Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

παντως εγω που τον θηλαζω μου λενε σιγουρα χορταινει? δεν χρειαζεται συμπληρωμα? γιατι δεν του δινεις λιγο χαμομηλι, τους ηρεμει... ποιο το προβλημα λεω εγω τον εχω ολη μερα και αντεχω και να τον θηλαζω καθε τρεις και λιγο και να τον αλλαζω. και ασε που γενικα ειναι ηρεμος... αλλα κατι βρισκουν να πουνε

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπα! σαν τα χιονα.. εφυγε επιτελους αυτος ο εμπορας εγω νομιζα πως ηρθε να κατασκηνωση

ευτηχως εφυγε..πριν λιγο...τωρα λεει παει να κατασκηνωσει στην συγκεντρωση που κανουνε στις πλατειες:rolleyes:..

τι κανεις;τι κανετε ολες..σας εχασα..δεν ειχα ιντερνετ σημερα μου ειχε παρει η μαδερ το λαπ τοπ απο εχτες κ μου το εφερε τωρα..εχτες δεν μπηκα ..να κανω κ καμια δουλεια στο σπιτι σκουληκιασαμε........:confused: κ να φανταστεις ακομα γενικες δουλειες δεν εχω κανει..ουτε εχω ξεστρωσει ακομα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και γω θελω να θηλασω τωρα θα δουμε ...

μετραω πως και πως τις εβδομαδες.

ευενια ουτε εγω εχω ξεστρωσει αλλα δεν πειραζει τωρα βρεχει..χαχαχ μαλλον θα τα δωσω σε καθαριστηριο.θα ερθει και η πεθερα μου με τα παιδια.κατι θα κανουμε.. θελεις να στους στειλω και πατρα????

HouVp2.png

oVGVp2.png

γεια σας κοριτσια!πως ειστε?εκανε σεισμο χθες? εγω δεν καταλαβα τπτ κ η πολυκατοικια να γκρεμιζοταν δηλαδη παλι δεν θα περνα χαμπαρι με τοση νυστα

τι ωρα το εκανε ρουλα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

και γω θελω να θηλασω τωρα θα δουμε ...

μετραω πως και πως τις εβδομαδες.

ευενια ουτε εγω εχω ξεστρωσει αλλα δεν πειραζει τωρα βρεχει..χαχαχ μαλλον θα τα δωσω σε καθαριστηριο.θα ερθει και η πεθερα μου με τα παιδια.κατι θα κανουμε.. θελεις να στους στειλω και πατρα????

τι να τους κανω ρε ρουλα..εγω εχω τον αγαπουλη γιαυτες τις δουλειες...το μετα ειναι μανικι..θα κανω γενικο σε ολο το σπιτι..ντουλαπες μπαλκονια παντζουρια..ντουλαπια ..ωχ ωχ ωχ..μονο που τα ειπα κουραστηκα....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

απο σελτεδακια και σεντονακια ποσα να παρω?και μπουρνουζακια εχω μονο 3.

μπιμπερο φτανουν 6-7?

ασχετο:πλενετε με προδερμ εσεις ή με αρκαδι πρασινο σαπουνι?

επισης στο μαιευτηριο ποσες αλλαξιες να εχω?θα κανω καισαρικη,οποτε λεω να παρω νυχτικακια για να μην με ενοχλει η τομη,ποσα να εχω,3?

ηθελα κι αλλα να ρωτησω αλλα δεν θυμαμαι.

αστεριακο πλησιάζει ο καιρός!

λοιπόν σελτεδάκια εγω έχω 5. Η αλήθεια είναι ότι τα μωρά είναι ικανά να λερώσουν και 5 σε μια μερα γιατι εχουν μια συνηθεια την ώρα που τα αλλάζεις να κάνουν τα κακά τους ή τα τσισάκια τους....Αλλά αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Επίσης οταν τον αλλάζω στρωνω χαρτοβάμβακα εκεί που βάζω τον πισινό του για να μη λερωνω συνεχεια τα σελτεδακια.

Σεντονακια παρε κανα 2 για αρχη γιατι ειναι ενα απο τα δωρα που φερνουν περα απο ρουχαλακια...

Μπουρνουζακια καλα ειναι τρια. εξαλλου θα βαζεις πολυ τακτικα πλυντηριο...

Για μπιμπερό δεν ξερω να σου πω, δεν εχω χρησιμοποιήσει καθολου.

