Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κορίτσια τα κιλά πιστευω έχουν να κάνουν και με τον οργανισμό-μεταβολισμό κάθε γυναίκας καυ φυσικά και με το ποσά πήραμε. Εγώ δεν είχα πάρει πολλά, μπήκα στον 9ο με +8, μετα δεν ξαναζυγιστηκα. Έφτασα βέβαια τις 40 βδομάδες οπότε φαντάζομαι θα ήμουν στα +10 όταν γέννησα. Στην κλινική είχα μια κοιλιά σαν να ήμουν 5-6 μηνών, αφού γύρισα σπίτι βλέπω ότι ήμουν +1,5 κιλό με μια χαλαρή κοιλιτσα. Μέσα σε καμία δεκαριά μέρες ήμουν -2 με τη χαλαρή κοιλιτσα κα τώρα είμαι πάλι -2 κιλά και η κοιλιά μου έχει σφίξει. Ούτε γυμναστική, ούτε διατροφή έκανα. Στις 40 μέρες που πήγα στη γυναικολογο να με δει μου λέει κι αυτή πως βρε παιδί μου άλλες τα χάνετε όλα τα κιλά κατευθείαν χωρίς να κάνετε τίποτα κι άλλες ταλαιπωρούνται για πολυ καιρό. Οπότε μην αγχωνεστε που θα παει θα φύγουν τα παλιοκιλα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα μικρο φαντασματακι τριγυρνα φαντασματακι λαλαλλαλαλλα

που εισαι καλη μου ...δεν με προλαβες το πρωι πλακωσε δουλεια..ευτηχως γιατι οι προηγουμενες μερες ηταν αστα να πανε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα και απο μενα!τι κανετε;;

αχ εγω ειχα κοσμο εχτες ειχαν ερθει πολλοι φιλοι μας και εφτιαξα και κατι μεζεδες για κρασακι και το ξενυχτησαμε μεχρι τις 1 οποτε πριν 1 ωρα σηκωθηκα!

βαριεμαι ακομα και να βαλω τα πιατα στο πλυντηριο πιατων τελειο;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

εφαγα ενα κομματο τυροπιτα και μου εκατσε σαν πετρα ρε σεις!νιωθω σα να εχω φαει 1 μοσχαρι!

πωπωπω δεν την παλευω με το φαγητο οτι και να φαω νιωθω χαλια για καμια ωρα μετα μονο φρουτα μπορω να τρωω ανετα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα και απο μενα!τι κανετε;;

αχ εγω ειχα κοσμο εχτες ειχαν ερθει πολλοι φιλοι μας και εφτιαξα και κατι μεζεδες για κρασακι και το ξενυχτησαμε μεχρι τις 1 οποτε πριν 1 ωρα σηκωθηκα!

βαριεμαι ακομα και να βαλω τα πιατα στο πλυντηριο πιατων τελειο;;;

παπι καλημερα..εγω πολλες φορες βαριεμαι κ να σηκωθω να κ@το@ρησω..χαχαχαχαχ..κ λες για σενα που εισαι κ στο μηνα σου..

τι κανεις;εγω ειχα συναντηση κορυφης πριν λιγο..ηταν εδω η νταφλουκω κ ο μικρος της αδελφης μου..κ το ενα γελαγε με το αλλο..οταν διασταυρωνοταν οι ματιες τους λες κ τους γαργαλαγες την πατουσα..μιλαμε πολυ γελιο..

αλλα φυγανε γμτ:(

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπι καλημερα..εγω πολλες φορες βαριεμαι κ να σηκωθω να κ@το@ρησω..χαχαχαχαχ..κ λες για σενα που εισαι κ στο μηνα σου..

τι κανεις;εγω ειχα συναντηση κορυφης πριν λιγο..ηταν εδω η νταφλουκω κ ο μικρος της αδελφης μου..κ το ενα γελαγε με το αλλο..οταν διασταυρωνοταν οι ματιες τους λες κ τους γαργαλαγες την πατουσα..μιλαμε πολυ γελιο..

