Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μην βαρας συμπεθερα εγω εχτες δεν μιλησα μαζι σου που να το ξερω; Μεγεια μεγεια! Θα στηλω την Εβελινα να παιξει τζοκερ εχτες ελεγε μαμα η αννετ γιατι δεν τα βαφει ξανθα θα της πηγαινουν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννουλα κ γω τωρα με φυτικη της κορρε τα εβαψα ειναι πιο σκουρα στην ριζα γιατι η ακρη ηταν καταξανθη

οσο θηλαζα δεν εβαλα τπτ ακομα λουσιμο κ μπανιο με προδερμ εκανα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ηρθα ξανα..ηρθε η μανα μου στο μαγ με τον μικρο κ εννοειται οτι οταν ερχεται παιδι εδω ξεχναω κ αφηνω οτι κανω για να ασχοληθω μαζι του..

κουκλος ο μπαγασας αλλα...εχει ενα κακο συνηθειο που μαλλον του το κολλησε η ξαδερφουλα του..με μαδησε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τι κάνετε κούκλες;;;

Εγώ με τις μετρήσεις πάω καλά πιστεύω δεν έχω και εμπειρία άλλη αλλά μια ώρα μετά τα γεύματα έχω γύρω στο 92-94 πλέον.ε σήμερα έφαγα και παστίτσιο και μετρήθηκα και είχα 94 μετά οπότε πιστεύω ήταν καθαρά από τα χάπια και τις ενέσεις.

Τώρα έχει πάει και ο μικρός να κοιμηθεί στην γιαγιά και λέμε να πάμε καμιά βόλτα με τον άντρα μου...Φιλιά πολλά!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά σε οσους κ όσες γιορτάζουν !!!!!!!!!!!!!

ουφ....στο τσακ πρόλαβα ,πριν αλλάξει η μερα !!

τι κανετε καλέ ?

Αννετ κ Ανδριανη , με γεια το μαλλι !!! κι εγω θελω να τα βαψω...να δω ποτε θα παω

Αννα , να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ να χαιρεστε τις κοριτσαρες σας!!!

Παπάκι , μια χαρα ο μπομπιρας !! Μεγαλος θα βγει !!!!

Ξανθη , πολυ καλες οι μετρησεις σου!! οποτε κανενα προβλημα !

Ανδριανη , μια χαρα ειναι η νταφλουκω....ηρεμησε βρε λιγάκι !!!

Δεν θυμάμαι αλλα σχόλια να κανω

Τζενη , Φαίη , Αστερία....και αν ξεχασα καποια.....φιλιάαααα !!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα..κ το εννοω..σημερα ειναι για μπανιο..

τωρα σηκωθηκα.εχτες πηγαμε στην αδελφη μου τη μαρια σχεδον ολοι,γιορταζαν 3 κωστηδες,ο πατερας μου κ τα δυο ανηψια μουπερασαμε πολυ ωραια,το μονο που μας τσατισε λιγο ηταν οι γειτονες[δεν καναμε καλη αρχη...]κωστηδες κ οι γειτονες ειχαν βαλει τερμα τη μουσικη κ τα σπαγανε..κ εκτος των αλλωνειχαν κ καραμπινες κ ριχνανε..κ καλα οτι κατι κανανε,εμεις ειχαμε εκει 5 παιδια ,κ σε καθε μπουμ τρεχαν να κρυφτουν..

τους εκανε ο πατερας μου την παρατηρηση κ για λιγο σταματησανε,μετα απο λιγο αρχισαν να τσακωνονται μεταξυ τους κ βγηκαν εξω κ τους ακουσε ολη η περιοχη,μεχρι το εκατο ηρθε..τα ειχαν πιει κ δεν καταλαβαιναν τπτ...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσακια μου καλησπερα ειμαστε καλα ευτυχως πηγα γιατρο την παρασκευη μεγαλωνουν τα μπουμπουκια μου..τελικα δεν πηγα στο γαμο γιατι απο την πεμπτη το βραδυ εχω δυνατους πονους σαν συσπασεις και ειμαι χαλαραααααααααααα....Χτες ο μικρος μας κοψοχολιασε επεσε και χτυπησε πισω στον αυχενα (μαλλον τρανταχτηκε και πλανταξε στο κλαμα)πηρα το γιατρο τηλ και μου ειπε να τον παρακολουθω και μολις δω κατι οτι δεν παει καλα φυγαμε για παιδων...μεχρι στιγμης ειναι καλα εχει πολυ γκρινια και μυξουλες αλλα βγαζει αλλα 3δοντια μαζι παλι...αυτα απο μενα...φιλια σε ολες!!!!

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...