Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κων/νου κι ελενης σημερα χρονια πολλααααααααα σε οσους γιορταζουν

εμεις δεν εχουμε ουτε για δειγμα...δλδ εχω εναν θειο μακρινο που δεν εχουμε επαφες οποτε ουτε τηλεφωνο δεν θα παρω (δεν το ξερω κιολας :mrgreen:)

σημερα εχει γεννεθλια και η μανου μας!!!

μανουυυυυυυυυ πολυχρονη κοριτσαρα μου με υγεια και ευτυχια και οτι επιθυμεις να το εχεις στην αγκαλια σου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευζενουλιιιιιιιιιιιιιιιιιι καλημερα μωρο μου εισαι μαγαζι ε?

εχεις δουλεια?κατσε γιατι μπορει να ειμαι κι εγω λιγο γουρλου!!!

IB5Vp2.png

ρε ανετακο μου ...σορυυυυυυυυυυυυυ.....ειπαμε...γρυλορουτερ...οταν ειμαι σπιτι κ ξαφνικα με χανετε να ξερετε ο παλιο γειτονας μου κανει κολπακια..σου υποσχομαι σημερα να μη σε αφησω ετσι....ενταξει;

αντατσιιιιιιιιιιιιιιι αλλα τον γειτονα να τον βαλεις ποστα!!!δεν γινεται να μας κανει τετοια δουλεια...αααααααααααααααααααπαραδεκτος!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

Καλημεραααααα. Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και σε οσες εχουν εορταζοντες. Εγω σημερα εχω επετοιο γαμου.

αχου ναι μωλεεεεεεεεεεε, απαραδεκτη η συμπεθερα σου ε?:oops::oops:

σορρυ κοριτσακι, να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και ακομα περισσοτερο!!!να χαιροσαστε και να καμαρωνετε τις κοριτσαρες σας!!:D:D

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

mh aναζητησεις παω στην πεθερα μου. θα τα πουμε το βραδυ.. θα ερθεις στην μαρια ε?

αστερινα ολο βολταρεις.."σουρτουκω" θα μας βγει η μικρη χαχαχαχαχα!!!

χρονια πολλα κι απο μας, νομιζω γιορταζει ο μικρος της ε?πολυχρονος και καλοτυχος!!!

IB5Vp2.png

χαχαχχααχαχα η νταφλουκω...η σουρτουκω (της βγηκε τονομα χαχαχα)...το δικο σου ευζενη να δουμε πως θα το λεμε οταν με το καλο κανει την εμφανιση του!!!:D;)

IB5Vp2.png

καλε που πηγατε παλι?ααααααα παλι μονη μου θα μιλαωωωωωω ιχαααααααααααα

IB5Vp2.png

καλημερα κοριτσια χρονια πολλα στις-στους εορταζοντες!

λοιπον παλι ηρθαμε στα παλια μας 100γρ εκει που 4 μερες ετρωγε 180 καθε 4 ωρες ρε γμτ οταν φευγουμε απο το σπιτι χανουμε την σειρα μας μου φαινεται κ ελαυφρος αδιαθετη δηλ να μην την ξαναβγαλω εξω?δεν μπορει το παιδι καθε φορα που παμε καπου μετα να αλλαζει συνηθειες η μυτουλα της ειναι παλι βουλωμενη δεν ξερω τι σκατα να κανω να μην ξαναβγω απο το σπιτι δηλαδη?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

βεβαια χθες καναμε αρκετα δρομολογια αλλα ειχε ζεστη!πηγαμε αρχικα στην μεγαλη αδερφη που ο μικρος της ειχε την μυτουλα του αλλα δεν τον αφησα να την παρει αγκαλια ουτε να την φιλησει αλλα ποτε ποτε ερχοταν κοντα της

μετα κατεβηκαμε μεσα πατρα κ πηγα οδοντιατρο φηγαμε κ πηγαμε στην ξαδερφη μου για να την ταισω κ μετα πηγαμε τζαμπο κανα δυωρο εκει αρχισε την πολυ γκρινια κ μετα καταληξαμε στην ευγενια

μηπως της επεσαν πολλα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια χρονια πολλα στις-στους εορταζοντες!

λοιπον παλι ηρθαμε στα παλια μας 100γρ εκει που 4 μερες ετρωγε 180 καθε 4 ωρες ρε γμτ οταν φευγουμε απο το σπιτι χανουμε την σειρα μας μου φαινεται κ ελαυφρος αδιαθετη δηλ να μην την ξαναβγαλω εξω?δεν μπορει το παιδι καθε φορα που παμε καπου μετα να αλλαζει συνηθειες η μυτουλα της ειναι παλι βουλωμενη δεν ξερω τι σκατα να κανω να μην ξαναβγω απο το σπιτι δηλαδη?

αμαν ρε κοριτσακι, περαστικουλια

κι εμενα ο μικρος ειχε το ενα ρουθουνακιβουλωμενο αλλα τον πλακωσα στα ρουφηγματα και ειναι οκ

ειναι και ο καιρος πιστευω, μια ζεστη μια κρυο τι να σου κανουν τα ευαισθητα μυτακια τους...βουλωνουν

για το φαι τι να πω κι εμενα τα ιδια κανει εδω και τρεις μερες το πολυ 180 γρ (και αυτα με ζορι)και ξεκιναμε απο τα 100 ετσι?φαση ειναι μωρε θα περασει

κατα τα αλλα καλα?δωστης ενα ρουφηχτο φιλι απο μενα

IB5Vp2.png

Σε ευχαριστω συμπεθερα! Να χαιρεσαι και εσυ τον ζεβρακο σου! Τι κανετε εγω θηλαζω γι αυτο αργω

καλη ορεξη αννουλι μου, ο μικρος κοιμαται (και κοιμοταν και 11 ωρες)και περιμενω να ξυπνησει να παμε στην θεια μου να της δωσω τις προσκλησεις

η μικρη σουπερ προγραμματακι εχει ε?μπραβο το κοριτσακι μας, καλοβολο απτα γεννοφασκια της!!!το εβελινακι μας τι κανει?

IB5Vp2.png

βεβαια χθες καναμε αρκετα δρομολογια αλλα ειχε ζεστη!πηγαμε αρχικα στην μεγαλη αδερφη που ο μικρος της ειχε την μυτουλα του αλλα δεν τον αφησα να την παρει αγκαλια ουτε να την φιλησει αλλα ποτε ποτε ερχοταν κοντα της

μετα κατεβηκαμε μεσα πατρα κ πηγα οδοντιατρο φηγαμε κ πηγαμε στην ξαδερφη μου για να την ταισω κ μετα πηγαμε τζαμπο κανα δυωρο εκει αρχισε την πολυ γκρινια κ μετα καταληξαμε στην ευγενια

μηπως της επεσαν πολλα?

γυναικα τζαμπο να μη το βαζεις το παιδι, πρωτον γιατι τα φωτα ειναι πολυ δυνατα και δευτερον πολλα χνωτα βρε αδερφε και εξαερισμος γιοκ, εγω δεν το εχω μπασει ποτε και ουτε προκειτε...και για καλη μου τυχη το νησι δεν εχει τζαμπο

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...