Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλησπέρα σας όμορφες.Καλά είσαστε βλέπω.Σήμερα από το πρωί κάνω εξετάσεις αίματος και την καμπύλη μου και για άλλη μια φορά με ενημέρωσαν ότι άλλαξαν τον τρόπο που γράφουν τις εξετάσεις μας και πρέπει να τις ξαναγράψω.Έλεος πια με τις αλλαγές.....

Αποτελέσματα Τετάρτη πιστεύω γιατί μέχρι να τις γράψω να τις θεωρήσω νυχτώσαμε...

Είμαι καλύτερα συσπάσεις δεν έχω τώρα σχεδόν καθόλου αλλά δεν παίρνω αέρα.Φυλλάω τα ρούχα μου να έχω τα μισά.

Αστερίνα μπήκαμε στον 7ο ΟΛΕ!!!!!!!!!

ξανθουλι ξανθουλακι μου ελειψες..ολα καλα..μπραβω.μπαινε κανα πρωινο που ειμαι μοναχια μου...:(

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γει ασας και απο μενα κοριτσακια μου ολα καλα...αλλα η κουραση και η υπνηλια που νιωθω δεν περιγραφονται...σημερα παρελαβα την καινουρια μου χυτρα 1ωρα παλευα και νομιζα θα εκραγει:tongue::tongue::tongue:τελικα την εμαθα....μου λειπει το κους κους αλλα πραγματικα νιωθω πτωμα...ευχομαι να ειστε ολες καλα!

χαχαχαχαχαχ..κ γω με τη χυτρα ακομα ετσι ειμαι κ εχει περασει πανω απο χρονος που την εχω..τη φοβαμαι την αναθεματισμενη..εχω ψυχολογικο..πριν 20 χρονια εβραζε η μανα μου φακες ,πηγε να την ανοιξει γιατι νομιζε οτι ειχε βγει ο αερας αλλα δεν ειχε βγει ειχαν κολλησει τα φλουδια απο τις φακες πανω στη βαλβιδα κ με το τσακ που κανει ανοιγει κ πεταγεται ολη η φακη επανω στη μικροτερη μας αδελφη που ηταν τοτε 1,5 χρονων .μετα νοσοκομεια ..ασε..για εξι μηνες την ειχαμε φασκιομενη ολκληρη ..απο πανω μεχρι κατω με εγκαυματα ..δεν μπορουσε να κοιμηθει ξαπλωμενη κ αναγκαστικα κοιμοταν στην αγαλια μας ορθια κ εννοειται οτι ετσι κοιμομασταν κ εμεις..με βαρδιες..ευτηχως που ημασταν πολλοι..ασε..οταν μου την εφερε ο αγαπουλης στο σπιτι του λεεω αν ξερεις να μαγειρευεις εσυ με χυτρα νο προμπλεμ..εγω δεν την ακουμπαω..:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???Τζενη μου συγνωμη κι ολας αλλα ποια ειναι η ρουλα??ειναι κοπελα απο δω???σε ποια βδομαδα ειναι????......

τα νεα μας,νυσταζωωωωωωωωω ο μικρος ξεραθηκε στις 9,30χτες αλλα ξυπνησε στις 1,30 -5,30και τελικα 9,20οποτε παλι ειχα δρομολογια...Οσο για την χυτρα την ιδια εμπειρια εχω και εγω με φακες αλλα ειχε καει η γιαγια μου!!!

:-D

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???Τζενη μου συγνωμη κι ολας αλλα ποια ειναι η ρουλα??ειναι κοπελα απο δω???σε ποια βδομαδα ειναι????......

τα νεα μας,νυσταζωωωωωωωωω ο μικρος ξεραθηκε στις 9,30χτες αλλα ξυπνησε στις 1,30 -5,30και τελικα 9,20οποτε παλι ειχα δρομολογια...Οσο για την χυτρα την ιδια εμπειρια εχω και εγω με φακες αλλα ειχε καει η γιαγια μου!!!

η ρουλα ειναι η αστερινα αννια..

εγω καλα κανω που δεν εχω βαλει ποτε στη χυτρα φακες κ ουτε θα βαλω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα ρε γαμωτο,και τι της ειπαν οι γιατροι????Ας ειναι ξαπλα συνεχεια....δηλαδη αν ειναι χαμηλα ο πλακουντας τι επιπλοκες εχει???υπαρχει περιπτωση προωρου τοκετου?

Διαφημίσεις

ελα ρε γαμωτο,και τι της ειπαν οι γιατροι????Ας ειναι ξαπλα συνεχεια....δηλαδη αν ειναι χαμηλα ο πλακουντας τι επιπλοκες εχει???υπαρχει περιπτωση προωρου τοκετου?

οτι ξερεις ξερω αννια..τι να πω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ευχομαι να πανε ολα καλα,μιλησες μαζι της??περασανε οι γιατρο?τι ειπανε???

μαζι της δεν μιλησα ακομα,με τον αντρα της μιλησα..σε λιγο θα παει εκει η μανα μου κ θα με παρει να μου πει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εσυ τζενακι τι κανεις?

καλα ειμαι αννια μου..απλα περιμενω να περασουν οι μερες...εχω παψει να μετραω γονιμες μερες..ωορηξιες κτλπ..ειπα αυτο το μηνα να ηρεμησω...για να δουμε θα τα καταφερω;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

να ειναι ολα καλα με την αστερινα μας....

μακαρι τζενακι μου να πανε ολα καλα,και συντομα να εισαι εγκυουλα...Λενε οτι το αγχος ειναι πολυ κακος παραγοντας σε προσπαθεια εγκυμοσυνης....αν δεν γινομαι αδιακριτικη φυσιολογικα προσπαθειτε η με εξωσωματικη?

να ειναι ολα καλα με την αστερινα μας....

μακαρι τζενακι μου να πανε ολα καλα,και συντομα να εισαι εγκυουλα...Λενε οτι το αγχος ειναι πολυ κακος παραγοντας σε προσπαθεια εγκυμοσυνης....αν δεν γινομαι αδιακριτικη φυσιολογικα προσπαθειτε η με εξωσωματικη?

φυσιολογικα αννια μιας κ δεν προσπαθουμε πολυ καιρο ,γυρω στους 5 μηνες συνολικα κ στοχευμενα τους 2 γιαυτο ειπαμε να ηρεμησουμε λιγο ..κ πιο πολυ εγω γιατι ο αντρας μου μια χαρα ηρεμος ειναι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι βρε συ,οσο το θελεις σε σημειο τρελο τοσο δεν ερχετε,,,εχετε κανει εξετασεις ολα καλα ε????υπομονη και θα ρθει απο εκει που δεν το περιμενεις..

ειναι λιγο νωρις να μπουμε στο τρυπακι των εξετασεων ..περυσι εκανα μια επεμβαση αφαιρεσης πολυποδα .μετα απο 3 μηνες πηγα να δει τι γινεται..ολα καλα τα βρηκε γιατι μου ειχε πει οτι υπηρχε περιπτωση να ξαναβγει αλλα ολα οκ.το σεπτεμβρη που μας περασε εκανα κ ενα παπ..λα καλα κ εκει..αν αρχισω με τις εξετασεις δεν θα εχουμε τελειωμο μιας και ειναι πολλεεεεεεεςςςς...το γιατρο μου που ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι περαιτερω εξετασεις για τη γονιμοτητα μονο οταν περασει απο 6 εως 12 μηνες εντατικων προσπαθειων χωρις αποτελεσμα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...