Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κι εμένα κίττυ αν χάσει τον ύπνο του και δεν κοιμηθεί όταν θέλει όλο γκρίνια είναι μετά, είναι μικρά και πρέπει να ακολουθούμε το προγράμμά τους γιατί μετά εμείς ακούμε τη γκρίνια. Ο άντρας μου αυτό το ξεχνει πολλές φορές, στο άσχετο άμα κάθεται ο μπεμπης λέει α ωραία μια και κάθεται θα τον πάω μια βόλτα, και ούτε σκέφτεται πχ ποτέ έφαγε κι αν θα πεινασει σύντομα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελου γερλς!

μακαρι κ μας ο μπαμπας μας να φιλοτιμιοταν να μας παει βολτα αλλα δεν!φευγει πρωι ερχεται βραδι ισα μια ωρα που την βλεπει καθε βραδι

αφου θα μιλησει η μικρη κ οταν τον δει να μπαινει στο σπιτι θα με ρωτησει μαμα ποιος ειναι ο κυριος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χελου γερλς!

μακαρι κ μας ο μπαμπας μας να φιλοτιμιοταν να μας παει βολτα αλλα δεν!φευγει πρωι ερχεται βραδι ισα μια ωρα που την βλεπει καθε βραδι

αφου θα μιλησει η μικρη κ οταν τον δει να μπαινει στο σπιτι θα με ρωτησει μαμα ποιος ειναι ο κυριος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ο μπεμπης όπως θα έχεις καταλάβει κι απο τον δικό σου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όλο και κάτι καινούριο κάνει και μας τρελαίνει. Χθες γύρισε μόνος του απο μπρουμυτα ανάσκελα οπότε πρέπει να προσέχουμε που τον αφήνουμε μόνο του...

αμ , το βλεπω , δεν το βλεπω ?ο δικος μας , απο πολυ νωρις σηκωνει το κεφαλι του , και βαζει τα χερακια κατω απο το μαγουλο

τωρα γλειφει....χαχχαχαχα..χερια ...λαιμους.....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

τα κανουνε σ αυτην την ηλικια..το εκανε κ ο μικρος της αδελφης μου..στον αερα τον επιασε,θα ετρωγε τουμπα..

Κι εγώ το είχα στο νου μου ότι θα αρχίσει να κάνει τέτοια και δεν τον άφηνα για πολύ μόνο του σε επικίνδυνα σημεία. Πάντως αυτό που λένε ότι όταν δεν θα το βλέπεις θα το κάνει ισχύει και πρέπει να προσέχουμε. Χθες τον έβαλε ο άντρας μου μπρουμυτα στο γυμναστήριο για να σηκώνει το κεφάλι και το στήθος και πήγε να πάρει την κάμερα. Εγώ δίπλα στην κουζίνα τον ακούω να βγάζει δυνατούς ήχους και πάω να δω τι τον κάνει ο άντρας μου και τον βλέπω ανάσκελα πάνω στην πλαινή μπάρα που έχει το γυμναστήριο. Καλά λέω στον άντρα μου τι τον άφησε εδώ πάνω σκληρή είναι η μπάρα. Και έρχεται και μου λέει ότι τον άφησε μπρουμυτα. Τον ξαναβαζουμε μπρουμυτα και ξαναγύρισε ανάσκελα και μπροστά μας...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

χελου γερλς!

καλημέρα Ανδριανή! βρε ο μπαμπας δουλευει για να παιρνει πάνες και φορέματα στη μπέμπα! άρχισε η εποχή συγκομιδής? όλο το καλοκαίρι θα κρατήσει ή τελειώνουν νωρίς?

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Ανδριανή! βρε ο μπαμπας δουλευει για να παιρνει πάνες και φορέματα στη μπέμπα! άρχισε η εποχή συγκομιδής? όλο το καλοκαίρι θα κρατήσει ή τελειώνουν νωρίς?

αχ μαριαθ οταν τελειωσει η εποχη της πατατας σε κανα 15 μερες το πολυ θα αρχισουν τα καρπουζια κ οταν τελειωσουν τα καρπουζια θα ξαναρχισουμε φυτεμα πατατας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσακια μου εγω ειμαι πιο πολυ χαλια απο ολους...εκτος το οτι εχω ξαπλωσει απο την πεμπτη γιατι εχω πονακια και ειδα λιγο ροζ τη κυριακη,ειμαι με πονολαιμο πονο στα κοκκαλα βουλωμενα αυτια οποτε καταλαβαινετε...επεσε και ο μικρος προχτες ειχα εκεινη την ανησυχια μετα τουμπανιασε απο τα τσιμπηματα....Η Μαρια εχει αλλαξει 360μοιρες εχει γινει πιο διαολος απο ποτ οτι και να της ζητησω δεν το κανει και για οτι θελει πλεον κοπανιετε κατω στο πατωμα(Ολη μερα αυτο γινετε βασικα)...Ειμαι στα ορια να παρω τα βουνααααααααααααααααααααα

:-D

κοριτσακια μου εγω ειμαι πιο πολυ χαλια απο ολους...εκτος το οτι εχω ξαπλωσει απο την πεμπτη γιατι εχω πονακια και ειδα λιγο ροζ τη κυριακη,ειμαι με πονολαιμο πονο στα κοκκαλα βουλωμενα αυτια οποτε καταλαβαινετε...επεσε και ο μικρος προχτες ειχα εκεινη την ανησυχια μετα τουμπανιασε απο τα τσιμπηματα....Η Μαρια εχει αλλαξει 360μοιρες εχει γινει πιο διαολος απο ποτ οτι και να της ζητησω δεν το κανει και για οτι θελει πλεον κοπανιετε κατω στο πατωμα(Ολη μερα αυτο γινετε βασικα)...Ειμαι στα ορια να παρω τα βουνααααααααααααααααααααα

ρε κοριτσακι μηπως σου ευχηθηκε ο μητσοτακης?????

