Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ εγω η βλαμενη τοσο καιρο ελεγα γιατι δεν χανω κ γιατι δεν χανω που να χασω αφου εχω να παρω τα χαπια του θυρεοειδη 2 μηνες το ξεχναγα τελειος μιλαμε τα ξαναξεκινησα σημερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν τη μερα που περιμενες περιοδο;

σταθερη περιοδο δεν ειχα κ το ξερεις το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το εκανα 32 μερα κ οι μερες μου τοτε κυμαινονταν 31-36 αλλα περιμενα να αδιαθετησω σχετηκα νωρις γιατι ειχα κανει σπερματεγχυσει τον προηγουμενο κ μετα απο σπερματεγχυση ο κυκλος εχει μια μικρη σταθεροτητα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

σταθερη περιοδο δεν ειχα κ το ξερεις το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το εκανα 32 μερα κ οι μερες μου τοτε κυμαινονταν 31-36 αλλα περιμενα να αδιαθετησω σχετηκα νωρις γιατι ειχα κανει σπερματεγχυσει τον προηγουμενο κ μετα απο σπερματεγχυση ο κυκλος εχει μια μικρη σταθεροτητα

επειδη ομως εγω δεν εχω κανει κατι για να σταθεροποιηθει ο κυκλος μου κ επειδη εμενα κυμαινεται απο 31 μεχρι 42...:mad:...λεω να περιμενω...λεω εγω τωρα γιατι μπορει να με πιασει η μουρλια μου κ να το κανω αυριο ο πουρνο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κλιαρ μπλου κ ειχε χαμογελασει η φατσα εγω βεβαια δεν εδωσα σημασια το περασα για λαθος κ μετα απο 2 βδομαδες θυμασαι την καταληξη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κλιαρ μπλου κ ειχε χαμογελασει η φατσα εγω βεβαια δεν εδωσα σημασια το περασα για λαθος κ μετα απο 2 βδομαδες θυμασαι την καταληξη

το θεμα ειναι σιγα σιγα να αρχισεις να την ξεχνας εσυ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσια. τι κανετε????εγω χτες και προχτες εφτιαξα τις αποδειξεςι για την φορ.δηλωση και εχω καιι συνεχεια σημερα ουφ..τα μικρα μου καλα ταλιμπανιζουν γυρω γυρω,εγω ετσι και ετσι νιωθω πολυ κουρασμενη....τζενακι θα κανεις τεστ???με το καλο ευχομαι να δεις ενα + κατακοκκινο!!! :) ανδριανη τι κανεις???η μικρη???οι υπολοιπες που ειστε??φιλια σε ολες

:-D

πρωτον αυτα δεν τα ξεχνας!απλα το αφηνεις πισω κ γω το εχω κανει παντα αυτο το αγκαθακι θα υπαρχει αλλα δεν σε ποναει τοσο

η μικρη κοιμαται ηπιε το γαλα της εκανε 3-4 γουλιες με εκανε σκατα κ ξανακοιμηθηκε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα κοριτσια. τι κανετε????εγω χτες και προχτες εφτιαξα τις αποδειξεςι για την φορ.δηλωση και εχω καιι συνεχεια σημερα ουφ..τα μικρα μου καλα ταλιμπανιζουν γυρω γυρω,εγω ετσι και ετσι νιωθω πολυ κουρασμενη....τζενακι θα κανεις τεστ???με το καλο ευχομαι να δεις ενα + κατακοκκινο!!! :) ανδριανη τι κανεις???η μικρη???οι υπολοιπες που ειστε??φιλια σε ολες

καλημερα αννια..αν δεν εχω αδιαθετησει σε κανα μηνα λεω να κανω ενα τεστ..χαχαχαχαχαχαχ...

αποδειξεις ε;τα εκανε κ ο αντρας μου προχτες..

εγω δεν κανω τπτ μου τα φτιαχνει ο λογιστης..τσαμπα τον πληρωνω καθε μηνα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αν η ωορηξια σου ηταν 2-5 του μηνα σημερα αυριο πρεπει να αδιαθετησεις το τεστ παντως θα διξει πιστευω εγω το ειχα κανει 3-4 μερες νωρητερα το κλιαρ μπλου το κανονικο οχι της ωορηξιας φαντασου ομως οτι της ωορηξιας ειναι πιο ευαισθητο

αφου λεει μεσα λανθασμενο θετικο μπορεις να παρεις αν εισαι ηδη εγκυος κ δεν το ξερεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

πρωτον αυτα δεν τα ξεχνας!απλα το αφηνεις πισω κ γω το εχω κανει παντα αυτο το αγκαθακι θα υπαρχει αλλα δεν σε ποναει τοσο

η μικρη κοιμαται ηπιε το γαλα της εκανε 3-4 γουλιες με εκανε σκατα κ ξανακοιμηθηκε

ε τοτε εγω σου ευχομαι να μπορεσεις καποια στιγμη να βγαλεις αυτο το αγκαθακι απο μεσα σου,να μην πονας καθολου..

οταν λες σε εκανε σκατα σε λερωσε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αν η ωορηξια σου ηταν 2-5 του μηνα σημερα αυριο πρεπει να αδιαθετησεις το τεστ παντως θα διξει πιστευω εγω το ειχα κανει 3-4 μερες νωρητερα το κλιαρ μπλου το κανονικο οχι της ωορηξιας φαντασου ομως οτι της ωορηξιας ειναι πιο ευαισθητο

αφου λεει μεσα λανθασμενο θετικο μπορεις να παρεις αν εισαι ηδη εγκυος κ δεν το ξερεις

θα δω.. μπορει να το κανω αυριο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αννια μια χαρα η μικρη εσυ ολα καλα πως πας με την εγκυμοσυνη?

ναι με λερωσε κ τωρα ξυπναει σιγα σιγα αν φυγω ξαφνικα θα ναι γιατι ξυπνησε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...