Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

η αντριανη θα με στειλει αδιαβαστη.........

αυτη δεκα γυμναστες εχει και διατροφολογους..και και και

αλλα ειναι και στον οργανισμο,η διαλεχτη τι ειχε κανα γυμναστη?

η Διαλεχτη αποταν εκοψε το γαλα εχει ραψει το στομα της ..κ το εννοω..κ πηγαινε κ γυμναστηριο πηγε για δουλεια κατευθιαν..η αντριανη καθεται..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρχιζω κ γω μια απο αυριο ..μαζι με τη Γιωτα..την ιδια.σε μια εβδομαδα θα συναντηθουμε να δουμε ποσο εχασε η καθε μια

εχω που εχω τις ορμονες μου!!!! δεν μπορω να ακουω και τετοια..

τι να χασεις ρε ευγενια τα κοκαλα?????

HouVp2.png

oVGVp2.png

εχω που εχω τις ορμονες μου!!!! δεν μπορω να ακουω και τετοια..

τι να χασεις ρε ευγενια τα κοκαλα?????

χτυπησε καμπανακι..ντιν ντιν..58...καταλαβες γιατι;στο γαμο σου ημουν 55 στο γαμο μου 50..εγω δεν ειπα να φτασω 50 αλλα 54 τουλαχιστον..πια κοκαλα κυρια μου..καποτε ημουν πα'ι'δακι τωρα ειμαι μοσχαρα ετοιμη για σφαξιμο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το παντελονι που σου πηρε η διαλεχτη απλα εκανε λαθος ηταν για την αναστασια γιαυτο δεν σου παει

δεν μου πηρε παντελονι μπλουζα μου πηρε..

ασε..πηγα να την αλλαξω..δεν μου πηγαινε τπτ..ασυναισθητα το χερι πηγαινε στα small ,medioum.. σιχτηρισα..ασε που μεσα στα δοκιμαστηρια εχουν ενα κωλο φως κ φαινεται κ η παραμικρη ατελεια..κ εγω ειχα πολλες πιστεψε με..με επιασε πανικος..

ασε που μου την ειπε κ ο αγαπουλης..ωρε..μου λεει ο κ..εγινε ο διπλος.. καταλαβες ο αγαπουλης;εχουμε που εχουμε τα βασσανα μοας κ τις ανασφαλειες μας αντι να πας πει καμια καλη κουβεντα ..

αλλα καλα εκανε αν δεν μου ελεγε κ αυτος κατι απο μονη μου δεν θα εκανα τπτ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ασε..πηγα να την αλλαξω..δεν μου πηγαινε τπτ..ασυναισθητα το χερι πηγαινε στα small ,medioum.. σιχτηρισα..ασε που μεσα στα δοκιμαστηρια εχουν ενα κωλο φως κ φαινεται κ η παραμικρη ατελεια..κ εγω ειχα πολλες πιστεψε με..με επιασε πανικος..

ασε που μου την ειπε κ ο αγαπουλης..ωρε..μου λεει ο κ..εγινε ο διπλος.. καταλαβες ο αγαπουλης;εχουμε που εχουμε τα βασσανα μοας κ τις ανασφαλειες μας αντι να πας πει καμια καλη κουβεντα ..

θα βαλω φωτο απο το πασχα για να δουν τα κοριτσια ναδουν τους κ... και τι εχει παχυνει ...ο αντρουλι σου ναι αυτος εχει παρει.. για πες το κ εσυ..

και ο πετρος μου το ειπε, οτι παχυνε.

HouVp2.png

oVGVp2.png

ρε ευγενια εγω medioym περνω στις μπλουζες... τι μαγαζι ηταν αυτο με παιδικα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

ρε ευγενια εγω medioym περνω στις μπλουζες... τι μαγαζι ηταν αυτο με παιδικα?

παντελονι εψαχνα καλη μου οχι μπλουζα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω θελω να ξεκηνησεις την διαιτα...και τον επομενο μηνα να μην σου ερθει η καταραμενη ...να δω τι θα κανεις????? να σου ανοιξει και η ορεξη και να γινεις χοντρελααααα χαχαχαχαχαχ εκει να δεις κωλους...και εκει να δει ο αντρουλι σου..

πες του εχω φυλαξη μια κοκακολα κουνιμενη χωρις καθολου ανθρακικο οποτες ερθει θα ειναι γιαυτον

HouVp2.png

oVGVp2.png

εγω θελω να ξεκηνησεις την διαιτα...και τον επομενο μηνα να μην σου ερθει η καταραμενη ...να δω τι θα κανεις????? να σου ανοιξει και η ορεξη και να γινεις χοντρελααααα χαχαχαχαχαχ εκει να δεις κωλους...και εκει να δει ο αντρουλι σου..

πες του εχω φυλαξη μια κοκακολα κουνιμενη χωρις καθολου ανθρακικο οποτες ερθει θα ειναι γιαυτον

κ γω αυτο θελω αλλα αφου δενω μου καθεται λεω να μη γινω βοδι..

ασε που αν γινει κατι τετοιο κ ανοιξουν οι κ...θα εχω κ μια δικαιολογια..τωρα δεν εχω..

αυτο για την κοκα κολα γιατι το λες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αχ! τι να πω εσυ και η μαρια.

ξερει ο θοδωρης ..πες του εσυ...

ασχετο την κυριακη θα ερθει ο δημητρης για μπανιο..τωρα θα δουμε κιολας γιατι η θερμοκρασια επεσε κατα πολυ..

HouVp2.png

oVGVp2.png

ασε που εχω τον πειρασμο μεσα στο σπιτι μου..

εχει ψωνισει οτι υπαρχει σε σοκολατα..δηλ κρουασαν σοκοφρετες αμαρετι ..επισης οτι κυκλοφορει σε γαριδακι..κ εγω καθομαι κ τα κοιταω..μου πευτουν τα σαλια πραγματικα..κ εχω παρει 6 αμυγδαλα να ξεγελασω την λαιμαργια μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ! τι να πω εσυ και η μαρια.

ξερει ο θοδωρης ..πες του εσυ...

ασχετο την κυριακη θα ερθει ο δημητρης για μπανιο..τωρα θα δουμε κιολας γιατι η θερμοκρασια επεσε κατα πολυ..

τον καταλαβες τον σεισμο το μεσημερι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αα! ξανα εκανε σεισμο με το ιδιο επικεντρο,δεν ηταν μετασεισμος.

4.8 αυτος αλλα δεν εχει βαθος και ειναι αισθητος...ολα τα λεχαινα ειναι στους δρομους...φοβουνται για εναν μεγαλυτερο..επειδη δεν εχει βαθος...για να καταλαβεις το 5 αρι εμεις το καταλαβαινουμε 6 και κατι φαντασου να κανει 6 αρι..

πανω που ειχα ξαπλωσει να κοιμηθω...με πεταξε στον αερα

HouVp2.png

oVGVp2.png

ασε που εχω τον πειρασμο μεσα στο σπιτι μου..

εχει ψωνισει οτι υπαρχει σε σοκολατα..δηλ κρουασαν σοκοφρετες αμαρετι ..επισης οτι κυκλοφορει σε γαριδακι..κ εγω καθομαι κ τα κοιταω..μου πευτουν τα σαλια πραγματικα..κ εχω παρει 6 αμυγδαλα να ξεγελασω την λαιμαργια μου

σε μισωωωωωωω επιτιδες το κανεις????/ θες να με παχυνεις περισσοτερο????? παω να δω τι εχει και ερχομαι

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...