Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αννετ δεν χαθηκε μονο η φαιη..μπουκι γιωργια μινακι..παπι ..καλα το παπι δεν εχει νετ..ξανθη..ολες χαθηκανε..γιαυτο μουρλαθηκα σημερα

ναι μωρε, χαθηκαμε με το ενα και με ταλλο

το παπι μπηκε στην τελικη ευθεια και εχει αγχωθει

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

η ξανθη καλα ειναι ειχα μιλησει μαζι της προχθες νομιζω...ηταν εξω με τον μαφιοζο της

η μινα εχει επισκεψεις απο εξωτερικο, καλα ειναι κι εκεινη

η μπουκι χαθηκε ξαφνικα, την εχω αναζητησει κανα 2 φορες αλλα...

η γεωργια μηπως τον σκοτωσε το καθικι και ειναι στην στενη?ζωρζεεεεεεεεεεετ αμα ειναι να σου φερνουμε κανα τσιγαρο χαχαχα παντα μας κανει ντου ομως εκει που δεν το περιμενουμε

τουλαχιστον να ειναι καλα κι ας εξαφανιζονται

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο λεω και γω..η μικρη πολυ με τρεχει.

για πες κανα νεο ρε αννετ τι εγιν ε με τα τρεξιματα σου.

ευγενια οχιιιιιιιιι αστον λιγο μην ακους της αχτινες χ

τι να αφησω;;;;;;;;;;τον εχω αφησει νηστικο 9 μερες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχεις δικιο αννετ..τα φουντουνια δεν πανε[τα εφαγα ολα]χιχιχιχι

μπουααααααααααααα θελω φουντουνιαααααααααα

γιατι σου πευτουν τα μαλλια ρε;

κοιτα πριν 4 περιπου χρονια (νομιζω, προσπαθω να το σβησω απτη μνημη μου)

επαθα αλωπεκια απτο αγχος και την στεναχωρια και ειχα κενα στο κεφαλι, τρυπες ολοκληρες...ασε...τωρα δεν ξερω γιατι μου φευγουν τουφες (ευτυχως ειναι απο παντου και δεν εχω κενα αερως)...δεν στεναχωριεμαι...λιγο αγχωμενη ειμαι με αυτα και μαυτα αλλα ειμαι ευτυχισμενη, δεν εχω προβληματα...ισως να φταιει η εποχη, ισως να εχω ευαισθησια πλεον, αυτο που φοβαμαι ειναι μη καταπιει καμια τριχα ο μικρος και φουνταρω απο κανα μπαλκονι (και τα πιανω συνεχεια αλογοουρα...μειον κι αυτο :()

IB5Vp2.png

ρε κοριτσια η μικρη παλι δεν εχει ξυπνησει καθολου την εκανα μπανιο στις 8 εφαγε κ κοιμηθηκε στις 9,30 απο χθες ολο κοιμαται να ανυσηχησω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

επαθα αλωπεκια απτο αγχος και την στεναχωρια και ειχα κενα στο κεφαλι, τρυπες ολοκληρες...ασε...τωρα δεν ξερω γιατι μου φευγουν τουφες (ευτυχως ειναι απο παντου και δεν εχω κενα αερως)...δεν στεναχωριεμαι...λιγο αγχωμενη ειμαι με αυτα και μαυτα αλλα ειμαι ευτυχισμενη, δεν εχω προβληματα...ισως να φταιει η εποχη, ισως να εχω ευαισθησια πλεον, αυτο που φοβαμαι ειναι μη καταπιει καμια τριχα ο μικρος και φουνταρω απο κανα μπαλκονι (και τα πιανω συνεχεια αλογοουρα...μειον κι αυτο :()

τι μπορει να παθει απο τριχα εκτος του να πνιγει?γιατι η δικια μου σιγουρα θα εχει καταπιει τριχα δικια μου γιατι με εχει τσουρωμαδησει κ δεμενα να τα εχω αυτη βρισκει κ τραβαει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αν παρεις το σαμπουαν της βισι για τριχοπτωση νομιζω θα δεις διαφορα,πευτανε κ της πεθερας μου κ της ειπε ο γιατρος να το παρει τωρα ειναι μια χαρα αλλα....12,70..ε..

