Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??Εδω βρεχει απο χτεςμια σταματαει μια αρχιζει...αχ εκανα εναν υπνο τρελα θα σηκωθηκα και 7-8φορες...πολυ ανησυχος ο μικρος....δεν ειμαι καλα βρε κοριτσια εχω πολλα πολλα νευρα κουραση ηπνυλια και ακομα ειμαι στην αρχη

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αννια μου,πωπω ταλαιπωρησε βρε κοριτσακι και να σου πω την αληθεια ειναι πολυ δυσκολο να εισαι εγκυος και να εχεις και 2 παιδια να φροντισεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπακι μου δεν ξερω αλλα εχω παρατηρησει οτι εχω νευρα οταν δεν κοιμαμαι καλα...μακαρι να στρωσει ο υπνος τους να ηρεμησω λιογο φιου!!!1

καλα σιγουρα αν δεν κοιμασαι καλα πως να μην εχεις νευρα;;ελπιζω να φτιαξει το προγραμμα σας συντομα γιατι κι εσυ τωρα θελεις υπνο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=35920&selcat=bgsw

αυτο το ριλαξ-κουνια θα μου το παρει δωρο ο αδερφος μου σας αρεσει;;δεν ειναι πολυ ωραιο;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλε που πηγατε ολες;;

παλι μοναχουλι με αφησατε;;;

:(

566b716e1f.png?html%22

καλως το γυναικακι μου τι κανεις ομορφια μου;;;πως εισαι;;κουρασμενη η βρηκατε το προγραμματακι σας;;;;

566b716e1f.png?html%22

Γυναικακι μου πολυ ωραιο το ριλαξ σας! Εμεις ειμαστε μια χαρα σημερα! Το βραδυ εφαγε στις 11 στις 3 και μετα στις 8 το πρωι! Οποτε κοιμηθηκαμε μια χαρα. και ο θηλασμος σουπερ με το που ξυπναει η μικρη την βαζω στο στηθος και τελος ουτε αποστειρωτες ουτε να βραζω νερα ουτε μπουκαλια τιποτα πολυ ξεκουραστα... Να παρεις ενα καλο θερμο να κρατας νερο να μην βραζεις ολη μερα

Διαφημίσεις

Γυναικακι μου πολυ ωραιο το ριλαξ σας! Εμεις ειμαστε μια χαρα σημερα! Το βραδυ εφαγε στις 11 στις 3 και μετα στις 8 το πρωι! Οποτε κοιμηθηκαμε μια χαρα. και ο θηλασμος σουπερ με το που ξυπναει η μικρη την βαζω στο στηθος και τελος ουτε αποστειρωτες ουτε να βραζω νερα ουτε μπουκαλια τιποτα πολυ ξεκουραστα... Να παρεις ενα καλο θερμο να κρατας νερο να μην βραζεις ολη μερα

μια χαρα ειστε ολες οι κουκλες και με το θηλασμο μια χαρα πολυ χαιρομαι.κι εγω θελω πολυ να τα καταφερω.

θερμος εχω.

566b716e1f.png?html%22

Γυναικακι σορυ ξυπνησε η μικρη και την θηλαζω τωρα... Ναι ειμαστε πολυ καλα! Θα αρχησω να αποθηκευω και γαλα γιατι το καλοκαιρι εχω ενα σωρο γαμους οποτε θα το βγαζω απο την καταψυξη και θα της το δινω

μια χαρα ειστε ολες οι κουκλες και με το θηλασμο μια χαρα πολυ χαιρομαι.κι εγω θελω πολυ να τα καταφερω.

θερμος εχω.

Θα τα καταφερεις θελει πολυ υπομονη και επιμονη και να πινεις παρα πολλα υγρα

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου..

τωρα ανοιξα..φτου ντροπη μου,αλλα δεν ειχα σηκωμο.

αυτες τις μερες κανω ενα ψιλο γενικο γιαυτο κ δεν μπαινω τα απογευματα,μετα πευτω ξερη..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου..

τωρα ανοιξα..φτου ντροπη μου,αλλα δεν ειχα σηκωμο.

αυτες τις μερες κανω ενα ψιλο γενικο γιαυτο κ δεν μπαινω τα απογευματα,μετα πευτω ξερη..

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφου εχεις τοση ορεξη ελα κ στο δικο μου να κανουμε καμια δουλεια:D:D:D

η τουλαχιστον να κρατας την μπεμπα

φευγω παω στο χωριο αν εχει ιντερνετ εκει θα μπω να κουτσαμπολεψουμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...