Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ρε δεν ντρεπεσαι??? τρως εσυ τα σουβλακια και στον αντρα σου εχεις αβγα?????

τι να πω!!!

ευγενια παρακαλεσε πολυυυυυυυ.........

\γεια σου αννετ.. περιμενουμε

στη φαση που ειμαι τωρα μονο γονατιστη μπορω να παρακαλεσω...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ατιμουλεεεεεες, μισο το εκανα για να γυρισω γρηγοροτερα

εσεις τι κανετε?ευζενη μου τα εμαθα τα νεα σου και εχω να σου πω πως το νινι ερχεται, απλα θελει λιγακι ακομα να σας αφησει να απολαυσετε ο ενας τον αλλο γιατι μετα θα απολαμβανεται μονο εκεινο!!!οποτε καθε μερα καλημερα για να ερθει γρηγοροτερα

παω να γραψω τα νεα μας, αν με πεταξει θα ξανα συνδεθω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ατιμουλεεεεεες, μισο το εκανα για να γυρισω γρηγοροτερα

εσεις τι κανετε?ευζενη μου τα εμαθα τα νεα σου και εχω να σου πω πως το νινι ερχεται, απλα θελει λιγακι ακομα να σας αφησει να απολαυσετε ο ενας τον αλλο γιατι μετα θα απολαμβανεται μονο εκεινο!!!οποτε καθε μερα καλημερα για να ερθει γρηγοροτερα

παω να γραψω τα νεα μας, αν με πεταξει θα ξανα συνδεθω

ετσι οπως το θετεις...σαν να εχεις δικιο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερινα μου πως εισαι κοπελα μου?μας ανησυχησες λιγο, ολα καλα τωρα?

γυναικααααααααα ασε το παιδι να τρωει οσο θελει...εμενα ο δικος μου εχει φαει 3 γευματα σημερα (καναμε 2 εμβολια ντε σημερα, ευτυχως δεν εκλαψε πολυ, ειμαστε 7 κιλα και 65 εκατοστα, πολυ κοινωνικοι και πολυ πολυ ζωηροι...ερε τι εχω να παθωωωωωωωωωωωω χαχαχαχα)

κιττυ αυριο περιμενε τηλεφωνο μου

συμπεθερα τη νυφιτσα μουκαι τα ματα σου ναι?καλο ξημερωμα

ρε κοριτσια η φαιη εχει χαθει τελειως, θα εχει πηξει στη δουλεια, ελπιζω μονο οταν εμφανιστει να εχει να μας ανακοινωσει ευχαριστα!

ααααααχ λοιπον ευζενη μια ουρσους με παγο παρακαλω και κανα ξηροκαρπιο μη μας βαρεσει κιολας χιχιχι

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ετσι οπως το θετεις...σαν να εχεις δικιο...

πιστεψε με μετα δεν θα εχετε ματια παρα μονο για το μπεμπε!

ασε που θα τρεμετε στην εγκυμοσυνη να ταμ τι ρι ριμ οποτε τωρα ειναι η ευκαιρια σας γιατι θα μαυρισει το ματι σας (δεν θυμαστε τα δικα μου?):cool:

IB5Vp2.png

μπορει να παρακαλεσω ''γονατιστη'' τον αγαπουλη να με φερει την κυριακη..

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα σκυψε ευλογημενη χαχαχαχαχαχχααχχααχχα

IB5Vp2.png

αννετ δεν χαθηκε μονο η φαιη..μπουκι γιωργια μινακι..παπι ..καλα το παπι δεν εχει νετ..ξανθη..ολες χαθηκανε..γιαυτο μουρλαθηκα σημερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

φουντουνια?μμμμμμμ μωρε δεν πανε τα φουντουνια...βαριομαστε ευζενη μου η μου φενεται?

αχ κοριτσια εχω ξεπατωθει μιλαμε αυτες τις μερες, νομιζα πως ξεμπερδεψα αλλα εχουμε μοιρασμα προσκλητηριων και εχω χασει τον μπυσουλα...ο αντρας μου μιμειτε την συμπεθερα μου (σταση βουδα) και με εχει βγαλει απτα ρουχα μου, θα παω να τα στειλω ταχυδρομικως και συστημενα να το παθει το σοκ...εεεεεεεεμ του χρειαζεται χεχεχε :twisted:

IB5Vp2.png

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα σκυψε ευλογημενη χαχαχαχαχαχχααχχααχχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχ αυτο θα κανω..χαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον, τα τρεξιματα καλα κρατουν, εχω παρασκευη ανταυγιες, το δωρο των κουμπαρων (οι οποιοι ακομα δεν εχουν αποφασισει τι στο καλο θελουν), ρουχα για μενα γιατι δεν μου χωραει τιποτα και εδω και 3 μερες εχω ξεκινησει συμπληρωμα διατροφης γιατι τα μαλλια μου αγγιζουν το πατωμα...οχι δεν ειμαι η ραπουνζελ...τριχοπτωση εχω κι ελπιζω να μη μεινω κουρουπα...εχθες εκανα προβα χτενισμα για την βαφτιση και................τι αλλο δεν θυμαμαι...ατιμο αιλχαιμερ

IB5Vp2.png

φουντουνια?μμμμμμμ μωρε δεν πανε τα φουντουνια...βαριομαστε ευζενη μου η μου φενεται?

αχ κοριτσια εχω ξεπατωθει μιλαμε αυτες τις μερες, νομιζα πως ξεμπερδεψα αλλα εχουμε μοιρασμα προσκλητηριων και εχω χασει τον μπυσουλα...ο αντρας μου μιμειτε την συμπεθερα μου (σταση βουδα) και με εχει βγαλει απτα ρουχα μου, θα παω να τα στειλω ταχυδρομικως και συστημενα να το παθει το σοκ...εεεεεεεεμ του χρειαζεται χεχεχε :twisted:

εχεις δικιο αννετ..τα φουντουνια δεν πανε[τα εφαγα ολα]χιχιχιχι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον, τα τρεξιματα καλα κρατουν, εχω παρασκευη ανταυγιες, το δωρο των κουμπαρων (οι οποιοι ακομα δεν εχουν αποφασισει τι στο καλο θελουν), ρουχα για μενα γιατι δεν μου χωραει τιποτα και εδω και 3 μερες εχω ξεκινησει συμπληρωμα διατροφης γιατι τα μαλλια μου αγγιζουν το πατωμα...οχι δεν ειμαι η ραπουνζελ...τριχοπτωση εχω κι ελπιζω να μη μεινω κουρουπα...εχθες εκανα προβα χτενισμα για την βαφτιση και................τι αλλο δεν θυμαμαι...ατιμο αιλχαιμερ

γιατι σου πευτουν τα μαλλια ρε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...