Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χαχαχαχαχ..εσυ το παρακανες..αχαχαχα..

ποτε υπολογιζετε για βαφτιση κ θρησκευτικο;

οταν κερδισουμε το τζοκερ.....χαχχαχαχα

δεν ξερω ακομα....αν μπορεσουμε Οκτωβριο ,αλλιως ...θα δουμε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον ηρθε η μανα μου κ με πηρε τηλ κι αυτη που περιμενω , ερχεται . οποτε παω κι εγω ...θα τα πουμε απο το μαγαζι

ελπιζω να εχουμε τοση δουλεια που να μην προλαβουμε

κ κιττυ τα λεμε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπερα κουκλες. Πως ειστε; Εγω χαλια μαυρα θελω να σπασω τους παντες στο ξυλο εχω απιστευτα νευρα ακουω την Εβελινα να παιζει και νευριαζω χωρις να μου κανει κατι πολλα νευρα και πολυ κλαμα... Αφηστε που σημερα με εχει πεθανει η τομη στον πονο και το δεξι ραμμα δεν εχει πεσει ακομα και σημερα εβγαλε και υγρο οποτε αυριο ειμαι να με δει ο γιατρος μην παθω καμια μολυνση. Τα νευρα μου

καλησπερα κουκλες μου τι κανετε;;;

εγω μια χαρα δοξα το θεο!

εχω αρχισει να αγωνιω ελαφρως αλλα σε φυσιολογικα ακομα επιπεδα.αχ κοντευω και δεν ξερω πως θα αντιδρασω οταν ερθει η ωρα!θα ειμαι ψυχραιμη δε θα μαι ποιος ξερει;;

χαθηκα λιγο γιατι τρεχουμε με τα τελευταια του μπεμπη μας εχουν μεινει λιγα πραγματα ακομα αλλα οκ τα καταφερνουμε.

ενα μπανακι θελουμε ακομα και παμπερς και τα επιπλα που μεσα στη βδομαδα θα ερθουν ελπιζω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες. Πως ειστε; Εγω χαλια μαυρα θελω να σπασω τους παντες στο ξυλο εχω απιστευτα νευρα ακουω την Εβελινα να παιζει και νευριαζω χωρις να μου κανει κατι πολλα νευρα και πολυ κλαμα... Αφηστε που σημερα με εχει πεθανει η τομη στον πονο και το δεξι ραμμα δεν εχει πεσει ακομα και σημερα εβγαλε και υγρο οποτε αυριο ειμαι να με δει ο γιατρος μην παθω καμια μολυνση. Τα νευρα μου

αννουλι μου λογικο ειναι κουκλα μου να εχεις νευρα!

απο την κουραση και την αλλαγη του προγραμματος σου ειναι απολυτα φυσιολογικο να αντιδρας ετσι.οσο για τα ραμματα οντως να σε δει ο γιατρος να εισαι ησυχη οτι ολα πανε οκ!

κατα τα αλλα τι κανει το μπεμπακι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλησπερα κοριτσια! αννουλα μου τι επαθες? αχ! σε καταλαβαινω ειναι που δεν εχεις μπει ακομα στους ρυθμους σου...λιγο υπομονη, ειναι της γεννας τα ξεσπασματα η αλλαγη του σωματος ,η ευθυνη και πολλα αλλα...

παπακι οντως χαθηκες ... σιγουρα τωρα αρχηζεις να τα βλεπεις αλλιως,δεν μπορω να σου πω πως ειναι αλλα πιστευω οτι θα περασει και θα λες αυτο ηταν!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Παπακι μου η μικρη ειναι μια χαρα ησυχη τα βραδια κοιμαται και ξεκουραζομαι! Τελικα βγηκε σαν την αδερφη της οπως ευχομουν. Ξυπναει μονο μια φορα το βραδυ! Εσυ μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν οπως πρεπει!

καλησπερα κοριτσια! αννουλα μου τι επαθες? αχ! σε καταλαβαινω ειναι που δεν εχεις μπει ακομα στους ρυθμους σου...λιγο υπομονη, ειναι της γεννας τα ξεσπασματα η αλλαγη του σωματος ,η ευθυνη και πολλα αλλα...

