Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Λοιπόν εγώ θα φάω 120 γρ ψάρι με 3 κοτσανάκια μπρόκολο βραστά ανάλατα αλάδωτα στις 13.00 ακριβώς και οι υπόλοιποι πίττες για σουβλάκια ψητές στο φούρνο όμως με πατάτες τηγανιτές στον φούρνο και αυτές και κοτομπουκιές στο φούρνο τους προσέχω την διατροφή όπως βλέπεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε σεις για αυτό σκάω.με ζύγισε και αυτός και είμαι σχεδόν όσο ξεκίνησα παρά 200 γρ και του λέω ε σε τόσο διάστημα δεν πήρα καθόλου σχεδόν κιλά και προσέχω και πολύ τι τρώω.Τώρα αυτός περισσότερα μου έδωσε να τρώω αλήθεια.

Λοιπόν εγώ θα φάω 120 γρ ψάρι με 3 κοτσανάκια μπρόκολο βραστά ανάλατα αλάδωτα στις 13.00 ακριβώς και οι υπόλοιποι πίττες για σουβλάκια ψητές στο φούρνο όμως με πατάτες τηγανιτές στον φούρνο και αυτές και κοτομπουκιές στο φούρνο τους προσέχω την διατροφή όπως βλέπεις.

αχ! μου αρεσει που λενε οταν μεινεις εγκυο να τρως τα παντα και να μην στερησε... που παμε ρε που παμε!!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ρε σεις για αυτό σκάω.με ζύγισε και αυτός και είμαι σχεδόν όσο ξεκίνησα παρά 200 γρ και του λέω ε σε τόσο διάστημα δεν πήρα καθόλου σχεδόν κιλά και προσέχω και πολύ τι τρώω.Τώρα αυτός περισσότερα μου έδωσε να τρώω αλήθεια.

γιαυτο σου λεω οτι ειναι απο τα φαρμακα,

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Ρούλα είπαμε οι 9 πιο ευτυχισμένοι μήνες στη ζωή της γυναίκας!!!! χαχαχαχα

οταν πηγα στο νοσοκομειο και ηρθαν να βαλουν τον τακογραφο δεν μπορουσαν να βρουν τους παλμους του μωρου και φερανε τον υπερηχο για να δουν την θεση και να βρουν την καρδια,ομως και παλι δεν το εβρισκαν και κοιταχτηκαν σαν να απορουσαν αν υπαρχουν χτυποι...

εκιενη την στιγμη σκεφτηκα εσενα ....λεω οντως πολυ ευτυχια πηγα να παθανω.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ρούλα είπαμε οι 9 πιο ευτυχισμένοι μήνες στη ζωή της γυναίκας!!!! χαχαχαχα

ελα καλε...μια χαρα εισαι..αστα αυτα ..αγχος εχουν ολες οι εγκυμονουσες..ειναι κ μορμονικο..κ τπτ να μην εχεις αν εισαι αγχωδης απο τη φυση σου αστα βραστα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Άκου μπες στο www.babylino.gr και στείλε τους ένα εμαιλ ότι θες να σου στείλουν δείγμα από τα προϊόντα τους πες ότι είσαι έγκυος το φύλλο του μωρού και πητ. Μόλις μου έφεραν μια κούτα κανονική με πάνες για νεογέννητο, ένα κανονικό πακέτο μωρομάντηλα, ένα βαμβάκι και ένα πακέτο σερβιέτες για μένα.

Τζένη εγώ αγχώδης;;;;α γελάσω τώρα ή μετά;;;Ποτέ δεν έχω άγχος είμαι ήρεμη αλλά όταν είμαι έγκυος τρελαίνομαι.

Διαφημίσεις

Άκου μπες στο www.babylino.gr και στείλε τους ένα εμαιλ ότι θες να σου στείλουν δείγμα από τα προϊόντα τους πες ότι είσαι έγκυος το φύλλο του μωρού και πητ. Μόλις μου έφεραν μια κούτα κανονική με πάνες για νεογέννητο, ένα κανονικό πακέτο μωρομάντηλα, ένα βαμβάκι και ένα πακέτο σερβιέτες για μένα.

Τζένη εγώ αγχώδης;;;;α γελάσω τώρα ή μετά;;;Ποτέ δεν έχω άγχος είμαι ήρεμη αλλά όταν είμαι έγκυος τρελαίνομαι.

που να τους τρεχω στα λεχαινα....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Μην είσαι χαζό ρε με κουριερ τα στέλνουν.Και σου λέω έχει κανονικές συσκευασίες όχι δείγματα και κουπόνια εκπτωτικά.

Αυτοί υπολογίζουν ότι κάνουν απόσβεση με τις πάνες που θα αγοράσεις...

ρε σεις..σημερα ειναι η 3η μερα κ εχω αιμα πιο πολυ κ απο χτες κ προχτες κ ποναω ακομα..αη σιχτιρ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σας αφήνω φτάνει η ώρα να φάω.

οκ κλουκλα..αν μπορεις μπες το απογευματακι..μπαιιιιιιι

δωσε φιλι στο Σωτηρη απο τη θεια ευζενη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...