Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

μια χαρα κουκλα κουκλα αντε μεχρι τα βαφτησια της μικρης θα εισαι μοντελο!

κατσε να παω να ζυγιστω να δω ποσα εχω παρει εγω οχι ποσα εχασα αχαχα~

αντε παπακι για δω θα χαρω:D η κλαιω...:-(

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδες γυναικακι ολα περνανε!!!ΤΤωρα θα αρχησεις να βαραινεις σιγα σιγα...αχ τι γλυκια περιοδος....

αχ ναι ειναι οντως πολυ τελεια ολα αννουλι μου!

λοιπον ειμαι στα +6,5 κιλα!αχ δε θελω να ξεφυγω πολυ μεχρι τα 10 να φτασω το πολυ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ! μπραβο τετοια να ακουω να περνω κουραγιο...

εγω εχω ξεφυγει...11 ως τωρα

Προσεχε τωρα ειναι που θα βαζεις και απο τον αερα που θα αναπνεεις.....

Να μην στερησε αλλα να μην κανεις και υπερβολες.

Εγω την τελευταια μερα που ζυγηστηκα ημουν +3 αλλα τωρα φευγουν σαν νερο μου εχει μεινει λιγη κοιλια αλλα λογικο ειναι 2 βδομαδες εχω που γεννησα αλλα με το που θα σαραντησω μετα αρχηζω και περπατημα οι μικρες μαζι και εξω απο το σπιτι

αστερινακι μου ομως εγω κανω και διατροφη επειδη εχω λιγο ανεβασμενο ζαχαρακι κι ετσι δεν τρωω καθολου γλυκα και ζυμαρικα οποτε καταλαβαινεις!

στερουμε καποια αγαπημενα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννα μου τελικα θα παω την παρασκευη...

γκρρρρρρρρ με πεταξε εξω....

εσυ πως κ δεν πας σημερα γιατρο;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εχει δουλεια ο πετρος και δεν θελω να ερθουμε τρεχοντας... εξαλου δεν εχω πονους η κατι να με ανησυχει...

η αννα εχει σημερα ε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα αστερινα , παπι

ακουμε τραγουδια κ χορευουμε....ξυπνησε το παλικαρι

ειχε κατουρηθει κ εριξε και ενα.........

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

εγω κοριτσια εχω τρελανει τιε φραουλες τρωω 1 κιλο τη μερα.ευτυχως μετριεμαι να δω αν ανεβαζουν το ζαχαρο αλλα τιποτα μια χαρα λοιπον.

566b716e1f.png?html%22

Κουκλες σας χαιρετω...πλησιαζει η ωρα να φαμε.Φιλακια σε ολες!!!

οκ αννουλι.. τα λεμε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αντε καλη ορεξη αννουλι αν θελεις μετα ξαναμπες!

γεια σου κιττακι μια χαρα ο μπομπιρας!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...