Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα!

αννετ και γω υπομονη εχω να σου πω! λιγες μερες εμειναν..μετα θα μπεις στους ρυθμους σου.

αννια τωρα ειδα τι εχεις βαλει avatar xaaxaxa ρε οχι και ετσι.....

ευγενια που εισαι????

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια !!!

που ειστε καλέ ?

Αννια , τι να πω...περαστικά σας , βρε κορίτσι μου

Αστερίνα , καλά είσαι ?

Αννετάκι , τρέχεις με την βάφτιση ε? άντε , με το καλό να πάρει το ονοματάκι του, ο ζεβράκος

Τζένη, Ανδριανη, Παπάκι , Αννα, Μαριάθ......συγνώμη αν ξεχνάω κάποια.....φιλιά !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα αγαπες τι κανετε;;

εγω βαρυνα αποτομα νομιζω οχι απο κιλα καλα παω 7 εχω παρει αλλα νιωθω λες και ειμαι τανκερ και δε μπορω να σηκωθω και να στριψω και να βολευτω γενικα!

θελω να μεγειρεψω και το σκεφτομαι απο τωρα!

πηγα εχτες στο πρωτο μαθημα ανωδυνου και ηταν πολυ ωραια.καναμε γυμναστικουλα και χαλαρωση και λιγες αναπνοες!αχ ηταν πολυ καλα μας εβαλε και μουσικουλα να χαλαρωσουμε λιγο ακομα ηθελα για να κοιμηθω!

σημερα ειναι λιγο ησυχος ο βατραχακος μου δεν κανει τρελες!δεν εχει και πολυ χωρο βεβαια.αντε την αλλη τεταρτη θα παμε παλι να τον δουμε και ανυπομωνω!

απο ψωνια σχεδον τελειωσαμε κατι ψιλα χρειαζομαστε απο φαρμακειο και κατι αλλα που θα μας τα φερουν δωρο οι κουμπαροι και οι νονοι μας!

μολις τελειωσει το δωματιο θα σας βαλω φωτο να δειτε αν γινει καλο βεβαια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσια δεν αντεχω με καταδιωκουνε από παντου.......θελω να πιω ενα καφε με την ησυχια μου στην βεραντα μου..κακο ειναι????? χωρις να βγαινουν απο παντου

α! τι κανεις κοριτσακι? πως παει το μπεμπε? κανει να πινεις καφε? ο υπολογιστης δεν του κανει κακο? κανει να καθεσαι ετσι? κλπ δεν αντεχω.....

ειπα να αλλαξω βεραντα και την πατησα χειροτερα απο εδω ειναι ενας παπους που τα εχει χασει και οποτε με βλεπει αρχιζει εεεε!!! σου μιλαω ρε..εεεεε δεν μακους και με ρωταει αν με λενε βαγγελη και την κανουν τα παιδια μου......δεν αντεχωωωωωωω και το χειροτερο ειναι οτι δεν ακουει....

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσια δεν αντεχω με καταδιωκουνε από παντου.......θελω να πιω ενα καφε με την ησυχια μου στην βεραντα μου..κακο ειναι????? χωρις να βγαινουν απο παντου

α! τι κανεις κοριτσακι? πως παει το μπεμπε? κανει να πινεις καφε? ο υπολογιστης δεν του κανει κακο? κανει να καθεσαι ετσι? κλπ δεν αντεχω.....

ειπα να αλλαξω βεραντα και την πατησα χειροτερα απο εδω ειναι ενας παπους που τα εχει χασει και οποτε με βλεπει αρχιζει εεεε!!! σου μιλαω ρε..εεεεε δεν μακους και με ρωταει αν με λενε βαγγελη και την κανουν τα παιδια μου......δεν αντεχωωωωωωω και το χειροτερο ειναι οτι δεν ακουει....

αααχχχχχχ...........σε καταλαβαινω Ρουλάκι:P:p

τιιιιιιιιιι ??? οδηγεις ? δεν κανει

πινεις καφε ????? περπατάς , μιλάς , ανασαίνεις ?????

και οταν πηγα για την καμπυλη , ενας παππους μου ειπε να προσεχω και να μην σηκωνομαι τα βραδια κ τρωω σαν την γυναίκα του:shock::shock::shock:

αλλά δυστυχως , δεν σταματαει εδω το πραγμα....

