθηκα καθολου απο το κρεβατι παρα μονο για τουαλετα... τωρα ειμαι καλυτερα! ελπιζω να μην χρειαστει να παω ξανα στο νοσοκομειο

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλησπερουδιαααααααααα κοριτσακιαααααααααα!!!

ο μικρος Γερασιμος σας στελνει την αγαπη του και λαδωμενα/μυρωμενα φιλακια!!!χιχιχι!!!

ευχαριστουμε πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!

αυριο οι λεπτομερειες γιατι η αννετομανουλα ειναι κο-μμα-τια!!!

σας αγαπαμε πολυ και μας λειψατε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα κουκλιτσες!

καλε που χαθηκατε ολες;;;

αδερφακι μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος!

να ειναι παντα γερος σαν τα ψηλα βουνα και να μην το αγγιξει ποτε καμια στεναχωρια οσο αυτο ειναι εφικτο παντα!

να τον καμαρωνετε παντα τον αντρακο σας!

αντε τωρα βουρ για την κορη!χιχιχιχι!

ξανθουκο ειδες κοντευω καλε!και αρχιζει και με πιανει μια αγωνια αστα!

να σου πω την αληθεια εδω και 3 μερες εχω αρχισει που και που κυριως το βραδυ που κοιμαμαι να νιωθει πολυ μικρα πονακια περιοδου ξερεις σαν κραμπες και ανησυχω λιγο μηπως ειναι συσπασεις.αλλα δεν πετρωνει καθολου η κοιλια μου.δεν ξερω καθολου πως ειναι βεβαια οι συσπασεις αλλα θα το πω την τεταρτη στο γιατρο μου που θα παμε για υπερηχο να δω τι θα μου πει.

εσυ πως εισαι κοριτσακι πως παει το μωρακι σου αληθεια ποτε πας γιατρο να μας πεις και ποσο ζυγιζετε τωρα;;;

τζενακι-αντριανη-αστερινα;;;;πως πανε τα αδερφακια ολα καλα;;;

κιττακο μου τι μου κανεις;;;τι λεει ο μπομπιρας-φαγανουλης;;;

φαιη χαθηκες κι εσυ βρε που εισαι τι κανεις;;;

αστερια μου πως πανε τα ψωνια;;;α τελικα εγω πηρα ολη τη σειρα της weleda απο γερμανια πηγαν τα πεθερικα μου για κατι δουλειες και μου τα εφεραν ολα εις διπλουν!ειναι πολυ καλα και μυριζουν πολυ ωραια!

τωρα το μονο που μενει ειναι να παρω ενα τηλ την παιδιατρο να μου συστησει καμια κρεμουλα για τα κουνουπια γιατι θα ναι και κατακαλοκαιρο και ολο και θα την χρειαστουμε!

θα παμε και στα ικεα αυριο να παρουμε φωτιστικο για το δωματιο και τον τοιχο και μετα θα παμε να παρουμε και μπανακι για το βατραχακι!αυτα τα νεα μου προς το παρον!

γυναικακι μου πως εισαι;;τι κανει το ζουζουνακι-τσιλιβιθρονι;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας...

Παπάκι τώρα θα ξαναπάω γιατρό 20 Ιουνίου για να κάνω και ντόπλερ.Η δικιά μου γενικά δεν βάζει πολλά ραντεβού και έχω να δω την μικρή ήδη 6 εβδομάδες και πρέπει να περιμένω άλλες 3.Ε πιστεύω στο 2 κιλο θα είμαστε τότε.

Ξέρεις μαζί σου μετράω και εγώ 39 μέρες για τα γενέθλια του αντράκου μου....

Θα τα ευχαριστηθείς τα βελεντα το μόνο που ίσως δεν σου άρεσε ήταν η μυρωδιά τους αλλά αφού σου αρέσει οκ.

Εσύ τώρα πρέπει να αρχίσεις συσπάσεις σιγά σιγά μη σε ανησυχεί αυτό.Άντε θεωρητικά μπορεί να έχεις τον μικρό σου αγκαλιά σε λιγότερο από 4 εβδομάδες.Αχ τι καλά τελειώνεις....

Αννετάκο μου πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά.Θα σε πάρω τηλ να μου πεις νέα....

Φιλιά στις υπόλοιπες.

καλημερα κ καλη εβδομαδα

αννετ αγαπη μου σου ευχομαι να ειναι γερο καλοτυχο

να μαθει κ να χαιρεται τις αξιες της ζωης ,αν κ με εσενα μαμα δεν θα ειναι κ πολυ δυσκολο..μπες οποτε μπορεις να μας πεις νεα!!

οι υπολοιπες τι κανετε σας εχασα

ξανθη που εισαι;ο μικρουλης σου τι κανει;

παπι μην αγχωνεσαι ειπαμε..μια ουριτσα σου εμεινε..

φαιηηηη εμεις κ αν χαθηκαμε..που βρισκεσαι ολα καλα;

κιττυ τι κανει το μπιζελακι σου;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη καλημέρα.Χάθηκα λίγο αλλά τώρα είμαι με τον μικρό μόνη μου και τρέχω να μαζέψω τα χαρτιά για να τον γράψω προνήπιο και ταυτόχρονα κάνω και το σπίτι σιγά σιγά.Ψάχνω για κουρτίνα για το δωμάτιο της μικρής και για διακόσμηση...

καλημερα κοριτσια...

αννετ να ειναι γερος και καλοτυχος ο μικρος σου γερασιμος.

ξανθη φτασαμε κοντα στις 30 εβδομαδες,αντε κοντευουμε και εμεις, εγω 8 του μην ος θα παω στον γιατρο και θα δουμε ποτε θα μου πει για ντοπλερ.

παπακι πω πω αρχιζει η αγωνια!!!!!υπομονη σε λιγο και ρο θα κρατας το μωρακι σοτ στην αγκαλια σου.

φαιη αντε τελιεωνει το φορτο εργασιας..καιρος να χαρεις την ομορφη κερκυρα.

αννια εσυ τι κανεις? σε εχασα! τι κανουν τα μικρουλια σου? αντεχεις???

κυττη ολα καλα? και εσενα σε εχασα!

αννα για εσενα δεν το συζητω εσενα κιαν εχω χασει,αλλα δικαιολογισε και γω οταν με το καλο γεννησω πιστευω δεν θα εχω χρονο για κατι αλλο απτο μωρακι μουυυυ.

εγω δεν εχω νεα,ευτυχως ειμαι καλυτερα απο προχθες που πονουσα πολυ.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο μινακι μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααα

54,35:p:p:p:p

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

τι τελεια νεα ειναι αυτα!!μπραβω κοπελα μου ,σου ευχομαι να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη..τωρα πια κοιταμε μονο μπροστα ετσι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και λιγο πισω τζενακι μου το παρελθον δεν το ξεχναμε ποτε απλα ατενιζουμε το μελλον

μην ξεχαστεις κ πηγαινεις μποροστα με το κεφαλι γυρισμενο πισω..

γιαυτο σου λεω μονο μπροστα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...