Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλως την αννια!

αντε ολα καλα λοιπον στο γιατρο πηγες;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιχι ελα ντε;αχ εχω αγωνια!τελειωνει κι ο μαιος....

τελειαααα .... οταν γεννησεις θα παρω σειρα εγω και η ξανθη, ειμαι σιγουρη οτι θα βγουμε με διαφορα στηθους.

γιαυτο πρεπει να περασει γρηγορα και ο ιουνιος......πως πανε τα μαθηματα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

ναι παπακι μου,πηγα πριν μια βδομαδα...μεγαλωνουμε και γινομαστε σιγα σιγα ανθρωπακια χχιχιχιχι....αστερινα μενιδι μενω προς παρνηθα και εχει πιασει βροχη...Τα νευρα μου!

:-D

Διαφημίσεις

Αστεριακο φτανει και εσενα ο καιρος! Σελτεδακια παρε αρκετα γιατι τους αρεσει η ελευθερια και εκεινη την ωρα τα κανουν ολα οποτε τα λερωνουν. Σεντονακια 2-3 για αρχη και βλεπεις τι σου φερνουν. Για καισαρικη δεν το συζητω να παρεις νυχτικακια 3 με 4 ειναι καλα. Αν γεννησεις σε ιδιωτικο εσωρουχα μιας χρησης θα σου δωσουν στο μαιευτηριο αλλιως παρε γιατι ειναι πολυ βολικα και πολυ σταθερα για τις μεγαλες σερβιετες. Γυναικακι μου πως εισαι; κουραζεσαι πια ε; υπομονη λιγο εμεινε. Οι υπολοιπες τι κανετε;

η παλια σου γειτονισσα?

ναι ειχε καθηστεριση κ της ειπα να ερθει απο δω με ενα κλιαρ μπλου της ειπα να το κανει κ να αφησει να δω εγω το αποτελεσμα μιας κ αυτη φοβοταν αλλα δεν προλαβε να το κανει καλα καλα κ σχηματιστηκε ο σταυρος χαχχαχαχα κ ελεγε συνεχεια στον εαυτο της ειμαι εγκυος ειμαι εγκυος ειμαι εγυος!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τα χω παρει τωρα η σκορδα σε ενα μηνα εχασε 12 κιλα εγω σε 3,5μηνες μονο 7 κ τρωει κανονικα γιατι θηλαζει λενε

νομιζω θα καταρευσω σαν την μπουμπουκα

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανη μου δεν καταλαβα τι σου ειναι η κοπελα αλλα οπως και να χει με το καλο να εχει μια υγιη εγκυμοσυνη!!!!!!Η μικρη σου τι κανει???Οσο για την σκορδα να ξερεςι τα κιλα οσο πιο πολλα παιρνεις τοσο πιο πολλα χανεις τους πρωτους μηνες....Βεβαια εγω για ολες αυτες πλην της πετρουλακης πιστευω οτι ρουφιουνται οσο μενουν εκτος της τηλεορασης....Θα χει πεσει πεινα για να χασει αυτα τα 12κιλα:lol:

:-D

τα χω παρει τωρα η σκορδα σε ενα μηνα εχασε 12 κιλα εγω σε 3,5μηνες μονο 7 κ τρωει κανονικα γιατι θηλαζει λενε

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ανδριανη...παιζουν ρολο πολυ παραγοντες..

1ον..γεννησε με καισαρικη η φυσιολογικα,αν γεννησε φυσιολογικα μπορει να αρχισε γυμναστικη απο την επομενη εβδομαδα..

2ον κανει μια δουλεια που δεν της επιτρεπει να κανει ''ζαβολιες'' με το φαγητο..πρεπει να επιστρεψει στη δουλεια της ακμαια..

ενω εσυ κανεις ζαβολιες.. κ πολλες..

3ον δεν νομιζω να τη μπουκωνουνε οπως μπουκωνανε εσενα..τα θυμασαι;

η αμαλια κανονικα ετρωγε κ τον κωστα τον θηλαζε μεχρι που εβγαλε δοντια κ της ετρωγε το βυζι....

4ον δεν νομιζω εσυ να εχεις ουτε προσωπικο γυμναστη ουτε διατροφολογο με τα φαγητα που πρεπει να φας ετοιμα μαγειρεμενα..

τωρα καταλαβες γιατι τα εχασε γρηγορα;

εσυ μεχρι τη βαφτιση της μικρης πρεπει να εχεις επανελθει..μονο αυτο να εχεις στο μυαλο σου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

δεν κανεις σωστη διαιτα τον εαυτο σου βασανιζεις....

και ασε αυτες την γιωτα την ειδες? μοντελο εγω δεν την γνωρισα...την ειδα απο μακρυα με τον βασιλη και λεω ποια ειναι αυτη διπλα στον βασιλη.

γιατι η διαλεχτη? ειναι τι διαιτα κανεις και εννοειται και στον οργανισμο.

γνωμη μου ψαξε μια σωστη διαιτα και σε ενα μηνα θα εισαι κουκλα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ανδριανη...παιζουν ρολο πολυ παραγοντες..

1ον..γεννησε με καισαρικη η φυσιολογικα,αν γεννησε φυσιολογικα μπορει να αρχισε γυμναστικη απο την επομενη εβδομαδα..

2ον κανει μια δουλεια που δεν της επιτρεπει να κανει ''ζαβολιες'' με το φαγητο..πρεπει να επιστρεψει στη δουλεια της ακμαια..

ενω εσυ κανεις ζαβολιες.. κ πολλες..

3ον δεν νομιζω να τη μπουκωνουνε οπως μπουκωνανε εσενα..τα θυμασαι;

η αμαλια κανονικα ετρωγε κ τον κωστα τον θηλαζε μεχρι που εβγαλε δοντια κ της ετρωγε το βυζι....

4ον δεν νομιζω εσυ να εχεις ουτε προσωπικο γυμναστη ουτε διατροφολογο με τα φαγητα που πρεπει να φας ετοιμα μαγειρεμενα..

τωρα καταλαβες γιατι τα εχασε γρηγορα;

εσυ μεχρι τη βαφτιση της μικρης πρεπει να εχεις επανελθει..μονο αυτο να εχεις στο μυαλο σου

ποια ειναι η σκορδα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

ποια ειναι η σκορδα?

φτου σκορδα..χαχαχαχαχαχαχα

η γυναικα του λιαγκα που κανουνε το πρωινο μου στο μεγκα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

φτου σκορδα..χαχαχαχαχαχαχα

η γυναικα του λιαγκα που κανουνε το πρωινο μου στο μεγκα

η αντριανη θα με στειλει αδιαβαστη.........

αυτη δεκα γυμναστες εχει και διατροφολογους..και και και

αλλα ειναι και στον οργανισμο,η διαλεχτη τι ειχε κανα γυμναστη?

HouVp2.png

oVGVp2.png

δεν κανεις σωστη διαιτα τον εαυτο σου βασανιζεις....

και ασε αυτες την γιωτα την ειδες? μοντελο εγω δεν την γνωρισα...την ειδα απο μακρυα με τον βασιλη και λεω ποια ειναι αυτη διπλα στον βασιλη.

γιατι η διαλεχτη? ειναι τι διαιτα κανεις και εννοειται και στον οργανισμο.

γνωμη μου ψαξε μια σωστη διαιτα και σε ενα μηνα θα εισαι κουκλα

αρχιζω κ γω μια απο αυριο ..μαζι με τη Γιωτα..την ιδια.σε μια εβδομαδα θα συναντηθουμε να δουμε ποσο εχασε η καθε μια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...