Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες!

ευζενηηηηηηηηη τι εγινε με το ρουλακι?εχουμε νεα?ολα καλα?

επειδη εγω θα βγω βολτα με τους αντρες μου πες στην ανδριανη να με παρει στο κινητο για να μην εχω την αγωνια

αννια μου εσυ καλα εισαι?διαβαζω σε ταλαιπωρει ο αντωνινος μας, να μου τα φιλησεις οκ?γιατρο ποτε πας?σορρυ αν το εχεις αναφερει αλλα εχω αιλσχαιμερ αχαχχχαα

συμπεθεραααααααααααααααααααααααααααααααα σας φιλω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

τα φιλια μου σε ολα τα κορτσουδια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλες τι κανετε; Εγω τα εχω παιξει τωρα που ηρθαμε σπιτι... Επισης η μικρη εχει κανει την νυχτα μερα σημερα ημασταν ξυπνιες απο τις 3 εως τις 6:30 και ηθελε να ειναι μονο στο στηθος μου αλλα πιπιλαγε δεν ετρωγε και ποναγε το στηθος μου οποτε μετα της εδωσα πιπιλα. Την υπολοιπη μερα ουτε που ακουγεται. Αλλα ακουστε προγραμμα ξυπναμε κατα τις 8 τρωμε μετα τρωμε οι υπολοιποι πρωινο μαζευω βαζω κανα πλυντηριο απλωνω,ταιζω,μαγειρευω,ερχεται η Εβελινα τρωμε,ταιζω ξαπλωνω λιγο η κακομοιρα,μαζευω ρουχα σιδερωνω,παιζω με Εβελινα,κανουμε μπανιο τα μικρα,ταιζω ξαπλωνουν οι μικρες,μαζευω σπιτι,ταιζω και κοιμαμαι κατα τι 1.30 και ξυπναμε ξανα στις 3 οπου η μικρη μενει ξυπνια και εγω κοιμαμαι ορθια και μετα φτου και απο την αρχη.... Δεν εχω χρονο ουτε για κατουρημα...

καλησπερα κοριτσια.μολις γυρησα απο το νοσοκομειο.προς το παρον ολα καλα,εφυγα με δικη μου ευθυνη ,ηθελαν να με κρατησουν μερι την τριτη.

ο γιατρος μου λεει να φυγω αλλα οτι και να γινει να παω αμεσος.καλυτερα ετσι.

τελικα δεν ειχα καθολου συσπασεις αν και ειχα πονους περιοδου.μου εκαναν ενεσεις για τα πνευμονια και βλεπουμε,πολυ ξεκουραση μου ειπέ.αυτα! ελπιζω να ειστε ολες καλα! φιλακια

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημερα κουκλες τι κανετε; Εγω τα εχω παιξει τωρα που ηρθαμε σπιτι... Επισης η μικρη εχει κανει την νυχτα μερα σημερα ημασταν ξυπνιες απο τις 3 εως τις 6:30 και ηθελε να ειναι μονο στο στηθος μου αλλα πιπιλαγε δεν ετρωγε και ποναγε το στηθος μου οποτε μετα της εδωσα πιπιλα. Την υπολοιπη μερα ουτε που ακουγεται. Αλλα ακουστε προγραμμα ξυπναμε κατα τις 8 τρωμε μετα τρωμε οι υπολοιποι πρωινο μαζευω βαζω κανα πλυντηριο απλωνω,ταιζω,μαγειρευω,ερχεται η Εβελινα τρωμε,ταιζω ξαπλωνω λιγο η κακομοιρα,μαζευω ρουχα σιδερωνω,παιζω με Εβελινα,κανουμε μπανιο τα μικρα,ταιζω ξαπλωνουν οι μικρες,μαζευω σπιτι,ταιζω και κοιμαμαι κατα τι 1.30 και ξυπναμε ξανα στις 3 οπου η μικρη μενει ξυπνια και εγω κοιμαμαι ορθια και μετα φτου και απο την αρχη.... Δεν εχω χρονο ουτε για κατουρημα...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧ ειναι ομως γλυκο βασανο.τπομονη αννα μου δεν κρατανε πολυ αυτα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

αμάαααααααν............πω....πω.....ααααααααα.................ωωωωωω................δεν εχω λογια να πω , μονο επιφωνήματα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧ ειναι ομως γλυκο βασανο.τπομονη αννα μου δεν κρατανε πολυ αυτα.

οχι μωρε......μερικά χρόνια μόνο:tongue::tongue::shock::shock:

καλησπερα κοριτσια.μολις γυρησα απο το νοσοκομειο.προς το παρον ολα καλα,εφυγα με δικη μου ευθυνη ,ηθελαν να με κρατησουν μερι την τριτη.

ο γιατρος μου λεει να φυγω αλλα οτι και να γινει να παω αμεσος.καλυτερα ετσι.

τελικα δεν ειχα καθολου συσπασεις αν και ειχα πονους περιοδου.μου εκαναν ενεσεις για τα πνευμονια και βλεπουμε,πολυ ξεκουραση μου ειπέ.αυτα! ελπιζω να ειστε ολες καλα! φιλακια

χαιρομαι που εισαι καλά Ρουλάκι και εσυ και το μπεμπε.....αρα ξάπλαααα !!!

γιατι μετα βλέπεις τι τρεξιμο θα ριξεις

καλημερα κ καλη εβδομαδα..

τι κανετε βρε;..εγω εχτες ειχα γενεθλια..μη ρωτησετε τα ποσα εκλεισα δεν κανει ειναι γρουσουζια..κατεβασα κ κατι μπυρονια κ ειμαι απο εχτες το μεσημερι με εναν πονοκεφαλο...δεν περναει με τπτ..

Αννα μου δεν ειναι τπτ σε κανα μηνα θα στρωσει το προγραμμα...για κατουρημα μπορεις να πηγαινεις μεταξυ 4 με 6 το πρωι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα ! ηρθα σπιτι και κοιμηθηκα και ξεκουραστικα ρε.στο νοσοκομειο απο της 6 ξυπνουσα,πολυ φασαρια και μετα δεν γινοταν να κοιμηθω.

ευγενια θα σε μαρτυρησω τα ποσα κλεινεις.. τι μ ου δινεις να μην το πω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ουουουουουουουουου καλημερααααααααααααααααα...μου εσπασε τα νευρα μια πελατισσαααααααααααααααααα....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα ! ηρθα σπιτι και κοιμηθηκα και ξεκουραστικα ρε.στο νοσοκομειο απο της 6 ξυπνουσα,πολυ φασαρια και μετα δεν γινοταν να κοιμηθω.

ευγενια θα σε μαρτυρησω τα ποσα κλεινεις.. τι μ ου δινεις να μην το πω!

μη μη μη μη με προδωσεις μη με μαρτυρησεις μηηηηηη...μη μη μη γιατι θα φερεις την καταστροφη.....μη με προδωσεις μη.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...