Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??κομμματια ειμαι ποναει ολο μου το σωμα εξω κανει ψοφοκρυο καλα παμε....εκανε και η μαμα μου το χειρουργειο σημερα ολα καλα ευτυχως....εσεις τι μου κανετε?

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??κομμματια ειμαι ποναει ολο μου το σωμα εξω κανει ψοφοκρυο καλα παμε....εκανε και η μαμα μου το χειρουργειο σημερα ολα καλα ευτυχως....εσεις τι μου κανετε?

καλημερα αννια ..περαστικα στη μανουλα..

οντως κ εδω ψοφο κανει..εσυ ολα καλα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σου αννια μου,σε προλαβα? περαστικα στη μανουλιτσα σου αγαπη μου, σιδερενια!

βροχη και κρυο καιρος για δυο!!!;)

τουλαχιστον να γλιτωσουμε την βροχη!

πως εισαι απο αναγουλιτσες?τα ζουζουνια τι κανουν?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

λοιπον παω να γραψω προγραμμα με τις υποχρεωσεις κι ελπιζω να τα εχουμε τελειωσει εως το τελος της εβδομαδας (εως την παρασκευη δλδ)!

θα επιστρεψω εκτος κι αν ξυπνησει ο κανακαρης μου, ως τοτε φιλακιαααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

λοιπον παω να γραψω προγραμμα με τις υποχρεωσεις κι ελπιζω να τα εχουμε τελειωσει εως το τελος της εβδομαδας (εως την παρασκευη δλδ)!

θα επιστρεψω εκτος κι αν ξυπνησει ο κανακαρης μου, ως τοτε φιλακιαααααααααααα

οκ φιλακιααααααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξαναηρθα με ξεβρακωνουν τα μικρα για να σηκωθω απο το πισι....οαλ καλα η μαμα ειναι βεβαια λιγο μαστρουρισα απο την ναρκωση αλλα οκ...Ολα καλα και εγω και τα ζουζουνια εκτος και εντος κοιλιας......πρεπει να μαγειρεψω και βαριεμε!!

:-D

ξαναηρθα με ξεβρακωνουν τα μικρα για να σηκωθω απο το πισι....οαλ καλα η μαμα ειναι βεβαια λιγο μαστρουρισα απο την ναρκωση αλλα οκ...Ολα καλα και εγω και τα ζουζουνια εκτος και εντος κοιλιας......πρεπει να μαγειρεψω και βαριεμε!!

τι λες να μαγειρεψεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αγαπες μου!!

επιτελους εχω internet περασε ενα χορτοκοπτικο απεναντι στο γηπεδακι και εκοψε καλωδια του οτε και μεχρι να το παρουν χαμπαρι κτλ περασαν 5 μερες!

λοιπον χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και στις κοπελες που θα γιονουν συντομα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννια μου εχεις διδυμακιαααααααααααααααααααα!αχ τι τελεια!ποσο μου αρεσουν τα διδυμακια!μπραβο κοριτσακι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να υποδεχτεις σε λιγους μηνες και τα δυο τα αγγελουδια!

ρε συ γεωργια τι ανθρωποι υπαρχουν;;κριμα το ζωο ρε παιδι μου!ηταν εγκυουλα κι αυτη,τι κριμα ρε συ!τι να κανεις τωρα;αυτα δεν ειναι ανθρωπινα πραγματα αυτα!αυτος τωρα θα κοιμαται μια χαρα το βραδυ;;;;

αντριανη ολα καλα με το ζουζουνι περασε κουκλα μου!φωναζε να το ταιζει η γιαγια της για λιγες μερες!

ξανθουλι πως εισαι κουκλα;περασαν οι συσπασεις;;;να ξεκουραζεσαι κοριτσακι και να μην σηκωνεις το γιο αγκαλιτσα ναι;;δυσκολο αλλα πρεπει!

