Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

πωπω σημερα μηδεν συγχρονισμος!

α και κατι αλλο για τον βραστηρα το εχω ξανακουσει οτι δεν ειναι και τοσο καλος οποτε μπορει να παρω μπρικι και γκαζακι που δεν εχω.

εγω μπρικι θα βαλω και θα εχω θερμο θα ζεστενω το νερο και θα το εχω ολη μερα, το ακουσα που το ειπε ενας παιδιατρος.... δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

εχτες ειχα κατι τεχνικα προβληματα γιαυτο δεν μπορουσα να γραψω..λεω δεν πειραζει θα παω σπιτι κ θα μπω...κ τι ανακαλυπτω;...οτι δεν εχω νετ ουτε σπιτι..λεω του αγαπουλη πηγαινε να ζητησεις το λογο απο το γειτονα..κ πηγε..εν τελει του το κοψανε γιατι δεν το πληρωσε..σα δε ντρεπεται..κ του λεειθα το βαλω κανε υπομονη 2..3 μερες..αχαχααχαχαχα......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μια γρήγορα καλημέρα σε όλες σας.Ελπίζω να είσαστε καλά όλες σας....Μόλις είμαι λίγο καλυτερα θα ξαναμπαίνω πιο συχνά.

Παπί 58 μέρες και λιγότερες μη σου πω σου έμειναν.Άντε κοντεύουμε και εμείς....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μια γρήγορα καλημέρα σε όλες σας.Ελπίζω να είσαστε καλά όλες σας....Μόλις είμαι λίγο καλυτερα θα ξαναμπαίνω πιο συχνά.

Παπί 58 μέρες και λιγότερες μη σου πω σου έμειναν.Άντε κοντεύουμε και εμείς....

καλημερααααααααα:D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ας τα λεμε καλα τζενακι ολη μερα την βγαζω στο μπανιο,τα μικρα πλακωνονται μεταξυ τους,τρεχω και δεν φτανω...επισης εχω πολο υπνηλια κοιμαμε συνεχεια...οσο μπορω βεβαια,εσυ τι κανεις?

:-D

ας τα λεμε καλα τζενακι ολη μερα την βγαζω στο μπανιο,τα μικρα πλακωνονται μεταξυ τους,τρεχω και δεν φτανω...επισης εχω πολο υπνηλια κοιμαμε συνεχεια...οσο μπορω βεβαια,εσυ τι κανεις?

το οτι πλακωνονται τα μικρα δειχνει υγεια..χαχαχαχαχα....παραξενο θα ηταν να ειναι ηρεμα...στο μπανιο τη βγαζεις απο τις αναγωγες;

εγω καλα ειμαι ..ειμαι μαγαζι..κ βαριεμαι.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημεραααα

Κιτυ μου δεν εχω μετρησει την τομη αλλα ειναι απο την μεση του ενος ποδιου μεχρι το αλλο ποδι....

Αννια μου εχεις διδυμακια???Αχ εχω χασει επεισοδια λεμε......

Τζενακι να βαλεις χοντρο χερι στον γειτονα δεν ειναι πραγματα αυτα.....

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Κιτυ μου δεν εχω μετρησει την τομη αλλα ειναι απο την μεση του ενος ποδιου μεχρι το αλλο ποδι....

Αννια μου εχεις διδυμακια???Αχ εχω χασει επεισοδια λεμε......

Τζενακι να βαλεις χοντρο χερι στον γειτονα δεν ειναι πραγματα αυτα.....

ζουζουνα καλημερουδια..τι κανει το βρεφακι σου;

εννοειται οτι εβαλα χερι στο γειτονα...σιγα μην τον αφηνα ετσι...:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μια χαρα ειναι η μικρη!!!! Τρωει αποκλειστικα απο εμενα και δειχνει να χορταινει αφου μετα κοιμαται 3 με 4 ωρες!!!Αλλα και οταν μενει ξυπνια ειναι πολυ ησυχη καθεται στην καλαθουνα και μας κοιτα χωρις να κανει κιχ......Μου ερχεται να την ρουφηξωωωωωωωω

Εσυ πως εισαι? Τα μπεμπακια της οικογενειας?

Μια χαρα ειναι η μικρη!!!! Τρωει αποκλειστικα απο εμενα και δειχνει να χορταινει αφου μετα κοιμαται 3 με 4 ωρες!!!Αλλα και οταν μενει ξυπνια ειναι πολυ ησυχη καθεται στην καλαθουνα και μας κοιτα χωρις να κανει κιχ......Μου ερχεται να την ρουφηξωωωωωωωω

Εσυ πως εισαι? Τα μπεμπακια της οικογενειας?

τα μπεμπακια μια χαρα...η αστερινα σημερα εχει γιατρο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...