Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καληνυχτα ζωρζετ και μη χανεσαι τωρα δεν θα εχεις δικαιολογια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φουμαρα και οχι παπαστρατο γυναικα ενταξει?χαχαχα

λοιπον καληνυχτιζω παω να βαλω κι εγω τον μικρουλη μου στο κρεβατακι του γιατι εχει κανει καταληψη στο διπλο

φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα σας...

αν κ για μενα δεν ξεκινησε κ τοσο καλα η μερα..ηρθα πριν λιγο στο μαγ κ η πρωτη ηττα..επεσε το βραδυ ενα μαλακτικο ρουχων απο το ραφι το πως δεν ξερω μαλλον εχει μπαταρει λιγο το ραφι..4λιτρο παρακαλω κουαντο κ γεμισε οοολοο το μαγαζι...τα νευρα μου..προσπαθω να το μαζεψω με τη σφουγγαριστρα αλλα τζιφος κατω γλιστραει πιο πολυ κ απο παγοδρομιο..τωρα εκανα ενα διαλειμα να μπω κ παω να ξανασυνεχισω..κ 2η ηττα εφτιαξα εναν καφε χειροτερο κ απο τη χτεσινη διαθεση μου..μπλιαχ..δεν πινεται ρε π@υστη μου..

μπαφιασα απο τη μυρωδια του μαλακτικου ...λες να μ@στουρωσω;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειχαμε χαθει ολες μωρε και αν διαβασεις τα μνμ της σε κανα 4-5 σελιδες πισω θα ξεραθεις στα γελια, ρωταει εκεινη και απανταει ο εαυτος της χαχαχχα

ευζενακο μουυυυυυυ σαγαπωωωωωωωωωωω!:tongue:

ε σα δεν ντρεπεσαι..γελανε μαρη με τους τρελλους;:confused:

γιωργια μου μην την ακους..μια φιλη μου ειχε μπει μεσα κ μιλαγαμε ...εχει το ιδιο ονομα τον ιδιο κωδικο..το ιδιο αβαταρ..κλπ..ξερεις τωρα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

βρε κιττυ μου πολλα τρωει της παιδιατρου το πες? εμας λεει 180γρ καθε 5 ωρες που ειναι κ 3 μηνων τωρα αυξησαμε 3 μερες κ τρωμε καθε 4 ωρες 150-170 αλλα παλι 5 γευματα κανει γιατι δεν ξυπναει το βραδι κοιμαται σερι 8 ωρες

καλημερααα........

βρε δεν τρωει συνέχεια ετσι...οταν τρωει πολυ την επομενη μερα τρωει λιγοτερο. το βρασυ ξυπναει κατα τις 3 00- 3 30 κ 6 30 -7 00. Ο γιατρος ειπε ειναι φυσιολογικο. τις 2 τελευταιες εβδομαδες πηρε 465 γρ ( ενω τις προηγουμενες 2 ειχε παρει 805)

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα σας...

αν κ για μενα δεν ξεκινησε κ τοσο καλα η μερα..ηρθα πριν λιγο στο μαγ κ η πρωτη ηττα..επεσε το βραδυ ενα μαλακτικο ρουχων απο το ραφι το πως δεν ξερω μαλλον εχει μπαταρει λιγο το ραφι..4λιτρο παρακαλω κουαντο κ γεμισε οοολοο το μαγαζι...τα νευρα μου..προσπαθω να το μαζεψω με τη σφουγγαριστρα αλλα τζιφος κατω γλιστραει πιο πολυ κ απο παγοδρομιο..τωρα εκανα ενα διαλειμα να μπω κ παω να ξανασυνεχισω..κ 2η ηττα εφτιαξα εναν καφε χειροτερο κ απο τη χτεσινη διαθεση μου..μπλιαχ..δεν πινεται ρε π@υστη μου..

μπαφιασα απο τη μυρωδια του μαλακτικου ...λες να μ@στουρωσω;

Καλημέρα Τζενάκι !!!

ελα ρε συ.............και γλιστράει το άτιμο

εχω ξεχασει απειρες φορες τον κουβα που γεμζει νερο....

Καλημέρα Τζενάκι !!!

ελα ρε συ.............και γλιστράει το άτιμο

εχω ξεχασει απειρες φορες τον κουβα που γεμζει νερο....

