Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αυτο θα το εχεις σε ολη την εγκυμοσυνη?

ειπαμε..οι τσουπες ειναι αγριες..η αστερινα εχει 1 μηνα που ειναι οκ..η μικρη μου η αδελφη κ η νυφη μου που ειχαν αγορια δεν καταλαβαιναν τπτ..η αντριανη μεχρι τον 7 ηταν ..χαλια χαλια χαλια αναγουλες στομαχοπονο ..αλλα αξιζε τον κοπο το αποτελεσμα την δικαιωσε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειπαμε..οι τσουπες ειναι αγριες..η αστερινα εχει 1 μηνα που ειναι οκ..η μικρη μου η αδελφη κ η νυφη μου που ειχαν αγορια δεν καταλαβαιναν τπτ..

μπορεις και εχεις στατιστικα εσυ :rolleyes::rolleyes: χαχαχα...

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στο Σωτήρη πέταγα....Σας αφήνω να τα πείτε πάμε να ξεκινήσουμε διαδικασίες ύπνου γιατί το πρωί έχει παιδικό....

μπαι μπαι ξανθηηηηη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τρελοκερκυραια :D:D:D:D

ελα ρε..εχω ερθει καλα..τι παραλιες ειναι αυτες που εχετε,μαγικες

με εξαιρεση την παλαιοκαστριτσα,αχ τι ειχαμε παθει.νοιακιασαμε εκει κ πηγαμε οι ανιδεοι κατω στην παραλια ανετοι κ μολις μπηκαμε μεσα μειναμε ετσι:confused:..τα ποδια μας κανανε παγακια.ασε που καναμε κ το θαυμα....περπατησαμε πανω στο νερο..φαντασου ποσο γρηγορα βγηκαμε εξω..χαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα ρε..εχω ερθει καλα..τι παραλιες ειναι αυτες που εχετε,μαγικες

με εξαιρεση την παλαιοκαστριτσα,αχ τι ειχαμε παθει.νοιακιασαμε εκει κ πηγαμε οι ανιδεοι κατω στην παραλια ανετοι κ μολις μπηκαμε μεσα μειναμε ετσι:confused:..τα ποδια μας κανανε παγακια.ασε που καναμε κ το θαυμα....περπατησαμε πανω στο νερο..φαντασου ποσο γρηγορα βγηκαμε εξω..χαχα

στην παλαιοκαστριτσα ουτε εγω δεν μπαινω σε καταλαβαινω απολυτα

δεν ξερω αν πηγες στην παραλια του λογγα στο χωριο περουλαδες

ελπιζω να ξαναερθετε και πασχα ειναι ωραια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

στην παλαιοκαστριτσα ουτε εγω δεν μπαινω σε καταλαβαινω απολυτα

δεν ξερω αν πηγες στην παραλια του λογγα στο χωριο περουλαδες

ελπιζω να ξαναερθετε και πασχα ειναι ωραια

το ξερω οτι ειναι τελεια εχω δει στις ειδησεις..

αχ κ να ξερες πως θελω να ξαναερθω.κ του ελεγα του αντρα μου να ερθουμε μετα το γαμο αλλα δεν μας φταναν οι μερες..απο ολες τις διακοπες που εχω παει ειναι το μονο μερος που λεω ..ξανα κ ξανα κ ξανα ..μου ερεσε πολυ.εχετε κ κατι φαγαδικα μιαμ μιαμ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

φαιη σαφηνω παω να ετοιμαστω σημερα εχει γενεθλια η μικρη του αδελφου μου..θα μπω πιο αργα..φιλακια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το ξερω οτι ειναι τελεια εχω δει στις ειδησεις..

αχ κ να ξερες πως θελω να ξαναερθω.κ του ελεγα του αντρα μου να ερθουμε μετα το γαμο αλλα δεν μας φταναν οι μερες..απο ολες τις διακοπες που εχω παει ειναι το μονο μερος που λεω ..ξανα κ ξανα κ ξανα ..μου ερεσε πολυ.εχετε κ κατι φαγαδικα μιαμ μιαμ

οταν ξαναρθετε σας περιμενω να βρεθουμε

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...