Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ολα σωστα ειναι, αλλα οπως ελεγε και μια φιλολογος που ειχα ,

''δεν εχει σημασια η γνωμη των πολλων,αλλα του ενος και του ειδικου''

και με εμενα μου ελεγαν μην πινεις ντεπον και υπεφερα απο πονοκεφαλους η με την κοκακολα κανει κακο στα αφτια του μωρου και αλλα πολλα..οταν ρωτησα των γιατρο μου ειπε να πινω ντεπον αλλα με μετρο η κοκακολα κανει κακο αλλα σε εμενα..η ζαχαρη πειραζει το εμβρυο οχι το ανθρακικο.

α! μου ειχαν πει να μην κανω μπανιο στην θαλασσα γιατι απο εδω και περα ειναι επικινδυνο και ογιατρος μου ειπε οτι απο εδω και περα μπορω να κανω,αλλα με προσοχη...να αλλαζω αμεσος μαγιο και να μην καθομαι στον ηλιο

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα τι μου θυμισες τωρα!οταν ειπα στον γουδα οτι μου ειπαν να μην πινω κοκακολα γιατι θα κουφαθει το παιδι γουρλωσε τα ματια του κ μετα γελαγε μου ειχε πει οτι κακο κανει η ζαχαρη κ η καφεινη οχι το ανθρακικο εγω παντως επινα οχι μεγαλες ποσοτητες αλλα επινα

το πιο ωραιο με αυτα που του ειχα πει ηταν για το φυλλο του παιδιου του λεω η πεθερα μου μου ειπε οτι ειδε στο συκωτι οτι ειναι αγορι!με κοιταει ολο περιεγεια κ μου λεει στο δικο σου???χαχαχαχαχαχαχχκ οταν ειδαμε οτι ειναι κοριτσι λεει ο αντρεας στην μανα του ρε μανα τι αγορι ελεγες ανοιξε την οθονη ο γιατρος κ φανηκε ενα νταφλακι να!!!!!!!!! κ ετσι της εμεινε το νταφλουκω κ γω σαν καλο κοριτσι σε μια επισκεψη το ειπα στον γουδα κ λεει τι ειναι το νταφλακι?χαχαχαχαχαχαχαοταν του το ειπα ξεραθηκε στο γελιο ο ανθρωπος κ σε καθε υπερυχο ελεγε εδω βλεπουμε τα νεφρα εδω την καρδια εδω τα πνευμονια κ δω το νταφλακι!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλησπερα κουκλιτσες!

πως τα περνατε;

εγω μολις εβαλα μια τυροπιτα στο φουρνο και ειπα να ξεκουραστω!αχαχα!κουραστηκα καλε!

αστερινακι πως παει;;πλησιαζεις κι εσυ οποτε ξεκινα τα ψωνια!

αντριανουλι τι κανει το ζουζουνι τρωει καλα τωρα;

τζενακι που σαι καλε σημερα;ειχες επισκεψεις...

κιττακο τι κανει ο μπομπιραςο φαγανουλης;;αχαχα!κι εμενα ετσι θα ειναι σιγουρα ολο να τρωει θα θελει φαινεται απο τωρα καλε αφου πριν μια εβδομαδα ειμασταν 2050γρ.φαντασου!

αστερια παρε αρκετα σελτεδακια υα σου χρειαστουν εχεις 2 μην το ξεχνας!βλεπω την κουμπαρα μου που ολο πλενει και εχει 8 σκεψου!

εγω πηρα 6 και 2 μικρα να τα εχω μονιμα στο πορτ μπεμπε και στο λικνο!

επισης μπουρνουζοπετσετες εχω 4 και 2 κανονικες πετσετουλες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αχ και μενα μου εχουν λειψει τα μακαρονια!και ειναι τα αγαπημενα μου!οπως και να ειναι μαγειμενα τρελαινομαι!ακομα και σαν σαλατα μαρεσουν ξερεις σαν χωριατικη με ντοματα κρεμμυδι πιπερια ελιες φετα και ελαιολαδο τελεια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σου παπακι, το ξερω πρεπει να αρχισω να τα μαζευω,αλλα περιμενω να τελειωσει ο αντρα μου με τις δουλειες του και μετα να παμε με την ησυχια μας..

εγω δεν μπορω να παω μονη μου..

εσυ τι κανεις?

HouVp2.png

oVGVp2.png

μια ετσι μια αλλιως παπακι εκει που λεω δοξα το θεο μετα βοηθα παναγια τωρα μου το γυρισε στο ανταρτικο 100γρ κ γω την ταιζω καθε τριωρο να μαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρουλα ηρθε η τσοκενα το πρωι εδω με ενα τεστ δεν προλαβε να το κανει καλα καλα κ βγηκε ενα σταυρος ΝΑ! με το συμπαθειο της ηρθε κατακουτελα δεν το περιμενε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γεια σου παπακι, το ξερω πρεπει να αρχισω να τα μαζευω,αλλα περιμενω να τελειωσει ο αντρα μου με τις δουλειες του και μετα να παμε με την ησυχια μας..

εγω δεν μπορω να παω μονη μου..

εσυ τι κανεις?

καλα ειμαι αστερινακι μου!

εχει αρχισει ο βατραχακος μου και με ποναει οταν κουνιεται εντονα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ρουλα ηρθε η τσοκενα το πρωι εδω με ενα τεστ δεν προλαβε να το κανει καλα καλα κ βγηκε ενα σταυρος ΝΑ! με το συμπαθειο της ηρθε κατακουτελα δεν το περιμενε

η παλια σου γειτονισσα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

αν δεν κλεισουν φυλακη την ξενια απο την ζωη της αλλης δεν θα προλαβει να τελειωσει το εργο ...θα τους σκοτωσει ολλους. ελεος.. χαχαχαχ

αλλα τα μυστικα της εδεμ δεν τα φτανει κανενα εργο στους φονους...δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μια σειρα θα πρεει να υπαρχουν τοσοι φονοι

HouVp2.png

oVGVp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε???Εγω σαν να ειμαι καλυτερα ο βηχας εχει φυγει αρκετα,συνεχιζω να ειμαι ξαπλωμενη και ευτυχως με βοηθανε πολυ με τα διαολακια η πεθερα η κουνιαδα και οι θειες του τολη!!!!Ο μικρος ενταξεθ με τα κουνουπια του περασαν με τις κρεμες ευτυχως....Εδω εχει παλιοκαιρο μπουμπυνιζει και ετοιμαζετε για βροχη....Εσεις τσουπρες μου πως ειστε???

:-D

απο τωρα??? αχ! δηλαδη μεχρι τις 38 40 εβδομαδες τι θα κανουμε???

χιχι ελα ντε;αχ εχω αγωνια!τελειωνει κι ο μαιος....

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...