Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσαρες καλησπεραααααααα

ειμαι ενα ορθιο πτωμα, χαθηκα διοτι τρεχω σαν την τρελη για τις ετοιμασιες και ακομα εχω εκκρεμοτητες...προσκλητηρια σημερα το απογευμα παω για εκτυπωση, γλυκακια σουδακια μπουκιτσες σε σελοφαν σχημα πουγκι με γαλαζια κορδελιτσα, εκκλησια οκ, δωρο κουμπαρων αυριο η παραγγελια, ο στολισμος μας την δευτερα λεω αν δεν εχει αντιρρηση μια ψυχη (θα την παρω και τηλεφωνο) ρουχα δικα μου ακομα αλλα δεν επειγουν, καθαριστηριο το γαμπριατικο του μπαμπα μας και στις 20 ανταυγιες (ελπιζω να εχει μεινει καμια τριχα στο κεφαλι μου ως τοτε...ο λεβεντακος μου δεν μαφηνει ρουπι κι εχει απιστευτη γκρινια (μαλλον τον ενοχλουν τα ουλακια του) το σπιτι μου να μη πω καλυτερα, δεν βρισκω χρονο να πλυνω την γαστρα που θα πιασει σε λιγο σκουλικια (αν κοιμαται ο μικρος δεν μπορω γιατι μου χτυπαει στον νεροχυτη και κανει γκλιν γκλον αν ειναι ξυπνιος δεν ξεκολαει απο πανω μου), ο μπαμπας δεν βοηθαει κα-θο-λου και θελω να τον μπατσισω :mad: και γενικα τα νευρα μου τσαταλια...τα ρουχα μου δεν μου κανουν, ουτε καν το παντελονι εγκυμοσυνης γκρρρρρρρ, με φορμες και κολαν τη βγαζω και εκτος αυτου δυο μερες κατι ακουω να χτυπαει μεσα στην κοιλια μου...βρε θα τρελαθω λεμε...ναναι κανα εντερο να συσπαται και να νοιωθω χτυπηματακια?:shock::shock::shock:...περιοδος κανονικα στις 30 μερες και σεξ με αδιαβροχο...αν δεν ημουν σιγουρη θα ελεγα πως κατι μαγειρευωωωωωωω...ωωωωωωωωωωχ τι τραβαω η γυναικαααααααααα...τα πλυντηρια πανε κι ερχονται (ευτυχως ερχεται η μανουλα και μου τα σιδερωνει) γιατι αλλιως θα σας εγραφα απτο δρομοκαιτιο...και εχω και την σπιτονοικοκυρα καθε τρεις και λιγο τηλ να με παρακαλαει να μη φυγω...αααααααααααχ η μεση μου χαλια, ο καρπος μου ακομα πιο χαλια...τι θελετε κι αλλα?ααααααααααααα τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγωωωωωωωωωω...με το παιδι μου βεβαιως βεβαιως!!!:D

ουφ ταπα και ξεθυμανα :rolleyes:

σας φιλω και απο δευτερα επιστρεφω δρυμιτερη (ε να ξεκουραστω λιγο την κυριακη ναι?)

μια μεγαααααααααλη αγκαλιτσα σε ολες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γει ασας και απο μενα κοριτσακια μου ολα καλα...αλλα η κουραση και η υπνηλια που νιωθω δεν περιγραφονται...σημερα παρελαβα την καινουρια μου χυτρα 1ωρα παλευα και νομιζα θα εκραγει:tongue::tongue::tongue:τελικα την εμαθα....μου λειπει το κους κους αλλα πραγματικα νιωθω πτωμα...ευχομαι να ειστε ολες καλα!

:-D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας όμορφες.Καλά είσαστε βλέπω.Σήμερα από το πρωί κάνω εξετάσεις αίματος και την καμπύλη μου και για άλλη μια φορά με ενημέρωσαν ότι άλλαξαν τον τρόπο που γράφουν τις εξετάσεις μας και πρέπει να τις ξαναγράψω.Έλεος πια με τις αλλαγές.....

Αποτελέσματα Τετάρτη πιστεύω γιατί μέχρι να τις γράψω να τις θεωρήσω νυχτώσαμε...

Είμαι καλύτερα συσπάσεις δεν έχω τώρα σχεδόν καθόλου αλλά δεν παίρνω αέρα.Φυλλάω τα ρούχα μου να έχω τα μισά.

