Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αν ειναι μετα το φαγητο θα καιμε θερμιδες αν ειναι πριν το φαγητο θα τρωω με περισσοτερη ορεξη;););) θα το σκεφτω:rolleyes::rolleyes:

οπως κ να χει τις θερμιδες θα τις καιμε τι πριν τι μετα;)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για ποσο το σπορακι θα μας πεζει το κρυφτουλι 3 και το τσακωσαμε:-):smile:

πιστη να εχουμε κ ολα θα ερθουν κατα πως τα θελουμε.της αδελφης μου της μεγαλης της λεγανε 10 γιατροι οτι δεν μπορει να κανει παιδια,οτι εχει κ αυτη κ ο αντρας της προβλημα.τηντελευταια φορα δε της ειπαν οτι δεν μπορει ουτε με εξωσωματικη...κ ηταν ηδη εγκυος κ δεν το ηξερε κ επεσε να πεθανει..την ιδια μερα την βαλαμε να κανει τεστ,ηταν σιγουρη οτι θα βγει αρνητικο φαντασου ειχε πιει απο τη στεναχωρια της 5 μπυρες κ βγηκε θετικο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλά πόσα γράφετε καλέ;;;;¨εκανα τόση ώρα να σας διαβάσω....Λοιπόν εγώ το έχω ξαναπεί κάντε μέρα παρά μέρα μέχρι την μέρα που θεωρητικά περιμένετε...Κάντε και τα τεστ αν αισθάνεστε καλύτερα. Αλλά μη περιμένετε μόνο πότε θα δείτε θετικό τεστ ωορρηξίας κάντε να έχετε αποθήκη όλο τον μήνα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

πιστη να εχουμε κ ολα θα ερθουν κατα πως τα θελουμε.της αδελφης μου της μεγαλης της λεγανε 10 γιατροι οτι δεν μπορει να κανει παιδια,οτι εχει κ αυτη κ ο αντρας της προβλημα.τηντελευταια φορα δε της ειπαν οτι δεν μπορει ουτε με εξωσωματικη...κ ηταν ηδη εγκυος κ δεν το ηξερε κ επεσε να πεθανει..την ιδια μερα την βαλαμε να κανει τεστ,ηταν σιγουρη οτι θα βγει αρνητικο φαντασου ειχε πιει απο τη στεναχωρια της 5 μπυρες κ βγηκε θετικο..

φοβερο τι να πω αυτο και αν ειναι

τελικα η πιστη ειναι πολυ μεγαλο πραγα συμφωνω

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Καλά πόσα γράφετε καλέ;;;;¨εκανα τόση ώρα να σας διαβάσω....Λοιπόν εγώ το έχω ξαναπεί κάντε μέρα παρά μέρα μέχρι την μέρα που θεωρητικά περιμένετε...Κάντε και τα τεστ αν αισθάνεστε καλύτερα. Αλλά μη περιμένετε μόνο πότε θα δείτε θετικό τεστ ωορρηξίας κάντε να έχετε αποθήκη όλο τον μήνα...

ξανθη τι κανεις?πως τα πας

ναι αυτο θα κανουμε

RPVCp3.png?gonw6PAb

φοβερο τι να πω αυτο και αν ειναι

τελικα η πιστη ειναι πολυ μεγαλο πραγα συμφωνω

εκεινη η μανουλα μου τα κερια που ειχε αναψει κ οι προσευχες που ειχε κανει ..αστο..δουλευε στο νοσοκομειο..κ κατω στην εισοδο του νοσ ειχε εκκλησακι καθε μερα πηγαινε να προσευχηθει κ να αναψει το κερακι για τη μαρια.κ ενα βραδυ βλεπει στον υπνο της οτι μπαινει μεσα να ανψει ενα κερι κ παει στο μανουαλι κ ηταν γεματο κερια αναμμενα κ μεσα απο αυτο εβγαιναν περιστερια λευκα..την αλλη μερα το ειπε σε μια που δουλευανε μαζι κ της λεει :θα μεινει η τσουπα σου εγκυος ειναι οι προσευχες σου που εισακουστηκαν..μετα απο μια εβδομαδα εκανε η μαρια το τεστ κ βγηκε θετικο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλά είμαι Φαίη μου λίγο με το στομάχι μου πάλι παιδεύομαι...Αλλά που θα πάει μέχρι τον Αύγουστο κάνω υπομονή μετά θα περάσει....Εσύ καλά;;;Ξεκουράστηκες καθόλου;

ναι ξεκουραστηκα λιγο αλλα με χαλαρωνετε και εσεις να ειστε καλα:P

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Καλά είμαι Φαίη μου λίγο με το στομάχι μου πάλι παιδεύομαι...Αλλά που θα πάει μέχρι τον Αύγουστο κάνω υπομονή μετά θα περάσει....Εσύ καλά;;;Ξεκουράστηκες καθόλου;

ξανθουλα κανονικα θα επρεπε να εχει σταματησει να σε πειραζει το στομαχι..αλλα τι λεω..εχεις τσουπα κ οι τσουπες ειναι αγριες..το ξερω απο την αντριανη αυτο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εκεινη η μανουλα μου τα κερια που ειχε αναψει κ οι προσευχες που ειχε κανει ..αστο..δουλευε στο νοσοκομειο..κ κατω στην εισοδο του νοσ ειχε εκκλησακι καθε μερα πηγαινε να προσευχηθει κ να αναψει το κερακι για τη μαρια.κ ενα βραδυ βλεπει στον υπνο της οτι μπαινει μεσα να ανψει ενα κερι κ παει στο μανουαλι κ ηταν γεματο κερια αναμμενα κ μεσα απο αυτο εβγαιναν περιστερια λευκα..την αλλη μερα το ειπε σε μια που δουλευανε μαζι κ της λεει :θα μεινει η τσουπα σου εγκυος ειναι οι προσευχες σου που εισακουστηκαν..μετα απο μια εβδομαδα εκανε η μαρια το τεστ κ βγηκε θετικο

τζενη ανατριχιασα και συγκηνηθηκα να ειναι καλα η μητερα σου να σας χαιρεται ολους εχει πολυ μεγαλη πιστη

RPVCp3.png?gonw6PAb

Βασικά ήμουν καλά κάπως αυτή την εβδομάδα.Αλλά σήμερα έφαγα ένα κομμάτι μέτριο προς μικρό παστίτσιο και με τελείωσε....Μάλλον δεν της αρέσει το παστίτσιο...

αυτο θα το εχεις σε ολη την εγκυμοσυνη?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...