Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγα να τους βγαλω αλλα ειναι πολυ σκοτεινα κ φλας δεν μπορω να βγαλω κριμα γιατι ηταν πολυ ωραια σκηνη πολυ ρομαντικη μπαμπας κ κορη αγκαλια να κοιμουνται

καληνυχτα ρουλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

την εβαλα στην κουνια της να μαι σιγουρη

αα γεια σου

τι λες μαρη?τι θερμομετρο ειναι αυτο? απαπαπαπ

το πηρα απτο φαρμακειο 48 ευρω αλλα αξιζαν, μεχρι και τη θερμοκρασια του γαλακτος μετραει, πριν στον καρπο χανοταν 5-10γρ τζαμπα, τωρα ολο το γαλατακι παει στην κοιλιτσα του ζεβρακου!!!μεχρι και το μπανακι λεμεεεε πολυ καλο ειμαι πολυ ευχαριστημενη και δεν εχω αγχος μη πονεσω το κωλακι του μωρου, μη μου κουνηθει, μη το ξυπνησω γιατι θα πρεπει να του παρω θερμοκρασια αν ειναι ζεστουλης...μιλαμε ΣΩΘΗΚΑ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μαρη?δεν κοιμαστε?

αι εμ χοουμ!χαλκιδικη σιτι και ολα κουλ!αι χεβ ιντερνετ δικομ ντιπ καταντιπ κι ετσι θα τα λεμε πιο συχνα!

χαου αρ γιου????????????τι νεα?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

σας αφηνω και γω παω για νανακια.. ελπιζω σημερα να κοιμηθω..γιατι ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ

καληνυχτα κοριτσακια μου!!!ονειρα γλυκα και να προσεχεται!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Μαρη?δεν κοιμαστε?

αι εμ χοουμ!χαλκιδικη σιτι και ολα κουλ!αι χεβ ιντερνετ δικομ ντιπ καταντιπ κι ετσι θα τα λεμε πιο συχνα!

χαου αρ γιου????????????τι νεα?

καλα ρε ζωρζεεεεεεεεεετ καλε αυριο να παιξουμε ολες τζοκερ χαχαχχαα

εμεις καλα ειμαστε, εσυ ολα καλα?

IB5Vp2.png

καλα ζωρζετ αυριο που θα μπει η ευγενια θα της ερθει κολπος χαχαχαχα (ποσες μερες μιλαγε με τον εαυτο της, λαλησε το φαντασματακι μας!!!)

ευζενηηηηηηηηηη τζοκερ μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

IB5Vp2.png

ολα καλα κοριτσαρα!σας εχασα λογω γρυλορουτερ και τρεχαλας να τα προλαβω ολα!κατα τα αλλα μια χαρα!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ααααχ παω να φουμαρω καμια τζουριτσα

ααχ η ουρσους με χαλασε λιγακι γμτ μπλιαξ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα γιωργια

βρε ανετ κ εισαι σιγουρη οτι αυτο το πραγμα δεν βλαπτει το μωρο? εδω δεν αφηνουμε να κοιταει τηλεοραση θα του βαζουμε τις υπερυθρες πανω του?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαχαχαχα θα της κανω εγω παρεα καλε!

ειχαμε χαθει ολες μωρε και αν διαβασεις τα μνμ της σε κανα 4-5 σελιδες πισω θα ξεραθεις στα γελια, ρωταει εκεινη και απανταει ο εαυτος της χαχαχχα

ευζενακο μουυυυυυυ σαγαπωωωωωωωωωωω!:tongue:

IB5Vp2.png

εμενα η ουρσους με ξενυχταει και μου κανει πονοκεφαλο!

τεσπα!μπηκα να δωσω το παρον και παω για νανι γιατι ολο το απογευμα πλεναμε αυλες με τη μανα μου και ειμαι πτωμα!αυριο αν εχει καλο καιρο θα βγαλω φωτο της παραλιας να ποσταρω γιατι φετος ειμαστε μπαχαμες λεμεεεεεεεε!και γ@μω τις παραλιες!

Αντε ονειρα γλυκα και τα λεμε αυριο μεσημερι που θα ξεραθουν οι δικοι μου στον υπνο και θα χω μια σταλα ησυχια!σαν τα γεροντια στο μαπετ σοου κανουνε καλε!παπαπαπααα

μπαααααααιιιιιιιιιιιιιιιιι

καλησπερα γιωργια

βρε ανετ κ εισαι σιγουρη οτι αυτο το πραγμα δεν βλαπτει το μωρο? εδω δεν αφηνουμε να κοιταει τηλεοραση θα του βαζουμε τις υπερυθρες πανω του?

οχι ρε, ειχα βομβαρδισει τον φαρμακοπειο στις ερωτησεις...μπαλες του τακανα χεχεχε, ρωτησα και την παιδιατρο και ολα οκ...η τηλεοραση ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...πολλες εναλλαγες χρωματων, περισσοτερες απο μια φωνες και δεν μπορουν να τις επεξεργαστουν...την υπερυθρη την ριχνω για 1 δευτερο (στο κουτελακι η στο στηθακι)...κανει ενα μπιπ και ετοιμο...

IB5Vp2.png

Γεια σου Ανδριανουλα!

Αυριο θα τα διαβασω γιατι γλαρωσα!

Αντε φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...