Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

υποφερω απο καουρες και παντα νυχτα τι να κανωωω, πρωτα με το γαλα μαγνησιας μου περναγε τωρα τιποτα ,οχι τιποτε αλλο με τοσο μαγνησιας που εχω καταναλωση ολο τουαλετα παω

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υποφερω απο καουρες και παντα νυχτα τι να κανωωω, πρωτα με το γαλα μαγνησιας μου περναγε τωρα τιποτα ,οχι τιποτε αλλο με τοσο μαγνησιας που εχω καταναλωση ολο τουαλετα παω

με χαμομηλι δοκιμασετο αλλα να το κανεις γλυκο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

αστερινα μου να εισαι καλα εσυ και το μωρο και δεν πειραζει αφου πεινατε

να τρωτε:P:p:p

περιμανω πως και πως να τελειωσουν οι δηλωσεις:-(

ωχ! πηραν και παρατα..ειναι ομως και σπαζοκεφαλια αυτες οι δηλωσεις

πρεπει να εχεις καθαρο μυαλο,εγω δεν θα αντεχα τετοια δουλεια και θαυμαζω αυτους που την κανουν.. δεν εχω υπομονη..

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσαρες μου λειπετε πολυ ετσι μπηκα μεσα και σας βρηκα

αννετ ο μπεμπακος?να του δωσεις πολλα πολλα φιλια με μελετουσες σημερα για αυτο το τζοκερ?

τζενουλα τι κανεις?τα χω φτησει φιλεναδα αστα ουτε γυμναστικουλα δεν μπορω να κανω πλεον

μολις πριν λιγο κοριτσακι και τσουπ νασαι

λοιπον το τζοκερ που λες ..........χαχαχαχα οπως καταλαβατε αυριο παω να το ριξω...εχω κανει αποχη χρονια τωρα...λετε η επιστροφη να μου φερει το χρυσο 5+1???χαχαχχαα

φιλακια θα του δωσω πολλα πολλα

καλησπερα φαιη

μαρη ανετ εκει που ελεγα αμαν να κοιμηθει τωρα κοιμαται ατελειωτες ωρες δεν εχω προβλημα να κοιμαται αλλα να μην συμβαινει κατι

ειναι λες κ εχω αλο παιδι στα χερια μου ειναι ζωηρη δεν λεω αλλα περισσοτερο γκρινιαρα θα λεγα φανταζομαι οτι ποναει η κοιλιτσα της απο το φαι που ειναι πιο πολυ αποσο ετρωγε αλλα αφου το θελει τι να κανω να μην της δωσω?τωρα κοιμαται με τον πατερα της κ ειμαι μεσα στον τρομο μην μου την πατησει καθε δυο λεπτα κοιταω αλλα δεν με αφηνε να την βαλω στην κουνια της την ηθελε κοντα του αλλα με το ροχαλιτο που κανει θα την ξυπνησει παλι καλα!

αν κοιμαται ο αντρας σου να πας να το παρεις το παιδι γιατι το βλεπω να γινεται χαλκομακια σεντονιου απαπαααααααααααα

βαλτης θερμομετρο να εισαι σιγουρη, πατως η κουμπαρα μου πριν μια εβδομαδα εκανε εμβολιο εχθες εκανε πυρετο...βεβαια ηταν της ανεμοβλογιας αλλα καμια φορα δεν ξες...καθε παιδακι ειναι διαφορετικο (βλεπε φαγητο :D)

κ γω μη νομιζεις..το εχω ριξει στην παθητικη γυμναστικη..

κοριτσαρες σας αφηνω ηρθε ο αγαπουλης κ δεν θελω εκει που με αφησε 3 ωρες πριν να με ξαναβρει θα τα πουμε αυριο σας φιλω..καληνυχτα!!

αντε καλη ξεκουραση κοπελαρα μου, θα προσπαθησω αυριο να σου κανω παρεουλα, αν οχι θα σε σκεφτομαι να ξερεις ;)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χαρηκα πολυ που σας βρηκα και μιλησαμε λιγο να ξερετε δεν σας ξεχναω μου λειπετε

σας αφηνω παω για μπανιο γιατι ειναι αργα

πολλα φιλια σε ολες

καλο ξημερωμα και καλη ξεκουραση κοπελα μου και ναπροσεχειςτον εαυτο σου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

μαρη ανετ βγαλε το θερμομετρο απο τον πισινο του παιδιου ελεος χαχαχαχα

τι λες αγαπη μουυυυυυυυυυυ....εγω δεν βαζω πλεον τετοιο θερμομετρο...εχω παρει με υπερυθρες...σημαδευω στο κουτελακι και σε 1 δευτερολεπτο το αποτελεσμα αμ πωωωωωωως!!!

36,4 το βλασταρι μου!!!Δοξα Τον Θεο

IB5Vp2.png

τι λες αγαπη μουυυυυυυυυυυ....εγω δεν βαζω πλεον τετοιο θερμομετρο...εχω παρει με υπερυθρες...σημαδευω στο κουτελακι και σε 1 δευτερολεπτο το αποτελεσμα αμ πωωωωωωως!!!

36,4 το βλασταρι μου!!!Δοξα Τον Θεο

τι λες μαρη?τι θερμομετρο ειναι αυτο? απαπαπαπ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ολη μερα φιλια της δινω λες γιαυτο να μην ξυπναει για να μην την εχω αγκαλια κ την φιλαω κ κανει ψεματα πως κοιμαται???:D:D:D

χαχαχαχχαχα διολου απιθανο!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα αμα τους δειτε πως κοιμουνται θα ξεραθειτε στα γελια

βγαλε καμια φωτο μαρηηηηηηηη να γελασουμε κι εμεις λιγακι χαχαχχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...