Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ok αστερινακι σε εκανα φιλη!

αχ καρπουζια ε;;;τρελαινομαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βγαινω να κανω καμια δουλιτσα και θα ξαναμπω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σας!!! τελικα κοριτσια πηγα στον γιατρο σημερα φοβηθηκα γιατι ειδα πολλα υγρα και πηγα εκτακτος.

ολα καλα σε ολα και ο πλακουντας εχει ανεβει και το παιδι εχει καλη θεση ειναι 950 γρ

και γενικα ολα καλα! πολυ χαρηκα..μου ειπε πολυ ξεκουρασει....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια..τι κανετε;

μαρη αστερινα ενα τηλ δεν μπορουσες να παρεις;ολη μερα μονη μου ημουν στο σπιτι κ σιδερωνα...ολα καλα ε;εσυ τι υγρα ειδες παιδακι μου που σε ανησυχησανε;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τωρα να σας ξαναπω γαιδουρες πιστευω ειναι ντεμοντε[σας το εχω πει τοσες φορες αλλωστε]θα σας πω μονο..καλα δεν με σκευτεστε που καθε μερα ειμαι μονη μου;ε;...αντε μπειτε ..καθε μερα μονη μου πινω καφε..δεν ειναι πραγματα αυτα...κ ειμαι κ σε φαση απεξαρτησης..περιπου..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερααααααααααα!

τζενακι που εισαι εφυγες;;;

αντε να ξυπνανε και οι υπολοιπες!!!

566b716e1f.png?html%22

καλημερααααααααααα!

τζενακι που εισαι εφυγες;;;

αντε να ξυπνανε και οι υπολοιπες!!!

καλημερα παπι..οχι δεν εφυγα..που να παω..

τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσακια σημερα ειμαι καπως καλυτερα,αλλα πιαστηκα ολοκληρη,τα μικρα δεν με αφηνουν σε ησυχια πια και εχω μεσα στην ημερα μονο 1,5-2ελευθερες ωρες το μεσημερι που κοιμουνται....σιγα σιγα θα φτιαξω τα χαρτια να στειλω την μαρι προνηπια....πραγματικα θα ειναι μια ανσα για μενα αλλα και για αυτην αφου θα ξεσκαει εκτος σπιτιου!Εσεις ολες καλα??

:-D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια !!!!!!

τι κανετε ? σημερα ηθελα μονο να κοιμαμαι ...γινεται ? όχι , ε ?

πολυ γκρινια 2 μερες ο μπεμπης ......να ουρλιάζει............ωρες - ωρες...

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα κοριτσακια σημερα ειμαι καπως καλυτερα,αλλα πιαστηκα ολοκληρη,τα μικρα δεν με αφηνουν σε ησυχια πια και εχω μεσα στην ημερα μονο 1,5-2ελευθερες ωρες το μεσημερι που κοιμουνται....σιγα σιγα θα φτιαξω τα χαρτια να στειλω την μαρι προνηπια....πραγματικα θα ειναι μια ανσα για μενα αλλα και για αυτην αφου θα ξεσκαει εκτος σπιτιου!Εσεις ολες καλα??

αντε ρε παιδια κ ειχα αρχισει να μιλαω μονη μου..

αννια ετσι ειναι τα παιδια..ειναι ακομη μικρα...γιαυτο δεν σε αφηνουν σε χλωρο κλαρι..

εγω καλα ειμαι ..λιγο τσιτα τα νευρα αλλα .καλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αααααα κιουριες τωρα μου μαζευτηκατε ε;απο τις οχτω ειμαι μεσα...φαντασματακι με τα ολα του...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα παπι..οχι δεν εφυγα..που να παω..

τι κανεις;

μια χαρα κουκλα μου ολα καλα δοξα το Θεο!

εχτες ξεκινησαμε το παιδικο δωματιο!

περασε ο καλος μου το πρωτο χερι και σημερα συνεχιζουμε λιγο λιγο θα το τελειωσουμε!

και μετα θα σας βαλω φωτο!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...