Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μια χαρα ειναι ισως την ειχαν φερειτκολικους ενα κοτοπουλο με πιπεριες που ειχα φαει... Αντε θα περασει ο καιρος και θα παιζεις και εσυ με την μπουμπου! Δεν σας λεώ δε τι νερο πινω με τον θηλασμο... Απο την δευτερα μεχρι εχτες τελειωσα 3 εξαδες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

σας αφηνω ηρθε ο αντρας μου,να δω τι θα φαμεεε.χαχαχαχαχ

δεν του φτιαχνεις χυλοπιτες που εχετε κ καιρο να φατε;:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αγαπες τι κανετε;;;;

μπηκα για ενα γρηγορο καλημερισμα γιατι τρεχω και δεν φτανω εχει ερθει η μαμα μου και κανουμε μαλλον κανει και βοηθαω κι εγω κουτσα κουτσα ολο το σπιτι και τα ρουχα του μπεμπη!πολυ σιδερο ρε κοριτσια!

α πηγαμε και στο γιατρο προχτες!καλε γιναμε 2 κιλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα αγαπες τι κανετε;;;;

μπηκα για ενα γρηγορο καλημερισμα γιατι τρεχω και δεν φτανω εχει ερθει η μαμα μου και κανουμε μαλλον κανει και βοηθαω κι εγω κουτσα κουτσα ολο το σπιτι και τα ρουχα του μπεμπη!πολυ σιδερο ρε κοριτσια!

α πηγαμε και στο γιατρο προχτες!καλε γιναμε 2 κιλα!

παπιιιιι..που εισαι καλε;ολα καλα;αντε κοντευεις..εχεις φαει το γαιδαρο..χαχαχαχαχ....2 κιλα;ουαου!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπιιιιι..που εισαι καλε;ολα καλα;αντε κοντευεις..εχεις φαει το γαιδαρο..χαχαχαχαχ....2 κιλα;ουαου!

αντε μωρε ναι και μπορω να πω οτι εχω αγχωθει λιγο.αλλα τα εχω σχεδον ολα ετοιμα!σχεδον λειπουν λιγα πραγματακια ακομα και ειμαστε κομπλε.

εσυ τι κανεις κουκλιτσα;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Τα νευρα μου σερχεται και με πεταει συχεχεια... Γυνακακι φτου σας καλδ γινατε αντρες...!!! Καλοφορετα τα ρουχαλακια! Αντε μπηκες και εσυ στην τελικη ευθεια! Θα κανεις και την βαλιτσα σου; Τζενακι απο το πολυ σκηψιμο θα παθε το κατι σου

αντε μωρε ναι και μπορω να πω οτι εχω αγχωθει λιγο.αλλα τα εχω σχεδον ολα ετοιμα!σχεδον λειπουν λιγα πραγματακια ακομα και ειμαστε κομπλε.

εσυ τι κανεις κουκλιτσα;;

εγω ειμαι τζαστ φαιν...ηρθε κ η σιχαμενη αλεκα εχτες ......τι να πεις..

παντως πολυ πονος..με χτυπαει στα ποδια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τα νευρα μου σερχεται και με πεταει συχεχεια... Γυνακακι φτου σας καλδ γινατε αντρες...!!! Καλοφορετα τα ρουχαλακια! Αντε μπηκες και εσυ στην τελικη ευθεια! Θα κανεις και την βαλιτσα σου; Τζενακι απο το πολυ σκηψιμο θα παθε το κατι σου

καλημερα κουκλα μου τι κανετε καλε εσεις;;;τρωτε απο τα τζιζακια της μαμας;;;χιχιχχι!

κι εγω θελω να θηλασω πολυ!

ναι θα κανω σημερα τη βαλιτσα μαμα; και μπεμπη να μαστε ετοιμοι!

ναι ειδες πως μεγαλωσαμε;;;καλε κουνιεται και γινεται σεισμος!

566b716e1f.png?html%22

το κατι μου;..καλα εφτασε ως εκει η μυρωδια απο το μακτικο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω ειμαι τζαστ φαιν...ηρθε κ η σιχαμενη αλεκα εχτες ......τι να πεις..

παντως πολυ πονος..με χτυπαει στα ποδια..

αχ μωρε τζενακι μου μη μου στεναχωριεσαι αγαπη ολα καλα θα πανε και πολυ συντομα θα μας λες κι εσυ τα νεα σου απο το νινι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...