οταν γεννησεις αρχιζουν ΄θηλάζεις' ? αν όχι ...γιατί ? αν ναι...φτανει στο μωρο το γάλα σου ? ο διπλανος απο το μαγαζί με ρωτησε αν ''αντέχω'' τοσες ωρες ή μου τρέχει το γάλα:shock::shock::shock:

ολους αυτούς δεν αντέχω , αλλα κι εγω τωρα κατάλαβα οτι παντα κατι θα ρωτάνε:rolleyes:

Διαφημίσεις

γεια σας!!τι κανετε κοριτσια?

μολις καθησα στον καναπε,θελω να κανω μπανιο αλλα δεν εχω το κουραγιο!να φανταστειτε το μπανιο το κανω πια σε δοσεις(λουσιμο και ντουζ χωριστα) γιατι λαχανιαζω!!εχω βαρυνει πολυ.

λοιπον τα νεα μας:το δωματιο προχωραει κανονικα,κολλησαμε τα αυτοκολλητα,ειναι τελεια,λες και ειναι ζωγραφιστα!σημερα καναμε την ντουλαπα ,η οποια ηταν γεματη με δικα μας πραγματα και επρεπε να τα παμε αλλου.Εχω πλυνει και τα περισσοτερα μωρουδιακα,αλλα θελουν σιδερο.Μας εδωσαν πολλα ρουχαλακια,ειχα παρει και εγω οποτε απο ρουχα ειμαστε φουλ!!

μου λειπουν βεβαια σημαντικα πραγματα ακομα.

ουφ,εχω αγχωθει πολυ γιατι σε 2 βδομαδες θα παω Αθηνα και δεν θα εχω τελειωσει αλλα δεν πειραζει,τι να κανω,θα αφησω και πραγματα για μετα.

Την δευτερα βεβαια παλι αθηνα θα ειμαστε για το γιατρο.

αχ, εχω αγωνια να δω τα λουκουμαδακια μου.παρακαλαω να εχουν παρει καλο βαρος,να ειναι τουλαχιστον 1 κιλο ο καθενας.Τωρα τρωω και δε με νοιαζουν τα κιλα,πρεπει να παρουν βαρος τα μωρακια μου,βεβαια δεν τρωω βλακειες,αλλα κανω 4-5 ποιοτικα γευματα τη μερα.

απο σελτεδακια και σεντονακια ποσα να παρω?και μπουρνουζακια εχω μονο 3.

μπιμπερο φτανουν 6-7?

ασχετο:πλενετε με προδερμ εσεις ή με αρκαδι πρασινο σαπουνι?

επισης στο μαιευτηριο ποσες αλλαξιες να εχω?θα κανω καισαρικη,οποτε λεω να παρω νυχτικακια για να μην με ενοχλει η τομη,ποσα να εχω,3?

ηθελα κι αλλα να ρωτησω αλλα δεν θυμαμαι.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

χαιρεται χαιρεται!!!! τι κανετε μου λειψατεεεε καλεεεεεε!!!! δηλωνουμε παρουσια για λιγο καιρο γιατι παλι θα μας χασετε !!! μαλλον το καλοκαιρι θα την βγαλουμε στην μανουλα μου οπως και τοσο καιρο μετα το πασχα που καθισαμε εκει και δεν ξεκολλουσαμε!!!! χαχαχαχα 1 μηνα επισκεψη πηγαμε καταλαβαινετε μην μας καλεσετε πουθενα θα σας μπαστακωθουμε χαχαχαχαχα!!! πηγαμε γιατρο προχθες ειμαστε 7300γρ και 66 ποντους θηριαα!! φτου φτου!!! ολα μια χαρα απο βδομαδα εχουμε και το 2ο εμβολιο και μετα παλι φευγατες μας βλεπω δεν εχουμε και ιντερνετ εκει ρε γμτ!!!! εσεις τι κανετε ?? Αννα μου γεννησατε ολα μια χαρα ???? να σου ζησει η κορακλα σου!!!!! πειτε κανενα νεο ρε κοριτσια γιατι θα μου παρει μια μερα να διαβαζω απο τοτε που εφυγα... λυπηθείτε με !!!!

xpcZp2.png

καλημεραααα..

