Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προτινω να χαλαρωσεις

σα δε ντρεπεστε ολες λεω εγω..που θα μου πεις να χαλαρωσω..μια εβδομαδα μονη μου γραφω εδω μεσα με μονη εξαιρεση τη ρουλα που μπαινει για κανα μισαωρο ...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τα νευρα μου ειναι χαλια ο αντρεας αργησε να πληρωσει το τηλ ειχε παει την δευτερα κ σημερα το εκοψαν κ τωρα που πηρα να δω τι γινεται θελουν 7,75 επανασυνδεση ο αντρεας βγαζει πατατες κ γω εχω το μωρο κ δεν ξερω ποιον να στειλω ασε που κ εδω να το πληρωσω θα περασουν 2 μερες μεχρι να κανουν την επανασυνδεση αφου τον οτε εδω τον εκλεισαν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

για πες τεστ ποτε θα κανεις?χαχαχχαχ να μη σε ρωταει μονο ο αλος σου εαυτος να ρωτησω κ γω που ειμαι σοι κ χω τα ιδια δικαιωματα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τα νευρα μου ειναι χαλια ο αντρεας αργησε να πληρωσει το τηλ ειχε παει την δευτερα κ σημερα το εκοψαν κ τωρα που πηρα να δω τι γινεται θελουν 7,75 επανασυνδεση ο αντρεας βγαζει πατατες κ γω εχω το μωρο κ δεν ξερω ποιον να στειλω ασε που κ εδω να το πληρωσω θα περασουν 2 μερες μεχρι να κανουν την επανασυνδεση αφου τον οτε εδω τον εκλεισαν

δεν τους νοιαζει καλε..αυτοι τα 7,75 κυνηγανε να παρουν που ειναι κ τσαμπα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

για πες τεστ ποτε θα κανεις?χαχαχχαχ να μη σε ρωταει μονο ο αλος σου εαυτος να ρωτησω κ γω που ειμαι σοι κ χω τα ιδια δικαιωματα

μπορει να κανω σημερα αυριο..δεν ξερω..αφου καθυστερηση δεν εχω ακομα..ασε που μου εμεινε μονο ενα..να το χαλασω τσαμπα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

δηλ αν το χαλασεις αυριο δεν θα ναι τζαπα? αν καταλαβα θα κανεις ωορηξιας? η εχεις παρει κανονικο?

ωορηξιας εχω μου εχει μεινει ενα..σιγα μην παω να δωσω 15 ευρω..

η αννα εκανε την καλυτερη..δεν χαλασε φραγκο..τα τεστ τα πηρε απο το νοσοκομειο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

που σαι ανετ να δει τα μνμ τα μου που εχουν φτασει 7.666 ξουξουξου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα περασες..

η αννετ εχει μπλεξει με τη βαφτιση

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ωορηξιας εχω μου εχει μεινει ενα..σιγα μην παω να δωσω 15 ευρω..

η αννα εκανε την καλυτερη..δεν χαλασε φραγκο..τα τεστ τα πηρε απο το νοσοκομειο..

επειδη ομως εσυ εχεις αποθηκη χαρτικων κ οχι φαρμακειο θα ελεγα να κανεις ενα κανονικο αν παλι κλασικα το ταμειο ειναι μειον κανε το ωορηξιας κ αν βγει θετικο κανεις ενα κανονικο εμενα παντως το ωορηξιας μου ειχε διξει την πρωτη φορα οτι ειμαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

επειδη ομως εσυ εχεις αποθηκη χαρτικων κ οχι φαρμακειο θα ελεγα να κανεις ενα κανονικο αν παλι κλασικα το ταμειο ειναι μειον κανε το ωορηξιας κ αν βγει θετικο κανεις ενα κανονικο εμενα παντως το ωορηξιας μου ειχε διξει την πρωτη φορα οτι ειμαι

πριν τη μερα που περιμενες περιοδο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...