Εχω πλυνει με αρκαδι, με προδερμ και με πλανετ για μωρα. ολα μια χαρα μου φανηκαν, κανενα δεν πειραξε τον μικρο αλλασιγουρα το αρκαδι ειναι πιο αγνο...

Νυχτικα υπολογισε ενα για καθε μερα που θα μεινεις στην κλινική μια και από οτι κατάλαβα θα γεννησεις μακρια απο το σπιτι σου και δεν θα μπορει κανεις να σου πλυνει κανενα αν χρειαστει να σου ξαναφερει. παρολο που γεννησα φυσιολογικα και δεν φοραω νυχτικα στην κλινικη με βολεψαν. ημουν πιο ανετα με νυχτικο και σκεψου καθε τρεις και λιγο ερχονται να σε δουν, να σου βαλουν κανενα υποθετο και θα σου ειναι δυσκολο να κατεβαζεις καθε τρεις και λιγο το παντελονι...

Καλημερααα !!!

-σελτεδάκια ,εχω αρκετα..10-12 ...κ συνεχεια τα κατουράει...χααχχαα

-μπουρνουζακια , συμφωνω καλα ειναι 3 , αλλα ειναι κ 2 τα μωρα

-στην αρχη επλενα με αρκαδι , αλλα νομιζω δεν εφευγε εντελως , και με ενοχλουσε εμενα πολυ στην μυρωδια. τωρα πλενω με προδερμ

-για την καισαρικη μονο νυχτικά . εγω ειχα παρει και πυζαμα , αλλα με ενοχλουσε στην τομη

-εσωρουχα μιας χρησεως , πολυ βολικα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

παντως εγω που τον θηλαζω μου λενε σιγουρα χορταινει? δεν χρειαζεται συμπληρωμα? γιατι δεν του δινεις λιγο χαμομηλι, τους ηρεμει... ποιο το προβλημα λεω εγω τον εχω ολη μερα και αντεχω και να τον θηλαζω καθε τρεις και λιγο και να τον αλλαζω. και ασε που γενικα ειναι ηρεμος... αλλα κατι βρισκουν να πουνε

αυτο με το χαμομηλι ειναι καινουριο...διψαει το μωρό ειπε η ταδε.......να του δινω χαμομηλι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

θαυματουργο το χαμομηλι λοιπον ολα τα διορθωνει... εγω ειπα στην πεθερα μου οτι πινω εγω χαμομηλι αντι για αυτον και αρα πινει κι αυτος μεσω τοιυ θηλασμου. χαχαχα

κιττυ μονο τα σελτεδακια κατουραει? μηπωσ κατουραει κι εσενα? γιατι εμενα αυτο κανει...

φυσικα ο αστεριακος ολα τα χρειαζεται εις διπλουν...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλα ειναι κοιμαται κ ονειρευεται πως την αυγη παντρευεται

κιττυ το χαμομηλακι εγω της το εδινα για τους κολικους

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σας κοριτσια!πως ειστε?εκανε σεισμο χθες? εγω δεν καταλαβα τπτ κ η πολυκατοικια να γκρεμιζοταν δηλαδη παλι δεν θα περνα χαμπαρι με τοση νυστα

τι ωρα το εκανε ρουλα?

στις 2,30 και ηταν αρκετα δυνατος ..επικεντρο ηταν η κυληνη

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοντευεις 29βδ φαντασου οτι δεν σου μενουν ουτε 10 καλα καλα μουχαχαχαχαχα

αχ! ναι σιγα σιγα.. κοιτα απο την ωρα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μεχρι και που πηγα 20 εβδομαδων δεν το καταλαβα! αλλα απο 20 μεχρι τωρα μου φαινεται ατελειωτος ο χρονος,ελπιζω μεχρι 38 40 οσο παρει δηλαδη να περασει πιο γρηγορα

HouVp2.png

oVGVp2.png

τι να τους κανω ρε ρουλα..εγω εχω τον αγαπουλη γιαυτες τις δουλειες...το μετα ειναι μανικι..θα κανω γενικο σε ολο το σπιτι..ντουλαπες μπαλκονια παντζουρια..ντουλαπια ..ωχ ωχ ωχ..μονο που τα ειπα κουραστηκα....

δεν καταλαβες για τις δουλειες θα στους στειλω...τι για τα χαλια νομιζες?

εδω θα ερθουν για πορτες ,παραθυρα ,μπανιο τυχους και κπλ.. αμ τι νομιζες...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...