Αστερίνα μπήκαμε στον 7ο ΟΛΕ!!!!!!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

kαλησπερα ξανθη τι κανεις? τωρα ειδα οτι μπηκαμε 7ο πω! αντε με το καλο να φτασει η ωρα..εγω σημερα εχω πονους περιοδου,πριν ηταν εντονη.

αννετ υπομονη καλη μου,θα περασει και αυτο! ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.

αννια μου ειναι αρχη ακομα ,θα κανεις λιγο υπομονη

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπερααα.........

τι κανετε τσουπρες ?

εμεις πηγαμε παιδιατρο σημερα, 4850 κιλα ο μπεμπουκος και 57,5 εκ. εγω πηρα χαπια να κοψω το γαλα γιατι τα ματια μου, χαλια μαυρα !!!!

βλεπω όλες τρεχουμε

φιλιά !!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπερααα.........

τι κανετε τσουπρες ?

εμεις πηγαμε παιδιατρο σημερα, 4850 κιλα ο μπεμπουκος και 57,5 εκ. εγω πηρα χαπια να κοψω το γαλα γιατι τα ματια μου, χαλια μαυρα !!!!

βλεπω όλες τρεχουμε

φιλιά !!!!!!!!!!

κιττυυυυυυυυυυυ σε προλαβα?τι κανεις παιδι μου, ο μικρουλης?ααααχ ολοκληρος αντρακος ο μπιζελακος!!!τελικα σκεφτομαι μηπως ειχατε δικιο που τον λεγατε χοντρομπιζελακο :lol::lol::lol:

την δευτερα τι κανεις?να περασω?εχουμε εκκρεμοτητες λεμεεεεεεεεεεεε :tongue:

IB5Vp2.png

κιττυυυυυυυυυυυ σε προλαβα?τι κανεις παιδι μου, ο μικρουλης?ααααχ ολοκληρος αντρακος ο μπιζελακος!!!τελικα σκεφτομαι μηπως ειχατε δικιο που τον λεγατε χοντρομπιζελακο :lol::lol::lol:

την δευτερα τι κανεις?να περασω?εχουμε εκκρεμοτητες λεμεεεεεεεεεεεε :tongue:

εεεμμμμμμμμμμμ.........κατι ξεραμε:P:p

αα..δεν μπορω , θα παω εκδρομη το τριήμερο....χαχαχχαχαχαα

ναι , καλε να ερθεις !!! άντε γιατι βλεπω κινηση για τις 28....δεν σε αγχωνω , θα εχεις προτεραιοτητα

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι , παω να ξαπλάρω μεχρι να ξυπνησει ο μικρος φαγας !!

θα τα πουμε , ετσι ?

καληνυχταααα.....

εεεμμμμμμμμμμμ.........κατι ξεραμε:P:p

αα..δεν μπορω , θα παω εκδρομη το τριήμερο....χαχαχχαχαχαα

ναι , καλε να ερθεις !!! άντε γιατι βλεπω κινηση για τις 28....δεν σε αγχωνω , θα εχεις προτεραιοτητα

τι ωρα να ερθω παιδι μου δεν με ενημερωνεις?

να μεινω ησυχη δλδ ε?χαχαχαχα

Κοριτσάκι , παω να ξαπλάρω μεχρι να ξυπνησει ο μικρος φαγας !!

θα τα πουμε , ετσι ?

καληνυχταααα.....

καληνυχτα κοριτσαρα μου και φιλακια στον μικρο μας φαγανουλη!

IB5Vp2.png

α ξεχασα να αναφερω την ωρα του μυστηριου...11:00 παρακαλω!!!κανονισε ε!!!χαχαχαχα

IB5Vp2.png

βασικα..καλημερα σας..

η ρουλα εχτες το βραδυ πηγε στο νοσοκομειο γιατι οι πονοι ηταν πολυ εντονοι κ την κρατησανε μεσα,της ειπαν οτι ο πλακουντας ειναι πολυ χαμηλα..