αν ειδες μονο την κυριακη καλα ειναι... αλλα θα πρεπει να ενημερωσεις τον γιατρο σου.

για τα αλλα δεν εχω λογια....τα ζουζουνακια σου ειναι μικρα,και ειναι λογικο να κανουν ετσι. ηρεμησε ομως λιγο γιατι θα τρελαθεις.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλησπερα περα για περαααααααααααααα

ααααααα κοριτσαρες μου δεν προλαβαινω να διαβασω, ελπιζω να ειστε καλα κι εσεις και οι κοιλιτσες σας και τα ζουζουνακια σας!

εγω μολις σημερα τελειωσα τις προσκλησεις εκτος απο 3 που θα παραδοθουν εντος της πολυκατοικιας (και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λες και θα ανεβω με τις σκαλες...πωπω η τεμπελια μου δεν εχει ορια χαχαχα :rolleyes:) και παπουτσακια για την μανουλα του εντος 4 ημερων Γερασιμακη...ετσι για να συνηθηζουμε σιγα σιγα...αν και το ζεβρακος ποτε δεν θα λειψει απτο λεξιλογιο μου..παντα θαναι ο ζεβρακος μου...να σας γραψω γρηγορα γρηγορα τα νεα μας γιατι ειμαι ενα ορθιο πτωμα ...

σημερα εσπασα την κουπα ζεβρακια που ειχα αγορασει :-(...μου επεσε το μπιμπερο πανω της ενω καθοταν απλυτη στον νεροχυτη χμμμμμμ :oops::oops:

αυτες τις μερες δεν εχω ακουμπησει τιποτα, ουτε καν μαγειρευω, εχουμε γινει καθημερινοι θαμωνες ψησταριας...κοτοπουλο στη σχαρα και σουβλακια...απαπαααααααα σιχαθηκα αλλα δεν προλαβαινω λεμεεεεεεεεεεε

το σπιτι αυριο πρεπει να κανει μια γενικη καθαριοτητα και καλοκαιρινα δεν εχω κατεβασει ακομα (ειναι και τα μονα που μου κανουν) και βοηθεια δεν εχω απο πουθενα...η μαμα μου δουλευει απτις 11 εως οτι ωρα χρειαστει...ο συζυγος μαλλον θελει να ακουσει τα μπινελικια του γιατι την εχει δει πολυ αγας...ουτε το ριμαδοποτηρι του δεν σηκωνει :mad: και ο μικρος μου ζεβρουλακος αρχισε να με δερνει :shock:...σημερα εφαγα ενα μπουκετο στο ματι νομιζα πως θα μου πριστει...στον υπνο του ετσι γιατι στον ξυπνιο του μονο με χαιδευει ο καλος μου.:-D

αυριο θα τους στειλω επισκεψη σε μια θεια μπας και κανω καμια δουλεια...ερχετε και ο πεθερος μου την παρασκευη...ελπιζω μονο απτην ησυχια μη πω κατσε να ξαποστασω λιγο και γυρω γιατι εκει θα μεινω κιολας...θα πεσει τρελος υπνος λεμε...αααααχ ποσο αναγκη εχω εναν καλο υπνο...μονο εγω και το μαξιλαρι μου!!!!!!!

αλλα δεν θυμαμαι...εχω καψει φλαντζα...α και ο μικρουλης μας προσπαθει να σηκωθει οταν ειναι ξαπλωμενος ειτε στο καροτσι ειτε στο κρεβατι του...καμια μερα θα παω να τσεκαρω τι κανει και θα τον δω ορθιο να κρατιεται απτα καγκελα και να γελαει ολο καμαρι για το κατορθωμα του!!!αααααααααχ αυτος με ηρεμει, με γαληνευει, με ξεκουραζει, με εχει στο ενα ποδι και αν μπορουσα θα στεκομουν και σε κανενα για παρτυ του!!!:tongue::tongue::tongue:

αυτα λοιπον, πολλα φιλακια και μετα την βαφτιση θα με διαβαζεται σε καθημερινη βαση...πολυ μου εχετε λειψει να ξερετε :-P

πολλα πολλα φιλακια και να με σκεφτεστε

το μνμ ειναι αντιγραφη...που καιρος και ορεξη για γραψιμο...μη με παρεξηγατε ναι?

σας αγαπω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα κοριτσακια μου..

αννετ κοπελα μου ψυχραιμια...ποσες μερες μεινανε μεχρι τη βαφτιση;μετα θα ηρεμησεις..

αννια κ σε σενα το ιδιο λεω..ψυχραιμια...με τα ζουζουνια σου..οσο για το αιμα δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο αλλα το καλυτερο θα ηταν να παρεις τηλ το γιατρο σου να τον ενημερωσεις..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...