Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρε παπακι μου μετα τις 40 μερες στρωνουν συνηθως και τα μωρακια απλα αγχωνομαι γιατι πρωτη φορα θηλαζω αποκλειστικα και ολο σκεφτομαι την φτανει χορταινει; Ενω το μονο καλο του μπουκαλιου ειναι οτι ξερεις ποσο τρωει

παω να φτιαξω βραδυνο για τον καλο μου μια τυροπιτα και ισως αν δεν ειμαι πτωμα να ξαναμπω πιο μετα!

σας φιλω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα..τι κανετε;

εγω μια χαρα εδω μαγαζι..

αννα μου δεν ειναι τπτ αυτο που εχεις..μορμονικο το λενε..χαχαχα..θα σου περασει..

παπι μαθηματα ανωδυνου τοκετου;αντε πηγαινε να μας πεις να ξερουμε

αστερινα σε ειδα το βραδυ στον υπνο μου..κ ηθελα να σου ριξω τοσο ξυλο..μα τοσο ξυλο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα σας.Παπί θα σου στείλει η μπειμπιλίνο σε όλες από το φόρουμ έχει στείλει αν διαβάσεις στο παρεντς στο αντίστοιχο τοπικ και είναι και το μόνο που αξίζει.Ρούλα στείλε και εσύ θα σου στείλουν μη βαριέσαι 1 λεπτό δουλειά είναι...

Αννούλα υπομονή γλυκιά μου ακόμα είσαι σε επιλόχειο διάστημα σε λίγο θα δεις όλα θα φτιάξουν και θα έρθεις στα ίσια σου....

Τζενάκο καλημέρα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπερα κουκλες. Πως ειστε; Εγω χαλια μαυρα θελω να σπασω τους παντες στο ξυλο εχω απιστευτα νευρα ακουω την Εβελινα να παιζει και νευριαζω χωρις να μου κανει κατι πολλα νευρα και πολυ κλαμα... Αφηστε που σημερα με εχει πεθανει η τομη στον πονο και το δεξι ραμμα δεν εχει πεσει ακομα και σημερα εβγαλε και υγρο οποτε αυριο ειμαι να με δει ο γιατρος μην παθω καμια μολυνση. Τα νευρα μου

Καλημερα ......

κι εγω νευρα.........ο μπεμπης 2 μερες γκρίνιαααα........πειναει, του δινω το μπουκάλι , πινει λιγο , το διωχνει, δεν κοιμαται

Χθες τα εβαλα με τον θ........ο μπεμπης εκλαιγε κανα 2ωρο , κοιμοταν ενα 10λεπτο ενδιαμεσα , κ του λεω θα τον παω μια βολτα

εεε...μην πω θα παω μονη μου....φυσαει , κανει ζεστη , δεν μπορω να βγαλω το καροτσι , κι αν αρχισει να κλαιει τι θα κανω .................γκρρρρρ.............του τα ειπα κι εγω και ηρθαμε στα ισα μας....εριξα κι ενα κλαμα ( μ αρεσει που δεν θα τσακωνομασταν για το μωρο).

την νυχτα , την μια φορα τον αφησα κ σηκωθηκε αυτος.............

Να πας Αννουλα , να σε δει...δεν ειμαστε για τετοια

κι εμενα με ποναει αρκετα που κ που, ειδικα αν κουραστώ ...το Σαββατο οδηγησα αρκετη ωρα , μετα εβγαλα με την μαμα μου τον μπεμπη ,μετα την πηγα σπιτι ....ε απο το πρωι , μαζευτηκα στις 6 το απογευμα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα σας.Παπί θα σου στείλει η μπειμπιλίνο σε όλες από το φόρουμ έχει στείλει αν διαβάσεις στο παρεντς στο αντίστοιχο τοπικ και είναι και το μόνο που αξίζει.Ρούλα στείλε και εσύ θα σου στείλουν μη βαριέσαι 1 λεπτό δουλειά είναι...

Αννούλα υπομονή γλυκιά μου ακόμα είσαι σε επιλόχειο διάστημα σε λίγο θα δεις όλα θα φτιάξουν και θα έρθεις στα ίσια σου....

Τζενάκο καλημέρα...

Καλημερα Ξανθη,

πως εισαι ? όλα καλα ?

και εμενα μου ειχε στειλει η babylino, ολοκληρο πακετο πανες , σερβιετες , μωρομαντηλα , βαμβακι .φερνουν και στα μαιευτηρια , pampers k libero , πανες , δειγματα κρεμες , αφρολουτρα κλπ

Διαφημίσεις

εχτες εστειλα και ενα mail στην babylino για το γνωστο βαλιτσακι ελπιζω να μου το στειλουν γιατι σε μερικες κοπελες δεν το στελνουν σε αλλες παλι το στελνουν αμεσως τι να πω διακρισεις κανουν;;

η babylino , το στελνει σε όλες κ γρηγορα. θα δεις:P

καλημεεεερααααα

καλημερααα.............πως εισαι ?

κ τωρα ελεγα να φυγω.....:P:p

αλλα μην νομιζεις οτι θα μεινω κιολας...παω να ντυθω (αντε να δουμε τι θα βαλω) , και θα παω μαγαζι

θα βγαλω μετα τα καλοκαιρινα ρουχα....ααα...θελω καινουρια

καλημερααα.............πως εισαι ?

κ τωρα ελεγα να φυγω.....:P:p

αλλα μην νομιζεις οτι θα μεινω κιολας...παω να ντυθω (αντε να δουμε τι θα βαλω) , και θα παω μαγαζι

θα βγαλω μετα τα καλοκαιρινα ρουχα....ααα...θελω καινουρια

κ γω θελω καινουρια ρουχα..ασε δεν θελω να σκευτομαι το χτεσινο..ζυγιστηκα..κ καταλαβα γιατι ελικα δεν μου πανε τα καλοκαιρινα μου..κ ειπα να το ραψω λιγο..για να δω..σε ενα μηνα θα ξαναζυγιστω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...