αλλα φυγανε γμτ:(

αχ τι ωραια τζενακι ειδες μωρε τα σκατουλια;;

566b716e1f.png?html%22

πωπω μια σαρακοστη εμεινε το πολυ!

566b716e1f.png?html%22

πωπω μια σαρακοστη εμεινε το πολυ!

ουτε που θα το καταλαβεις για ποτε θα τον εχεις στην αγκαλια σου..

σα χτες θυμαμαι την αντριανη που ελεγε δεν περναει ο καιρος..κ τωρα η μανδαμ μας κλεινει κ το ματι..φτου σου παιδακι μου της ελεγα μου εκλεινε τα ματια αυτη..αστο τρελλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Παπάκι , Τζενάκι !!!!

εγω βαριέμαι............ειναι και ο καιρος μουντος.μα τι βροχη εριξε.....θελω να παω να κοιμηθω...αλλα πανε αυτα...περασμενα μεγαλεία....εχω και να φτιάξω γεμιστά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα Παπάκι , Τζενάκι !!!!

εγω βαριέμαι............ειναι και ο καιρος μουντος.μα τι βροχη εριξε.....θελω να παω να κοιμηθω...αλλα πανε αυτα...περασμενα μεγαλεία....εχω και να φτιάξω γεμιστά

καλημερα κιττακο!

γεμιστα ε τρελαινομαι...αλλα δεν κανει να φαω λογω διατροφης!

δοκιμασε να γεμισεις καποια στιγμη μεσα σε ολα και πιπεριες φλωρινης ειναι κολαση!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κιττακο!

γεμιστα ε τρελαινομαι...αλλα δεν κανει να φαω λογω διατροφης!

δοκιμασε να γεμισεις καποια στιγμη μεσα σε ολα και πιπεριες φλωρινης ειναι κολαση!

καλε βαζω και πιπεριες φλωρινης, και μελιτζανες αναλογως τα κεφια

να σου πω , κανεις μετρησεις για σακχαρο ?

αα...εγραψα χθες , εχω πολλα πολλα επιθεματα...αν θελεις μπορω να σου στειλω , κριμα ειναι να τα πεταξω

απο ψωνια , τελειώσατε ?

απο φορμακια κλπ ελπιζω να μην πηρες πολλα , γιατι οταν σε 2-3 εβδομαδες δεν θα του κανουν δεν θα το πιστευεις. εχω ηδη γεμισει ενα συρταρι με φορμακια που ειναι μικρα. αλλα ειναι της ξαδερφης μου , οποτε θα τα επιστρεψω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλε βαζω και πιπεριες φλωρινης, και μελιτζανες αναλογως τα κεφια

να σου πω , κανεις μετρησεις για σακχαρο ?

αα...εγραψα χθες , εχω πολλα πολλα επιθεματα...αν θελεις μπορω να σου στειλω , κριμα ειναι να τα πεταξω

απο ψωνια , τελειώσατε ?

απο φορμακια κλπ ελπιζω να μην πηρες πολλα , γιατι οταν σε 2-3 εβδομαδες δεν θα του κανουν δεν θα το πιστευεις. εχω ηδη γεμισει ενα συρταρι με φορμακια που ειναι μικρα. αλλα ειναι της ξαδερφης μου , οποτε θα τα επιστρεψω

α σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου κοιτα αν δω και χρειαζομαι επιθεματα θα σου πω κατσε να δουμε πως θα ναι με το θηλασμο γενικα η ολη φαση!

αχ ναι και οι μελιτζανες τρελαινομαι.

οσο για τις μετρησεις κανω μια καθε μερα αλλα ενταξει πλεον ξερω πανω κατω τι θα δειξει αναλογως το τι θα φαω αν και προσεχω να μην τρωω αυτα που με ανεβαζουν.

και για τα φορμακια εχω ουτε 10 η μαλλον 10 εχω δεν ειναι πολλα πιστευω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...