αυτο που με ανησυχησε ειναι οτι εκαναν ενεση για τα πνευμονακια του μωρου..θελουν λεει να ειναι ετοιμοι για παν ενδεχομενο..δεν μας εχουν παρει ακομα τηλ να μας πουν τι εγινε μαλλον θα περιμενουν να περασουν οι γιατροι λογικα κατα τις 10..αυτα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Kοριτσαρες καλησπεραααααααα

ειμαι ενα ορθιο πτωμα, χαθηκα διοτι τρεχω σαν την τρελη για τις ετοιμασιες και ακομα εχω εκκρεμοτητες...προσκλητηρια σημερα το απογευμα παω για εκτυπωση, γλυκακια σουδακια μπουκιτσες σε σελοφαν σχημα πουγκι με γαλαζια κορδελιτσα, εκκλησια οκ, δωρο κουμπαρων αυριο η παραγγελια, ο στολισμος μας την δευτερα λεω αν δεν εχει αντιρρηση μια ψυχη (θα την παρω και τηλεφωνο) ρουχα δικα μου ακομα αλλα δεν επειγουν, καθαριστηριο το γαμπριατικο του μπαμπα μας και στις 20 ανταυγιες (ελπιζω να εχει μεινει καμια τριχα στο κεφαλι μου ως τοτε...ο λεβεντακος μου δεν μαφηνει ρουπι κι εχει απιστευτη γκρινια (μαλλον τον ενοχλουν τα ουλακια του) το σπιτι μου να μη πω καλυτερα, δεν βρισκω χρονο να πλυνω την γαστρα που θα πιασει σε λιγο σκουλικια (αν κοιμαται ο μικρος δεν μπορω γιατι μου χτυπαει στον νεροχυτη και κανει γκλιν γκλον αν ειναι ξυπνιος δεν ξεκολαει απο πανω μου), ο μπαμπας δεν βοηθαει κα-θο-λου και θελω να τον μπατσισω :mad: και γενικα τα νευρα μου τσαταλια...τα ρουχα μου δεν μου κανουν, ουτε καν το παντελονι εγκυμοσυνης γκρρρρρρρ, με φορμες και κολαν τη βγαζω και εκτος αυτου δυο μερες κατι ακουω να χτυπαει μεσα στην κοιλια μου...βρε θα τρελαθω λεμε...ναναι κανα εντερο να συσπαται και να νοιωθω χτυπηματακια?:shock::shock::shock:...περιοδος κανονικα στις 30 μερες και σεξ με αδιαβροχο...αν δεν ημουν σιγουρη θα ελεγα πως κατι μαγειρευωωωωωωω...ωωωωωωωωωωχ τι τραβαω η γυναικαααααααααα...τα πλυντηρια πανε κι ερχονται (ευτυχως ερχεται η μανουλα και μου τα σιδερωνει) γιατι αλλιως θα σας εγραφα απτο δρομοκαιτιο...και εχω και την σπιτονοικοκυρα καθε τρεις και λιγο τηλ να με παρακαλαει να μη φυγω...αααααααααααχ η μεση μου χαλια, ο καρπος μου ακομα πιο χαλια...τι θελετε κι αλλα?ααααααααααααα τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγωωωωωωωωωω...με το παιδι μου βεβαιως βεβαιως!!!:D

ουφ ταπα και ξεθυμανα :rolleyes:

σας φιλω και απο δευτερα επιστρεφω δρυμιτερη (ε να ξεκουραστω λιγο την κυριακη ναι?)

μια μεγαααααααααλη αγκαλιτσα σε ολες

κοριτσι μου γλυκο ολα μια χαρα θα πανε .

θα τα καταφερεις κ δεν θα το καταλαβεις κ ιολλας..κ θα εισαι μια κουκλα ζωγραφιστη για το ζευρακο σου..αυτα ειναι τρεξιματα χαρας...οσο για τα παντελονια που δεν σου πανε μη σκας..κ η νυφη μου που την ειδα εχτες ακομα με το παντελονι εγκυμοσυνης ειναι κ ξερεις τι μου ειπε;δεν αγοραζω ρουχα..γιατι αν παω θα πρεπει να παρω εξτρα λαρτζ κ εκει θα τρελαθω..θα τα χασω τα κιλα κ θα φορεσω τα ρουχα που φοραγα κ πριν..κ καλα κανει..εχει κολλησει λεει στα 70 ..εχει χασει μονο εξι κιλα απο τοτε που γεννησε κ εχει παθει πανικο..βεβαια δεν εχει αδιαθετησει ακομα..κ παει κ γυμαστηριο κ πληρωνει 160 το μηνα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...