αστερινα τι κανεις κοριτσακι;;πως εισαι;τι κανει το μπεμπε;;κλωτσαει;;χιχιχχι τελειο ε;;

τζενακι μου το εφτιαξες το λαπτοπ ε;;αντε επιτελους γιατι ενα φυσικο χυμο φραουλα θα τον επινα!ευχαριστωωωωωω!

μινακι μου πως εισαι αγαπη;;ολα καλα;;τι κανει το φυστικακι σου;;;η δουλεια πως παει;;

αδερφακι μου για μπες να μας πεις τελικα τι γλυκακι θα κερασεις τον κοσμο στα βαφτισια;;;;;

αννουλι μου τι κανει το ζουζουνακι;;;περασε τελειως ο ικτερος;;παρασκευη ανηφοριζεις ε;;;;να μου στειλεις κι εσυ τη διευθυνση να σου στειλω κατι για την κορη μου!ναι;;;;περιμενω πμ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αχ κουκλες 59 μερες εμειναν το πολυ!

εχτες πηγαμε για ψωνια!

πηρα κουνουπιερα μια απλη λευκη πηρα!

πηρα το θηλαστρο medela swing ακριβο αλλα μου ειπε η μαια οτι ειναι απο τα καλυτερα.εχτες το ψαχουλευα να δω πως λειτουργει διαβασα τις οδηγιες κτλ

πηρα μπιμπερο της medela το calma που ειναι εξειδικευμενο για τις κοπελες που θηλαζουν αν θελετε μπειτε να το δειτε στο site της medela international εχει πολυ φαρδυ στομιο οχι λεπτο οπως ολα τα αλλα μπιμπερο κι ετσι αν χρειαστει να λειψω κανα 2 μερες για οποιαδηποτε λογο η μαμα μου να του δινει το γαλα απο αυτο το μπιμπερο να μην αρνηθει το στηθος μετα.ειναι πολυ καλο γιατι εχει ακριβως ιδιο σχημα και ροη με το στηθος μια ωρα μας τα εξηγουσε η μαια στο μαγαζι.(ναι ειναι ενα μαγαζι εδω που δουλευουν οχι πωλητριες απλες μεσα αλλα μαιες)τελειο;;

τι αλλο μια πιπιλα μονο,επιθεματα στηθους medela κι αυτα μια κρεμα για τις θηλες για να σκληρυνουν λιγο,

και σακουλακια για αποθηκευτση γαλακτος στην καταψυξη αυτα προς το παρον.

αποστειρωτη θα παρω μαλλον της chicco τελικα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

απο ψωνια πως τα πατε;;

εγω εχω παρει καποια πραγματα αλλα ακομα μου λειπουν πολλα!

λικνο-κουνια

παντα

καροτσι x 3 (πορτ μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου,καροτσι κανονικο,βαση isofix)

12 εσωρουχακια κοντομανικα

3 φορμακια κοντομανικα

3 φορμακια ολοσωμα

15 λαβετες(πανακια για τις γουλιτσες)

10 πανες αγκαλιας

2 κουβερτακια φλις μικρα

2κατωσεντονα για το πορτ μπεμπε με λαστιχο

4 σελτεδακια 2 πολυ μικρα για το πορτ μπεμπε και 2 για αλλαγμα

2 σκουφακια

1 ζευγαρι γαντακια

1κουβερτουλα πολυ λεπτη αγκαλιας οχι πικε αλλα πολυ δροσερη

1 σετ περιποιησης μπανιου απο τα Mothercare (ψαλιδακι,νυχοκοπτη,χτενουλα,θερμομετρο κτλ)

και την προικα που περιλαμβανει

2 πετσετες

1 μπουρνουζακι χωρις χερακια

1 γαντακι για να το τριβεις οταν το κανεις μπανιο

1 πικε κουβερτουλα για το πορτ μπεμπε

1 πικε κουβερτα για την κουνια

1 σετ σεντονια για την κουνια(πανω κατω και μαξιλαροθηκη)

1 παπλωματακι για την κουνια

3 μπουρνουζακια ακομα

5 ζευγαρια καλτσακια

μπιμπερο

θηλαστρο

επιθεματα στηθους

απορρυπαντικο για βρεφη(λεω το αρκαδι με πρασινο σαπουνι)

κουνουπιερα

πιπιλες αυτα ειναι τα νεα μου ψωνια και τα εχω σβησει απο κατω!