γιατι ειναι μειον που τα πιανεις,σπανε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε κοριτσια η μικρη παλι δεν εχει ξυπνησει καθολου την εκανα μπανιο στις 8 εφαγε κ κοιμηθηκε στις 9,30 απο χθες ολο κοιμαται να ανυσηχησω?

μπορει να ειναι απτα εμβολια.

την ημερα να την χαιδευεις κι αν δεν ξυπναει να την αφηνεις...αλλα σκεψου πως τωρα τρωει (φτου σκορδα) και χορταινει οποτε κοιμαται και περισσοτερο...εξαλλου ο υπνος τρεφει τα μωρα...το αλλο δεν θα το αναφερω χαχαχα...ασε το παιδι να κοιμηθει καλεεεεεεεεεεεε, αστο να ηρεμησει τοπαιδι θατο σκασεις...ολο αγχος αγχος αγχος...το νοιωθει κι εκεινη και γιαυτο σου κανει κολπα...αλλα παρε τηλ την παιδιατρο να της το πεις αν ειναι να σκασεις για να ηρεμησεις

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

δεν θα παθει τιποτα ετσι πες του...

α! πες του για την θεια του να ρωτησει

ναι βεβαια..θα του το πω..αρκει να μου θυμησεις τι πρεπει να τον ρωτησω..μετα απο 3 μαρτινι τι περιμενεις..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πω! πω! ρε αννετ τι λες τωρα? αλλα νομιζω πως μπορει να ειναι σιδηρο φεριτινη η κατι αλλο ,καποιες φιλες μου νοσοκομες μου ειπαν οτι περνουν σιδηρο οταν εχουν περιοδο γιατι χανουν μαλια..και γω εχανα πολλα και νομιζα οτι θα μεινω καραφλη

απο τοτε που πηρα σιδηρο δεν ξανα επεσαν

HouVp2.png

oVGVp2.png

ο υπνος τρεφει τα μωρα.......μην το ξεχνας

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααα

τι κανετε?με εχετε χασει και σας εχω χασει,εγω καθε μερα γυριζω 23:00 και πολλες φορες 00:00 τωρα ξεκινησα και σαββατο εχω πηξει ουτε τον αντρα μου δεν βλεπω

μην νομιζετε που σας ξεχασα.το σαββατοκυριακο προσπαθω να αφιερωθω λιγο στον αντρα μου σας φιλω ολες μουτς μουτς

RPVCp3.png?gonw6PAb

τι μπορει να παθει απο τριχα εκτος του να πνιγει?γιατι η δικια μου σιγουρα θα εχει καταπιει τριχα δικια μου γιατι με εχει τσουρωμαδησει κ δεμενα να τα εχω αυτη βρισκει κ τραβαει

τι ερωτησεις ειναι αυτες που κανεις???χαχαχαχα

να πνυγει φυσικα, λιγο ειναι?και να μη μπορεις να τηνεντοπισεις να την βγαλεις...η μηπως να του δωσω ψιχα???χαχαχα αη μαρη τρελη χαχαχαχαχ

αν παρεις το σαμπουαν της βισι για τριχοπτωση νομιζω θα δεις διαφορα,πευτανε κ της πεθερας μου κ της ειπε ο γιατρος να το παρει τωρα ειναι μια χαρα αλλα....12,70..ε..

γιατι ειναι μειον που τα πιανεις,σπανε;

πηρα της προπολιν, πολυ καλο και μοσχοβολαει

ρε συ δεν με νοιαζουν τα λεφτα, εχω χαλασει πολλα περισσοτερα σε βλακειες για τα μαλλακια μου θα τα τσιγκουνευτω?

ο αντρας μου δεν ξερω... χαχαχαχα ο οποιος κοιταζει τι γραφω αχαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...