Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααα κιουριες τωρα μου μαζευτηκατε ε;απο τις οχτω ειμαι μεσα...φαντασματακι με τα ολα του...

εε...εμεις μπαινουμε τις μεγάλες ωρες.....χαχαχαχα

τι νεα ?

εγω ημουν μεσα απο Τριτη μεσημερι......

μιλάμε πολυ αγκαλιά....πονεσε η πλατη μου και η τομη , απο το βαρος του μπεμπη

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αννια μου τωρα που θα παει προνηπια η μικρη σου θα δεις θα παρεις μια ανασα κι οχι μονο αυτο θα κουραζεται πολυ με το παιχνιδι και τις δραστηριοτητες εκει που μετα θα κοιμαται σαν πουλακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τι νεα ?

καλημερα κιττακι βρε συ μην τον κρατας συνεχεια αγκαλια ειναι νωρις ακομα για την τομη σου κοιτα μην κανεις καμια ζημια και τρεχεις μετα.

ας τον κρατησει καποιος αλλος εκεινη τη στιγμη.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κιττακι βρε συ μην τον κρατας συνεχεια αγκαλια ειναι νωρις ακομα για την τομη σου κοιτα μην κανεις καμια ζημια και τρεχεις μετα.

ας τον κρατησει καποιος αλλος εκεινη τη στιγμη.

ημουν μονη ......τι να κανω ? κι αυτος να ουρλιαζει απαρηγορητος...ειδικά την Τριτη το απογευμα

κοριτσια δεν ξερω αν πιστευετε στο ματι , αλλα πηρα τηλ να τον ξεματιασουν και ηρεμησε το παιδακι....μιση ωρα ειχε σκασει στο κλαμα

μετα , εξουθενωμένος κοιμήθηκε

αλλά γενικά ηταν και τις 2 μερες ανησυχος

Διαφημίσεις

τι νεα ?

εγω γενικα ..νευρα...πολλα νευρα κ πονοκεφαλο..ολα τα καλα..:mad:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ο πεθερος μου κιττυ ειχε ενα γουρουνι ειχε πεσει κατω και λεει ο ανθρωπος αυτο ηταν κριμα τα λεφτα και τον κοπο μου.περνει τηλ την πεθερα μου και αυτη αμεσος το ξεματιασε ολοι την κοροιδευαν. μεσα σε μια ωρα επανηλθε.

τιλες το ματι σκαει γαιδαρο

HouVp2.png

oVGVp2.png

ο πεθερος μου κιττυ ειχε ενα γουρουνι ειχε πεσει κατω και λεει ο ανθρωπος αυτο ηταν κριμα τα λεφτα και τον κοπο μου.περνει τηλ την πεθερα μου και αυτη αμεσος το ξεματιασε ολοι την κοροιδευαν. μεσα σε μια ωρα επανηλθε.

τιλες το ματι σκαει γαιδαρο

κ γουρουνι επισης....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κι εγω πιστευω στο ματι κοριτσια!οαντρας μου παλι το κοροιδευει!

τζενιω τι εχεις κουκλα μου ετσι ξυπνησες η εγινε κατι;

566b716e1f.png?html%22

καλε αυριο γινομαστε 32 εβδομαδων;;;;

Παναγιτσα μου αγχωθηκα καλε κι εχω να κανω τοοοοσα πραγματα ακομα αχ δε θα προλαβω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

εγω γενικα ..νευρα...πολλα νευρα κ πονοκεφαλο..ολα τα καλα..:mad:

γιατι καλε , εχεις νευρα ? παρε κανα ντεπον...εγω δεν αντεχω τον πονοκεφαλο

καλε αυριο γινομαστε 32 εβδομαδων;;;;

Παναγιτσα μου αγχωθηκα καλε κι εχω να κανω τοοοοσα πραγματα ακομα αχ δε θα προλαβω!

θα προλαβεις καλε....εδω εμεις δεν ειχαμε παντρευτεί καν.....χαχαχαχχαχα

ασε και τιποτα να κανει κανενας αλλος

ααααχχ...στην 32η εβδομαδα εκανα το ντοπλερ...και σκεφτομουν πως θα περασει ο καιρος...άντε Παπακι, αρχιζει η ανυπομονησία τωρα...θα μετράς τις μερουλες μια-μια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...