ασε ρε κιττυ..μιλαμε στουφωσα μαλακτικο..κ τωρα οποια μπαινει μεσα την προειδοποιω...λεω..ξερεις πατιναζ;..χαχαχα..ελπιζω η μερα να μην συνεχισει ετσι..ειμαι που ειμαι...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσια μπηκ αγια μια γρηγορη καλημερα....εδω γινετε το σωσε εχω βαλει τον συζυγο να βγαλει τα καλοκαιρινα και να μαζεψει χειμωνιατικα και ολο το σπιτι εχει ρουχα:shock::mad::x...την κανω σιγα σιγα να μαζευτουμε λιγο φιλια σε ολες σμουατς

:-D

καλημερα κοριτσια μπηκ αγια μια γρηγορη καλημερα....εδω γινετε το σωσε εχω βαλει τον συζυγο να βγαλει τα καλοκαιρινα και να μαζεψει χειμωνιατικα και ολο το σπιτι εχει ρουχα:shock::mad::x...την κανω σιγα σιγα να μαζευτουμε λιγο φιλια σε ολες σμουατς

καλημερα αννια..δουλειες;..μπρρρρρρ με ξεπαγιασες..εγω ουτε τα πιατα επλυνα εχτες..καλη συνεχεια τσουπακι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αστερινα μου πως εισαι κοπελα μου?μας ανησυχησες λιγο, ολα καλα τωρα?

γυναικααααααααα ασε το παιδι να τρωει οσο θελει...εμενα ο δικος μου εχει φαει 3 γευματα σημερα (καναμε 2 εμβολια ντε σημερα, ευτυχως δεν εκλαψε πολυ, ειμαστε 7 κιλα και 65 εκατοστα, πολυ κοινωνικοι και πολυ πολυ ζωηροι...ερε τι εχω να παθωωωωωωωωωωωω χαχαχαχα)

κιττυ αυριο περιμενε τηλεφωνο μου

συμπεθερα τη νυφιτσα μουκαι τα ματα σου ναι?καλο ξημερωμα

ρε κοριτσια η φαιη εχει χαθει τελειως, θα εχει πηξει στη δουλεια, ελπιζω μονο οταν εμφανιστει να εχει να μας ανακοινωσει ευχαριστα!

ααααααχ λοιπον ευζενη μια ουρσους με παγο παρακαλω και κανα ξηροκαρπιο μη μας βαρεσει κιολας χιχιχι

μπράβο ο μπεμπάκος !!!!!!!!!!!!

Οκ, περιμενω λέμεεε........

8 30 κοιμηθηκε και ξυπνησε.....

ασε ρε κιττυ..μιλαμε στουφωσα μαλακτικο..κ τωρα οποια μπαινει μεσα την προειδοποιω...λεω..ξερεις πατιναζ;..χαχαχα..ελπιζω η μερα να μην συνεχισει ετσι..ειμαι που ειμαι...

αν σου φερει δουλειά...ριχνε ενα μικρό απο μονη σου, καθε μερα:P

ξυπνησε ο μπεμπης.........

6 30 εφαγε.......μαλλον πειναει

αν σου φερει δουλειά...ριχνε ενα μικρό απο μονη σου, καθε μερα:P

ξυπνησε ο μπεμπης.........

6 30 εφαγε.......μαλλον πειναει

χμμμμ:rolleyes:..ειναι κ μερικες πελατισσες που δεν τις χωνευω καθολου..σαυτες δεν θα πω τιποτα......

μα φυσικα κ πειναει το μπιζελι σου..3 ωρες περασανε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα...Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου.

Τα φάρμακα για τις συσπάσεις σε συνδυασμό με τις ενέσεις για τα πνευμόνια μου έβγαλαν μια καμπύλη οριακή στα ψηλότερα όμως.Δεν είναι παθολογική αλλά με έστειλε σε ενδοκρινολόγο να το παρακολουθήσουμε να δούμε αν είναι όντως από τα φάρμακα η εκ φύσεως.Άρχισα μετρήσεις και ο θεός βοηθός.

Θεέ μου θα τα καταφέρω να τελειώνω αυτή την φορά και να βγει καλά η μικρή μου;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα...Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου.

Τα φάρμακα για τις συσπάσεις σε συνδυασμό με τις ενέσεις για τα πνευμόνια μου έβγαλαν μια καμπύλη οριακή στα ψηλότερα όμως.Δεν είναι παθολογική αλλά με έστειλε σε ενδοκρινολόγο να το παρακολουθήσουμε να δούμε αν είναι όντως από τα φάρμακα η εκ φύσεως.Άρχισα μετρήσεις και ο θεός βοηθός.

Θεέ μου θα τα καταφέρω να τελειώνω αυτή την φορά και να βγει καλά η μικρή μου;;;

μην ακουω τετοια...αισιοδοξια θελω! ολα θα πανε καλα..

οριακα βγηκε? η μεγαλη?, εχει διαφορα.αλλα οτι και να ειναι πρεπει να εισαι ψυχρεμη.το μωρακι μια χαρα ειναι...και μια χαρα θα βγει.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...