προς το παρον αυτα εχω παρει αλλα μου λειπουν ακομα αρκετα οπως:

πετσετες

μερικα φορμακια ακομα

αποστειρωτης

βραστηρας

αποφρακτηρας για τις μυξουλες

ορος

σεντονια κατω-πανω !δεν εχω κανενα.

γαζες

μπεντατιν

μπανακι

σφουγγαρακι φυσικο

ολα τα καλλυντικα που θα τα παραγγειλω απο το internet απο γερμανια της weleda γιατι θελω να ειναι φυτικα ολα

παρκοκρεβατο(για να το εχουμε στις μετακινησεις στις γιαγιαδες πιο πολυ

ριλαξ

μαρσιπος

κι αλλα σελτεδακια

κουρτινα για το δωματιο

ενα φωτιστικο

μωρομαντηλα

νυχτικα και πυζαμακια για μενα για θηλασμο

2 σουτιεν θηλασμου ακομα γιατι εχω μονο 2 και ειναι πλυνε βαλε

στρωματακι για την αλλαξιερα

σαλιαρες

και επισης κανενα παιχνιδακι για διακοσμητικο που δεν εχω τιποτα

καλα ολο και κατι θα μου εχει ξεφυγει αλλα αυτα ειναι αυτα που ερχονται τωρα!για δειτε κι εσεις να μου πειτε μηπως ξεχναω τιποτα.

566b716e1f.png?html%22

καλε που πηγατε ολες;;;;

καλα παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι σε λιγο θα περασει να με παρει ο αντρας μου να παμε να παρουμε χρωματα για το δωματιο του βατραχακου!

566b716e1f.png?html%22

γκουντ μοργκεν ευζενη και σε ολα τα κορτσουδια

τι κανεις αγαπιτσα?δεν νομιζω να κοιμηθηκες παλι?χαχαχχα

ωχ ενα πατατακι στο πληκτρολογιο γιαμ γιαμ σλουρπ χαχαχαχχα

κιττυ θα σε παρω τηλ ποτε να ερθω για το ξες εσυ!!!ο μπιζελιδακος μας τι κανει?δεν νομιζω να ταλαιπωρει τη μανουλα του?

ρουλακι γιατι βλεπεις καλε νησι?σαν κι εμενα κι εσυ...εγω να φανταστεις τα πρωτα επεισοδεια που ηταν και τα πιο δυνατα δεν τα εχανα...και κλαμα η γκαστρουλαααααααααα...ειμαι μαζοχα χαχαχα

ξανθουλι, μινακι, γυναικαααααα, συμπεθερα, αδερφι, sis, διδιμογκαστρουλα αννια, ζωρζετ (για το τομαρι τι να πω θα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι.........)η μπουκι που ειναι ρε κοριτσια?φαιη μου ξερω εσυ πηζεις, λιγο υπομονη ακομα,στεγακι ποια ξεχασα ποια ξεχασα?ουφφφφφφφφ ατιμα γηρατειαααααααααα χαχαχαχα

Καλημερα !!!!!

ναι , να με παρεις , για να ειμαι εδω !! καλά ειναι το μπουλούκι ....εμενα δεν με ταλαιπωρεί....την γιαγια του λιγο τα πρωινά....χαχαχαχχααχα

εχει κοιμηθει ολη την νυχτα και το πρωι θελει αγκαλιές και βόλτες

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...