Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευγενια μπες με στο δικο μου φεις

τελειο μωρακι πολυ ομορφο και σου μοιαζει πρωτη φορα βλεπω μωρακι να μοιαζει στην μαμα! τα δικα μας ολα στον πατερας του μοιαζουν.. και παλι να σου ζησει και την χαιρεσαι...

αχ ποτε θα γεννησω?????

Εισαι απο τους λιγους που το λενε......Εχει αρχησει και γινεται ξανθουλα και εχει ανοιχτοχρωμα ματια.....

Σε ευχαρηστω παντως.Αντε και εσυ με το καλο!!!!

ευχαριστω..

πες μου τι ενιωσες οταν την ειδες για πρωτη φορα? οταν στην φερανε τι περασε απο το μυαλο σου?

Μονο εκλαιγα και ευχαριστουσα τον θεο που μου την εστηλε...την φιλουσα και την κοιταζα και μονο εκλαιγα. Προσπαθουσα να κρατησω μεσα στο μυαλο μου σαν φωτογραφια αυτην την στιγμη για να μην την ξεχασω ποτε.....

Διαφημίσεις

Μονο εκλαιγα και ευχαριστουσα τον θεο που μου την εστηλε...την φιλουσα και την κοιταζα και μονο εκλαιγα. Προσπαθουσα να κρατησω μεσα στο μυαλο μου σαν φωτογραφια αυτην την στιγμη για να μην την ξεχασω ποτε.....

ειναι το μονο που γυρναει στο μυαλο μου...πως νιωθει η μητερα και τι σκεψεις περνανε εκεινη την στιγμη....

και σκεφτομαι το πως θα νιωσω κ εγω.....εχω φανταστει τοσες φορες αυτη την στιγμη ....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Χρόνια πολλά στις μανούλες , στις μέλλουσες μανούλες και του χρόνου να γιορτάζουν όλα τα κοριτσάκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

τι θα γινει τωρα.....μονη μου θα ειμαι τα πρωινα;βρε σουσουραδες που εισαστε;

boukie ,ξανθη,κιττυ,παπι μινα αννετ γιωργια αστερινα φαιη αννα ,αννιω ,αννια ..τι θα γινει θα μπει καμια μεσα..η να την κανω με ελαφρα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...