ασε κιττυ προβλημα λες και οταν ηταν εγκυες αυτες ολα τα εκαναν σωστα τεσπα.

εχθες ειχαμε μια ισχυροτατη δονηση ,βεβαιος ηταν 4,8 αλλα δεν ειχε εστιακο βαθος

ηταν μολις 2 χιλιομετρα και ηταν πολυ αισθητος πεταξε ολο τον νομο ηλειας μες στην νυχτα και εκοβαν βολτες μεχρι να ξυμερωση.εγινε αισθητος και στην πατρα αλλα δεν ηταν τοσο δυνατος εκει.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια !!!

όλα καλά ?

Αστερίνα , πω πω...κουνηθηκατε ? αμαν με αυτους τους σεισμούς

οσο για τους γυρω -μου σπανε κ μενα τα νευρα- αλλα μαλλον πρεπει να μαθουμε να μην δινουμε σημασια. ακομα και η μανα μου , οτι της πουν παιρνει να μου το πει....μια μερα που εκλαιγε αρκετα ο μπεμπης , πηρε να μου πει οτι της ειπε η ταδε γειτόνισσα οτι εχει κολικους γιατι ειχα φαει λιγο μαρουλι (που εβγαζα ελαχιστο γαλα με το θηλαστρο)

να του βαζω στον πωπό , λαδι...και χιλιες δυο σαχλαμάρες......

χαχαχα.. δηλαδη και να γεννησω δεν θα ησυχασω...

αυτο το εχουμε εδω στην ελλαδα, τα ξερουμε ολα και βαζω και τον εαυτο μου μεσα,

γιατι και γω παρασυρομαι και λεω ααα αυτο φταιει...

οσο για τον σεισμο ελπιζω να μην κανει αλλον ..γιατι μενω και στον δευτερο και που να τρεχω στις σκαλες

HouVp2.png

oVGVp2.png

απο σελτεδακια και σεντονακια ποσα να παρω?και μπουρνουζακια εχω μονο 3.

μπιμπερο φτανουν 6-7?

ασχετο:πλενετε με προδερμ εσεις ή με αρκαδι πρασινο σαπουνι?

επισης στο μαιευτηριο ποσες αλλαξιες να εχω?θα κανω καισαρικη,οποτε λεω να παρω νυχτικακια για να μην με ενοχλει η τομη,ποσα να εχω,3?

ηθελα κι αλλα να ρωτησω αλλα δεν θυμαμαι.

αστεριακο πλησιάζει ο καιρός!

λοιπόν σελτεδάκια εγω έχω 5. Η αλήθεια είναι ότι τα μωρά είναι ικανά να λερώσουν και 5 σε μια μερα γιατι εχουν μια συνηθεια την ώρα που τα αλλάζεις να κάνουν τα κακά τους ή τα τσισάκια τους....Αλλά αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Επίσης οταν τον αλλάζω στρωνω χαρτοβάμβακα εκεί που βάζω τον πισινό του για να μη λερωνω συνεχεια τα σελτεδακια.

Σεντονακια παρε κανα 2 για αρχη γιατι ειναι ενα απο τα δωρα που φερνουν περα απο ρουχαλακια...

Μπουρνουζακια καλα ειναι τρια. εξαλλου θα βαζεις πολυ τακτικα πλυντηριο...

Για μπιμπερό δεν ξερω να σου πω, δεν εχω χρησιμοποιήσει καθολου.

Εχω πλυνει με αρκαδι, με προδερμ και με πλανετ για μωρα. ολα μια χαρα μου φανηκαν, κανενα δεν πειραξε τον μικρο αλλασιγουρα το αρκαδι ειναι πιο αγνο...

Νυχτικα υπολογισε ενα για καθε μερα που θα μεινεις στην κλινική μια και από οτι κατάλαβα θα γεννησεις μακρια απο το σπιτι σου και δεν θα μπορει κανεις να σου πλυνει κανενα αν χρειαστει να σου ξαναφερει. παρολο που γεννησα φυσιολογικα και δεν φοραω νυχτικα στην κλινικη με βολεψαν. ημουν πιο ανετα με νυχτικο και σκεψου καθε τρεις και λιγο ερχονται να σε δουν, να σου βαλουν κανενα υποθετο και θα σου ειναι δυσκολο να κατεβαζεις καθε τρεις και λιγο το παντελονι...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...