Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μωρε τζενακι μου μη μου στεναχωριεσαι αγαπη ολα καλα θα πανε και πολυ συντομα θα μας λες κι εσυ τα νεα σου απο το νινι!

παπι η πρωτη μερα ειναι δυσκολη που σου ερχεται η χαστουκα...ευτηχως εγω ειμαι στη δευτερη..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αν βγαλατε ακρη με αυτα που εγραψα τρυπηστε μου την μυτη... Θηλαζω ταυτοχρονα γι αυτο και τα κορακιστικα..

ναι καλα.....:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπι η πρωτη μερα ειναι δυσκολη που σου ερχεται η χαστουκα...ευτηχως εγω ειμαι στη δευτερη..

εμενα μου λες κι βεγω τα ιδια ενιωθα τη δευτερη μερα ημουν καλα την τριτη το χα ξεχασει και στις γονιμες το χανα παλι το μυαλο μου....

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εμενα μου λες κι βεγω τα ιδια ενιωθα τη δευτερη μερα ημουν καλα την τριτη το χα ξεχασει και στις γονιμες το χανα παλι το μυαλο μου....

κ γω τα ιδια πανω κατω μονο που το μυαλο το ψιλοχανω λιγες μερες πριν μου ερθουνε....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Παπακι μου μονο με εναν τροπο θα καταφερεις να θηλασεις την πρωτη εβδομαδα πρεπει να τον εχεις ολη την ωρα στο στηθος και αν μπορεις απο την τριτη μερα ζητα αποκλειστικο θηλασμο στο μαιευτηριο. Ειναι πολυ κουραστικο και ποναει και το στηθος αλλα οταν ερθει το γαλα ολα ειναι τελεια!

παντως τζενιω να ξερεις πως οτι και να γινει δε θα ξεχασεις ποτε αυτες τις αγωνιες που περνας τωρα!

κι εγω που περιμενω το βατραχι μου δεν εχω ξεχασει ποσο χαλια ενιωθα καθε μηνα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι μου μονο με εναν τροπο θα καταφερεις να θηλασεις την πρωτη εβδομαδα πρεπει να τον εχεις ολη την ωρα στο στηθος και αν μπορεις απο την τριτη μερα ζητα αποκλειστικο θηλασμο στο μαιευτηριο. Ειναι πολυ κουραστικο και ποναει και το στηθος αλλα οταν ερθει το γαλα ολα ειναι τελεια!

ναι το ξερω η αρχη ειναι λιγο δυσκολη αλλα ολα μετα φτιαχνουν!αρκει να χορταινει μωρε το κακομοιρο τις πρωτες μερες!

566b716e1f.png?html%22

αννουλι ξεκινησα και βαζω και κρεμα για τις θηλες της medela μου ειπε και ο γιατρος μου οτι κανει πολυ καλο.

566b716e1f.png?html%22

καλημερα!!!τι κανετε??

ηρθαν τα επιπλακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

τα στησαμε χθες ,αχ εχω τρελαθει!!!!ειναι τοσο ομορφα!!!!!το δωματιο δεν εχει τελειωσει ακομα,μενει να κολλησουμε τα αυτοκολλητα,αλλα εγω παω καθε τοσο και το χαζευω!!!

οι κουνιες μου φαινονται τεραστιες!θα χαθουν εκει μεσα τα λουκουμαδακια μου!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Αστερια μου καλοριζικα! Να ειναι γερα τα ζουζουνια σου και να δεις πως θα ξεπεταχτουν και θα τις γεμισουν τις κουνιες!!! Μονο χαρουμενες φωνουλες να ακους απο εδω και περα! Φιλακια κουκλες

φιλακια αννουλι μου και καλη ξεκουραση!

αστερια μου καλοριζικα!!!!!!

κι εμεις τωρα βαφουμε το δωματιο!ειναι τρελα τα επιπλακια και οταν τα γεμισεις εκει να δεις μετα!

566b716e1f.png?html%22

που εισαι γιωργια που θα μου εκανες παρεα εσυ;οεο..

μου φαινεται παλι θα ερθει η φιλη μου..εκεινη ντε που εχει τον ιδιο κωδικο με εμενα κ το ιδιο αβαταρ;..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...