Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αγαπεεεεεεεεεεεεεεεεεες, σας ελειψαααααααααααααααα???

μπηκα να δηλωσω παρουσια και να πω πως αυριο θα ειμαστε καθολα ετοιμοι για την μεγαλη μερα, αααααααχ ειμαι ενα ορθιο πτωμα ο μικρος δεν μαφηνει να σταθω...γκρινια γκρινια γκρινια...δοντακια οπως καταλαβατε...καναμε μια επαλειψ με την θαυματουργη ουζοαλοιφιτσα και ταβλα ο υιος (για λιγο αλλα ηρεμησε) μετα παλι τα ιδια

αυριο περιμενουμε τον παππου μας (πρωτη συναντιση ντε)

την κανω παω να πεσω σαν τουβλο, αυριο εχουμε τα τελευταια τρεξιματα (παραλαβες)

σας φιλω ολες, μανουλες εγκυουλες και προσεχως εγκυουλες...πολυ προσεχως!!!και προσοχη ε???

μακιαααααααααα να μη μας ξεχνατε ναι?εμεις ποτε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας όμορφες.....

Μινάκι εύχομαι αυτή την φορά αν είσαι τελικά έγκυος να έχεις καλή έκβαση.

Ανετάκο να σου πω η πρόσκληση ήταν για να την δω ή για να έρθουμε;;;

Άννια βάστα γερά.Αν θέλετε καμιά μέρα ελάτε από εδώ να παίξουν τα παιδιά μας να ξεκουραστείς και εσύ.

Αστερίνα δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα λέμε.Πάντα όταν φτάνω εδώ το ίδιο παθαίνω δεν περνάει ο καιρός.Εν τω μεταξύ βλέπω το παπί και λέω κοίτα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός...Χαχαχα άντε βγάλε άκρη.

Τζένη;;;;

Κιττάκο καλά ο παίδαρος;;;

Αννούλα είσαι καλύτερα;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

θαυματουργο το χαμομηλι λοιπον ολα τα διορθωνει... εγω ειπα στην πεθερα μου οτι πινω εγω χαμομηλι αντι για αυτον και αρα πινει κι αυτος μεσω τοιυ θηλασμου. χαχαχα

κιττυ μονο τα σελτεδακια κατουραει? μηπωσ κατουραει κι εσενα? γιατι εμενα αυτο κανει...

φυσικα ο αστεριακος ολα τα χρειαζεται εις διπλουν...

φυσικά κατουράει και μενα:tongue::tongue::tongue:

αλλα κυριως τα σελτεδάκια....χθες την πατησε...κατουρησε την ωρα που πηγα να τον πλυνω, μεσα στον νιπτηρα

προχθες, με ε@@σε κιολας ..οπως τον κρατουσα για να παμε στην βρυση....μολις βγαζω το χαερι , ηταν όλο μουσταρδί.............χαχαχαχαχαχα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

τα χω παρει τωρα η σκορδα σε ενα μηνα εχασε 12 κιλα εγω σε 3,5μηνες μονο 7 κ τρωει κανονικα γιατι θηλαζει λενε

νομιζω θα καταρευσω σαν την μπουμπουκα

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

καλημερααα

ασε ρε...που εχασε τοσα...ηταν τουμπανο πολυ πρηξιμοοοοο.............την ειδα κι. εγω σε φωτο...αποκλειεται..το λεγα στον αντρα μου και λεει τις πλακωνουν στα διουρητικά , χαπια κλπ

κι εμεις γεννησαμε κυρια μου....ασε μας ολες βγαινουν πιο αδυνατες απο πριν

Άννια βάστα γερά.Αν θέλετε καμιά μέρα ελάτε από εδώ να παίξουν τα παιδιά μας να ξεκουραστείς και εσύ.

Αστερίνα δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα λέμε.Πάντα όταν φτάνω εδώ το ίδιο παθαίνω δεν περνάει ο καιρός.Εν τω μεταξύ βλέπω το παπί και λέω κοίτα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός...Χαχαχα άντε βγάλε άκρη.

Τζένη;;;;

Αννούλα είσαι καλύτερα;

Καλημερα Ξανθη μου !!!

μια χαρα , ειναι....ο ατιμουλης ξυπνησε τωρα το πρωι , παω κι εγω να φτιαξω γαλα πριν αρχισει να ουρλιάζει και μετα τι να δω.............κοιμηθηκε:P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια δυστυχως δεν προλαβαινω να μπαινω και ετσι δεν σας προλαβαινω ολες βλεπετε η μικρη θελει παρεα συνεχως και εχω και ενα καρο δουλειες ουφ τελοσπαντων τι να κανουμε φαση ειναι θα περασει!!!ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!μινακι λιγο διαβασα πιο πανω οτι μπορει να ξανα εισαι εγκυος???αχ με το καλο κουκλα μου στο ευχομαι και ολα να πανε κατ ευχην αυτην την φορα !!!!! τι κανουν οι υπολοιπες!!!!!!?????? φιλακια πολλα πολλα αν προλαβω αργοτερα θα ξανα μπω μουτσ μουτσ

xpcZp2.png

Μπήκα και βγήκα έχω μάστορα για το δωμάτιο ακόμα δεν τελειώσαμε τις δουλειές....

Πάντως εγώ στα αλήθεια αυτή την φορά όταν με το καλό γεννήσω θα είμαι σίγουρα πιο αδύνατη από πριν.Τώρα με την διατροφή έχω χάσει ήδη 8 κιλά σας λέω μοντελάκι έγινα.Αν συνεχίσω έτσι με βλέπω να εξαϋλώνομαι....Ξεπρήστηκε και η μύτη μου ακόμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τζένη;;;;

Αννούλα είσαι καλύτερα;

καλημερααα..

μια χαρα ειναι το μπομπιρακι !!! εσεις πως ειστε ? φτιαχνετε το δωματιο ε?

άντε , πλησιαζει ο καιρος !!!!!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ έβαλα τον μπεμπη για ύπνο και πρέπει να διαβάσω αλλά που όρεξη;

Καλημερα Μαράκι !!!

διάβασμα ε ? σε ποια σχολή εισαι ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...