παπακι οντως χαθηκες ... σιγουρα τωρα αρχηζεις να τα βλεπεις αλλιως,δεν μπορω να σου πω πως ειναι αλλα πιστευω οτι θα περασει και θα λες αυτο ηταν!!

τι κανεις αστερινακι;

ολα καλα;

πως εισαι;

ναι μωρε το ξερω οτι χαθηκα αλλα εχω στο μυαλο μου ολο τι πρεπει να κανω και ξεχνιεμαι τελειως.ασε που απο αυριο ξεκιναω τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου.

θα μπω να σας πω πως ειναι αν και τα 2 πρωτα μου ειπαν οτι ειναι γυμναστικουλα για ενδυναμωση των σημειων που θα χρειαστουν στη γεννα!

566b716e1f.png?html%22

Παπακι μου η μικρη ειναι μια χαρα ησυχη τα βραδια κοιμαται και ξεκουραζομαι! Τελικα βγηκε σαν την αδερφη της οπως ευχομουν. Ξυπναει μονο μια φορα το βραδυ! Εσυ μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν οπως πρεπει!

ολα καλα το μπουμπουκακι μωρε ειδες τι καλα παιδακια εχεις;;

μια καλη ξεκουραση χρειαζεσαι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ελα!!! ωραια θα μας πει εννοειται, εχω περιεργια να δω τι κανουν σε αυτα τα μαθηματα.

εγω καλα ειμαι δεν με ξανα ενοχλησε κατι,ευτυχως ουτε η μεση με εχει ενοχλησει ακομα,το μονο που εχω ειναι καουρες ,διαβασα στο ιντερνετ για ξινομιλο και κατι εκανα και με λιγη κοκακολα μια χαρα...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Εχω νευρα που δεν μπορω ακομα να κανω τα πραγματα που θελω και που η μικρη την ημερα δεν εχει στανταρ προγραμμα μπορει να φαει στις 2 ωρες μπορει στις 4. Οι ορμονες δε εχουν στησει πανυγηρι.

ελα!!! ωραια θα μας πει εννοειται, εχω περιεργια να δω τι κανουν σε αυτα τα μαθηματα.

εγω καλα ειμαι δεν με ξανα ενοχλησε κατι,ευτυχως ουτε η μεση με εχει ενοχλησει ακομα,το μονο που εχω ειναι καουρες ,διαβασα στο ιντερνετ για ξινομιλο και κατι εκανα και με λιγη κοκακολα μια χαρα...

γενικα να τρως ελαφρια απο τις 6 και μετα το απογευμα γιατι κει ειναι που επιβαρυνεις το στομαχι.ναι κανει δουλεια το ξινομηλο κοκα κολα δε μου αρεσει καθολου και την ηπια μονο 2 φορες το πρωτο τριμηνο που ειχα ανακατωσουρες.

ναι θα σας πω πως ειναι αν και ειναι φοβερες οι κοπελες σκεψου οτι ειναι ολα δωρεαν,και μου ειπαν οτι και στο νοσοκομειο μπορουν να ερθουν να βοηθησουν αλλα και στο σπιτι μετα το νοσοκομειο για να βοηθησουν με το θηλασμο χωρις καμια επιβαρυνση ειναι πολυ καλες και ειναι δημοσιο φαντασου.

566b716e1f.png?html%22

Εχω νευρα που δεν μπορω ακομα να κανω τα πραγματα που θελω και που η μικρη την ημερα δεν εχει στανταρ προγραμμα μπορει να φαει στις 2 ωρες μπορει στις 4. Οι ορμονες δε εχουν στησει πανυγηρι.

αχ αννουλι μου ολα θα φτιαξουν θα δεις μαλλον τι σου τα λεω τα ξερεις εσυ καλυτερα απο μενα απλα ειναι λογικο και οπου να ναι θα φτιαξει και το μικρουλι ενα στανταρ προγραμμα να ακολουθει πιο πιστα,ασε που οταν θηλαζεις πρεπει να εισαι στην τσιτα ολη μερα και οι ορμονες ειναι πολυ πιο ευαισθητες.

566b716e1f.png?html%22

εχτες εστειλα και ενα mail στην babylino για το γνωστο βαλιτσακι ελπιζω να μου το στειλουν γιατι σε μερικες κοπελες δεν το στελνουν σε αλλες παλι το στελνουν αμεσως τι να πω διακρισεις κανουν;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...