Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις διαβασα λιγα απο τα προηγουμενα και ηθελα να πω απλα μην το δενετε και κομπο για την 14 μερα,καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Π.χ. εγω εχω κυκλο 28 μερες,ωορρηξια κανω τη 12 και καθε δευτερη μερα μεχρι την 22 κατεβαινει κι ενα νεο αυγουλακι.

Τωρα γιατι δεν το τσακωσαμε ειναι πλεον καθαρα θεμα ψυχολογιας,εφ οσον παθολογικα δεν παιζει τιποτα περιεργο.Αυτα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλα Φαιη,μια χαρα!Δεν σε καλοθυμαμαι να πω την αληθεια γιατι εχω να μπω απο τον καιρο που δωσανε αντιπαροχη την Ακροπολη!Εκτος κι αν εισαι νεο αιμα στην παρεα οποτε σορυ αλλα εχω χασει επεισοδια!χιχιχιχιχιχιχι

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τωρα ειδα ποτε γραφτηκες!Στην κοσμαρα μου λεμε!πλανητης γη καλει Γεωργια....

Τωρα ειδα ποτε γραφτηκες!Στην κοσμαρα μου λεμε!πλανητης γη καλει Γεωργια....

γεωργια πρωτα απο ολα εχεις το αγαπημενο μου ονομα λογω του παππου μου ειμαι νεο μελος δεν πειραζει που δεν το ειδες

τωρα οσο για το ψυχολογικο παιζει το μεγαλυτερο ρολο τελικα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Μονη μου τα λεω μονη μου τ ακουω!χιχιχιχιχιχ

Παω σ αλλη παραλια μαρη σεις,να για να μαθετε!

Φιλακιααααααα

γεωργια πρωτα απο ολα εχεις το αγαπημενο μου ονομα λογω του παππου μου ειμαι νεο μελος δεν πειραζει που δεν το ειδες

τωρα οσο για το ψυχολογικο παιζει το μεγαλυτερο ρολο τελικα

Οτι θα εφευγα στο τσακ με προλαβες!

Στανταρ παιζει ρολο!Δεν βλεπεις που οσες θελουν πολυ ενα παιδακι περνανε τον αλιμονο κι οσες δεν δινουν δεκαρα αραδιαζουν καμια δεκαρια?

Στανταρ παιζει ρολο!Δεν βλεπεις που οσες θελουν πολυ ενα παιδακι περνανε τον αλιμονο κι οσες δεν δινουν δεκαρα αραδιαζουν καμια δεκαρια?

γι αυτο πρεπει να ειμαστε παντα ανεβασμενες ψυχολογικα

ηθικο ακμαιοτατο:tongue:

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Ναι,εχω μουρλια με τους μουρλους!χιχιχιχιχιχιχ

Μ αρεσει ο Scrat και το κογιοτ στο Roadrunner κοβω φλεβες λεμεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...