Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω να παω στα h&m...μου φαινεται θα αφησω τον μπεμπη στον μπαμπα του ...

ρε γμτ. δεν κοιμαται κι αυτός ...ξυπναει στις 6 για την δουλεια . γυριζει στις 4 στην καλυτερη περιπτωση , μετα παει μαγαζι. Δευτερα κ Τεταρτη που ειμαστε κλειστα το απογευμα , ολο κατι τυχαινει κ δεν εχει κοιμηθει ουτε ενα μεσημερι, τα ματια του καθε βραδυ ειναι σαν ζομπι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κ γω θελω καινουρια ρουχα..ασε δεν θελω να σκευτομαι το χτεσινο..ζυγιστηκα..κ καταλαβα γιατι ελικα δεν μου πανε τα καλοκαιρινα μου..κ ειπα να το ραψω λιγο..για να δω..σε ενα μηνα θα ξαναζυγιστω..

ασε , κι εγω πρεπει να το ραψω πολυ !!!

νομιζω ηρθε η μανα μου.

θελω να παω στα h&m...μου φαινεται θα αφησω τον μπεμπη στον μπαμπα του ...

ρε γμτ. δεν κοιμαται κι αυτός ...ξυπναει στις 6 για την δουλεια . γυριζει στις 4 στην καλυτερη περιπτωση , μετα παει μαγαζι. Δευτερα κ Τεταρτη που ειμαστε κλειστα το απογευμα , ολο κατι τυχαινει κ δεν εχει κοιμηθει ουτε ενα μεσημερι, τα ματια του καθε βραδυ ειναι σαν ζομπι

αν εχει δουλεια να κανεις το σταυρο σου κ ας γινει κ λιγο ζομπι δεν πειραζει..εμενα του δικου μου δεν του τα λενε καλα στη δουλεια...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ασε , κι εγω πρεπει να το ραψω πολυ !!!

νομιζω ηρθε η μανα μου.

πηγαινε μαγαζι κ θα τα πουμε απο εκει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα! Ολα καλα με την τομη δεν εχει μολυνθει μου εβγαλε και τα ραμματα βασικα μονο οι κομποι ειχαν μεινει τα αλλα ειχαν αποροφηθει

Καλημερα !!!! ωραία , μπράβο !!!

και μενα τους κομπους μου ειχε κοψει. αλλα οταν με ενοχλει , δεξια και μενα πιο πολυ ...

τι άλλα νεα ?

σορυ επρεπε να αλλαξω την μικρη... Σημερα ειμαι πολυ καλα... Βεβαια εχθες ρηξαμε και εμεις ενα ματς γιατι ειχα την Εβελινα πανω απο το κεφαλι μου η μικρη τσιριζε να φαει και ηρθε ο κυριος να μου την πει γιατι το φαγητο δεν ηταν ετοιμο... Ε τον πηρε και τον σηκωσε.. Αααα η μικρη εφτασε 3600

σορυ επρεπε να αλλαξω την μικρη... Σημερα ειμαι πολυ καλα... Βεβαια εχθες ρηξαμε και εμεις ενα ματς γιατι ειχα την Εβελινα πανω απο το κεφαλι μου η μικρη τσιριζε να φαει και ηρθε ο κυριος να μου την πει γιατι το φαγητο δεν ηταν ετοιμο... Ε τον πηρε και τον σηκωσε.. Αααα η μικρη εφτασε 3600

3600 ? ουαου !!!!! μπράβοοοοο !!! παιρνει πολυ καλο βαρος ε ?

εγω εκεί που ειχα παθει το σοκ , ηταν οταν μου εφερε μια καρτέλα αυγά την Μ.Πέμπτη να βαψω , με 2 χρώματα παρακαλώ !! πρωτη φορα , ετσι ?

και εισαι και μονη σου....εγω τουλαχιστον εχω την μανα μου , αλλα μολις γυρισω βεβαια φευγει

στειλε μου καμια φωτο , στο κιν

Διαφημίσεις

εγω το ματς το εριξα μονη μου.......και μου ελεγε δεν καταλαβαίνω γιατι νευριαζεις...

εγω φταιω που ηθελα να τον παρω να κοιμηθεί.....μου ηρθε να τον αφησω εκει με τον μπεμπη να ουρλιάζει και να φυγω

βολτα ? κι αν αρχισει να κλαίει ? αα....φυσαει, εχει ζεστη.....τα νευρα μου...λες και θα παω μακριά

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??εμεις σκατα εκτος το οτι ειμαστε και οι 4με ιωση εχω και τον μικρο που τον τσιμπησανε κουνοπια και στα 2τα ποδια μολυσμενα και τον εχω με fucicort k betatin...εγω δεν μπορω ουτε να κουνηθω να μιλησω απο τον πονολαιμο μια ομορφια ειμαστε οικογενειακως.....

:-D

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??εμεις σκατα εκτος το οτι ειμαστε και οι 4με ιωση εχω και τον μικρο που τον τσιμπησανε κουνοπια και στα 2τα ποδια μολυσμενα και τον εχω με fucicort k betatin...εγω δεν μπορω ουτε να κουνηθω να μιλησω απο τον πονολαιμο μια ομορφια ειμαστε οικογενειακως.....

Καλημέρα!

ελα βρε....τι παθατε όλοι μαζί ? ειναι κι αυτος ο καιρος...

ασε , τα κουνούπια κι εγω τα τρέμω ....γιατι δεν ξερω εχουμε ενα σωρό....χθες βαλαμε αντικουνουπικό

περαστικά σας !!!!

τα μπουμπουκάκια σου ?

ειναι πολυ καλο το βαρος της αν σκεφτεις οτι ειχε πεσει στα 2500... Ρε συ ωρες ωρες δεν τους καταλαβαινω... Ναι ειμαι μονη μου ολη μερα γιατι ο Θ φευγει το πρωι και ερχεται στις 12 το βραδυ

ειναι πολυ καλο το βαρος της αν σκεφτεις οτι ειχε πεσει στα 2500... Ρε συ ωρες ωρες δεν τους καταλαβαινω... Ναι ειμαι μονη μου ολη μερα γιατι ο Θ φευγει το πρωι και ερχεται στις 12 το βραδυ

το ξερω βρε κοριτσακι οτι εισαι μονη σου...

εδω ωρες ωρες κι εγω νιωθω μονη ...το πρωι ειμαι στο μαγαζί, μολις παω σπιτι αρχιζει το τρεξιμο.

κι εχω και την μανα μου , που δεν λεω βοηθαει...αλλα ξερεις τωρα ....αλλαζει θεσεις σε καποια πραγματα (ενταξει , δεν ενοχλει , αλλα ετσι οπως ειμαστε ολοι τσιτα), θελει να του δινει πιπίλα , ενω εμείς όχι, θελει να του κοβει τις φιρμες στα φορμακια γιατι λεει τον ενοχλούν , τον τυλιγει σαν σουβλάκι...ευτυχως το εκοψε λιγο αυτό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...