Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααα

τι κανετε?με εχετε χασει και σας εχω χασει,εγω καθε μερα γυριζω 23:00 και πολλες φορες 00:00 τωρα ξεκινησα και σαββατο εχω πηξει ουτε τον αντρα μου δεν βλεπω

μην νομιζετε που σας ξεχασα.το σαββατοκυριακο προσπαθω να αφιερωθω λιγο στον αντρα μου σας φιλω ολες μουτς μουτς

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..γυριστε μια καρεκλα αναποδααααααααααααααααααααααααααα...η φαιηηηηηηηη...που εισαι παιδι μου;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε?με εχετε χασει και σας εχω χασει,εγω καθε μερα γυριζω 23:00 και πολλες φορες 00:00 τωρα ξεκινησα και σαββατο εχω πηξει ουτε τον αντρα μου δεν βλεπω

μην νομιζετε που σας ξεχασα.το σαββατοκυριακο προσπαθω να αφιερωθω λιγο στον αντρα μου σας φιλω ολες μουτς μουτς

φαιηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη καλα επρεπε να πω και για κανα τζοκερ γμτ χαχαχα

να περνας καλα κοριτσακι κι εμεις σε σκεφτομαστε και σε περιμενουμε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

εεεε!!!!! κοριτσιιι που εισαι? αντε να τελειωσουν αυτες οι ωρες εργασιας...να μπαινεις λιγο ..

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσαρες μου λειπετε πολυ ετσι μπηκα μεσα και σας βρηκα

αννετ ο μπεμπακος?να του δωσεις πολλα πολλα φιλια με μελετουσες σημερα για αυτο το τζοκερ?

τζενουλα τι κανεις?τα χω φτησει φιλεναδα αστα ουτε γυμναστικουλα δεν μπορω να κανω πλεον

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

καλησπερα φαιη

μαρη ανετ εκει που ελεγα αμαν να κοιμηθει τωρα κοιμαται ατελειωτες ωρες δεν εχω προβλημα να κοιμαται αλλα να μην συμβαινει κατι

ειναι λες κ εχω αλο παιδι στα χερια μου ειναι ζωηρη δεν λεω αλλα περισσοτερο γκρινιαρα θα λεγα φανταζομαι οτι ποναει η κοιλιτσα της απο το φαι που ειναι πιο πολυ αποσο ετρωγε αλλα αφου το θελει τι να κανω να μην της δωσω?τωρα κοιμαται με τον πατερα της κ ειμαι μεσα στον τρομο μην μου την πατησει καθε δυο λεπτα κοιταω αλλα δεν με αφηνε να την βαλω στην κουνια της την ηθελε κοντα του αλλα με το ροχαλιτο που κανει θα την ξυπνησει παλι καλα!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσαρες μου λειπετε πολυ ετσι μπηκα μεσα και σας βρηκα

αννετ ο μπεμπακος?να του δωσεις πολλα πολλα φιλια με μελετουσες σημερα για αυτο το τζοκερ?

τζενουλα τι κανεις?τα χω φτησει φιλεναδα αστα ουτε γυμναστικουλα δεν μπορω να κανω πλεον

κ γω μη νομιζεις..το εχω ριξει στην παθητικη γυμναστικη..

κοριτσαρες σας αφηνω ηρθε ο αγαπουλης κ δεν θελω εκει που με αφησε 3 ωρες πριν να με ξαναβρει θα τα πουμε αυριο σας φιλω..καληνυχτα!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μολις ξυπνησει για φαι θα της βαλω κ θερμομετρο να δω μην εχει δεκατα αλλα αν ειχε δεν θα ετρωγε οσο για τα εμβολια την παρασκευη τα εκανε περασαν τοσες μερες ακομα υπο την επηρεια τους θα ναι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα φαιη

μαρη ανετ εκει που ελεγα αμαν να κοιμηθει τωρα κοιμαται ατελειωτες ωρες δεν εχω προβλημα να κοιμαται αλλα να μην συμβαινει κατι

ειναι λες κ εχω αλο παιδι στα χερια μου ειναι ζωηρη δεν λεω αλλα περισσοτερο γκρινιαρα θα λεγα φανταζομαι οτι ποναει η κοιλιτσα της απο το φαι που ειναι πιο πολυ αποσο ετρωγε αλλα αφου το θελει τι να κανω να μην της δωσω?τωρα κοιμαται με τον πατερα της κ ειμαι μεσα στον τρομο μην μου την πατησει καθε δυο λεπτα κοιταω αλλα δεν με αφηνε να την βαλω στην κουνια της την ηθελε κοντα του αλλα με το ροχαλιτο που κανει θα την ξυπνησει παλι καλα!

adnihor τι κανεις?η μικρη σου?να της δωσεις πολλα φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσαρες σας αφηνω ηρθε ο αγαπουλης κ δεν θελω εκει που με αφησε 3 ωρες πριν να με ξαναβρει θα τα πουμε αυριο σας φιλω..καληνυχτα!!

πες μου οτι ααγαπουλη λες τον θοδωρο?:shock::shock::shock::shock::shock:

χαχαχαχαχαχαχα ναι κατι σαν το φωτεινουλη χιχιχιχιχιχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αντε γειααα!!

και να την ψησειςςςςςς

HouVp2.png

oVGVp2.png

adnihor τι κανεις?η μικρη σου?να της δωσεις πολλα φιλακια

ολη μερα φιλια της δινω λες γιαυτο να μην ξυπναει για να μην την εχω αγκαλια κ την φιλαω κ κανει ψεματα πως κοιμαται???:D:D:D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

υπομονη τον ιουνιο τελειωνεις αποτι θυμαμαι..

ασε εχω γινει ...δεν μπορω να περπατησω και ακομα ειναι νωρις...

αστερινα μου να εισαι καλα εσυ και το μωρο και δεν πειραζει αφου πεινατε

να τρωτε:P:p:p

περιμανω πως και πως να τελειωσουν οι δηλωσεις:-(

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...