Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ειμαι σε απογνωση αλλα οχι νοικοκυρα αλλα τουλαχιστον εχω εκπαιδευση τις κατσαριδες ειναι κυριες δεν βγαινουν οταν εχω κοσμο

το κανεις κ εσυ σαν τον φατσα. που οταν των ρωτησε η συνοδος ασθενη .

αααα τι ειν αι αυτο? κατσαριδα????? την κοιταξε κουνησε το κεφαλι και της ειπε με απαξιατικο τροπο.. κατσαριδα το βλεπεις εσυ? χαχαχαχ

αυτα της λεει ειναι ζωακια που ζουν στην κουζινα του νοσοκομειου τοσα χρονια..χαχαχαχ

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το επαιρνα προσωπικα χαχαχχα

τα νευρα μου 200γρ εχει φαει μεχρι ωρας απο της 9 το πρωι

Ανδριανούλα καλησπέρα! Τα ίδια πέρασα με την κόρη μου Στην ίδια ακριβώς ηλικία. Μάλιστα ήταν οι μέρες ακριβώς πριν την βάφτιση και είχα κατααγχωθεί. Κι εμένα ο γιατρός μου είχε μιλησει για άτυπη ουρολοίμωξη αλλά δεν το είχε και πολύ πιθανό. Ήταν κι εμένα μπουκωμένη και είχε ερεθισμό στο λαιμό. Έκανε τρία γεύματα την ημέρα , ελάχιστες ποσότητες. Τα είχα παίξει. Μου είχε πει και έδινα το γάλα αραιωμένο και έτσι έτρωγε κάπως. Τελικά μετά από 4-5 μέρες επανήλθε και ούτε εξετάσεις για ουρολοίμωξη ούτε τίποτα. Τί γάλα δίνεις; Δεν ξέρω , θηλάζεις ή όχι; Γιατί εγώ δεν θήλαζα εξ ου και το αραιωμένο γάλα.Πιστεύω ότι περνάει καμιά ψιλοιωσούλα. Πυρετό έκανε;

καλημερα κοριτσια μου...τι κανετε;εγω τωρα ξυπνησα..ναι ναι..εχτες βρυκολακιασα...στις 5 κοιμηθηκα..σπασανε τα νευρα μου.

σημερα θα ειμαι μονη μου ολη μερα,καλυτερα να κανω κ καμια δουλεια .

να ρωτησω..σημερα δεν ειναι η γιορτη της μητερας;η κανω λαθος;τεσπα τι σημερα τι συριο εγω να ευχηθηθω σε ολες τις μανουλες χρονια πολλα,να χαιρεστε τα παιδακια σας κ να σας χαιρονται κ αυτα..

επισης να ευχηθω σε εμας τις μη εγγυουλες του χρονου να γιορταζουμε κ εμεις αυτη τη μερα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

χρονιαπολλα στις μανουλιτσες!!!

παω να μου πει τα χρονια πολλα ο γιοκας μου και να κανει μαμ

ευζενη θενκς μπειμπι αι λοβ γιου

αντε του χρονου να ευχομαστε και σε σενα (ασε που μπορει να παιζει να γιορταζεις και χωρις να το ξερουμε)!!!!!!!!!!!!!!μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ χρονια πολλα στις μανουλες κ συντομα να γινετε κ οι υπολοιπες !ειμαι η πιο ευτηχισμενη μαμα του κοσμου η μικρη μου τρωει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εφαγε δυο γευματα 110 κ 120 γρ μαλλον το παιδι για να φαει ηθελε την γιαγια του τις ετοιμαζω βαλιτσες τωρα να την παρει χαχαχαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μερες εχω να μπω γιατι πλακωθηκα στις δουλειες.

Εχω μονο δυσαρεστα νεα.Ενας μ@λ@κ@ς γειτονας που εχουμε στο περιβολι μου σκοτωσε τη σκυλιτσα μου.Ειναι χαλασμενος ο φραχτης του και δεν τον φτιαχνει παρ'ολο που εχουμε παει και στον εισαγγελεα.Το σκυλι εσπασε την αλυσιδα και πηγε βολτα.Βγηκε απο το φραχτη αλλα αυτος ειχε βαλει θηλια και το επιασε επιτοπου και το τουφεκισε.Δεν τον ειδαμε.Δεν υπαρχουν μαρτυρες.Βρηκαμε τη θηλια ματωμενη και το συγκεντρωτηρα απο τα σκαγια.Το σκυλι δεν το βρηκαμε.Στην αστυνομια μας ειπαν οτι τα στοιχεια δεν ειναι αρκετα για να κινηθουμε δικαστικα κι οτι τσαμπα θα τραβηχτουμε.Αν υπηρχε μαρτυρας η βρισκαμε το σκυλι τοτε ο τυπος πηγαινε για κακουργημα και την ειχε σκουρα.Τι να το κανεις?Εχασα εγω το σκυλι μου που το μεγαλωσα σαν παιδι απο κουταβακι?Ποιος θα μου το φερει πισω?Πολλες θα σκεφτειτε "αλλες χανουν παιδια κι εσυ που εχασες σκυλι κανεις ετσι?",δεν το βλεπω ετσι ομως.Ειναι μια ψυχη που ανελαβα την ευθυνη να την προσεχω.Περασα μερες ξενυχτωντας για να μην ξεσηκωνει τη γειτονια.Περασα 13 μερες να κυλιεμαι στα χωματα μεχρι να καταφερω να την χαιδεψω γιατι μου την εφεραν αγρια και φοβισμενη.Περασα 6 μηνες να την εκπαιδευω γιατι μονο εμενα εμπιστευοταν.Ημουν εκει οταν γεννησε τα πρωτα της κουταβια και φροντισα να τα δωσω σε ανθρωπους που αγαπανε τα ζωα.Ποιος θα μου τα δωσει πισω ολα αυτα?

Σε 20 μερες θα γενναγε...

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ανδριανούλα καλησπέρα! Τα ίδια πέρασα με την κόρη μου Στην ίδια ακριβώς ηλικία. Μάλιστα ήταν οι μέρες ακριβώς πριν την βάφτιση και είχα κατααγχωθεί. Κι εμένα ο γιατρός μου είχε μιλησει για άτυπη ουρολοίμωξη αλλά δεν το είχε και πολύ πιθανό. Ήταν κι εμένα μπουκωμένη και είχε ερεθισμό στο λαιμό. Έκανε τρία γεύματα την ημέρα , ελάχιστες ποσότητες. Τα είχα παίξει. Μου είχε πει και έδινα το γάλα αραιωμένο και έτσι έτρωγε κάπως. Τελικά μετά από 4-5 μέρες επανήλθε και ούτε εξετάσεις για ουρολοίμωξη ούτε τίποτα. Τί γάλα δίνεις; Δεν ξέρω , θηλάζεις ή όχι; Γιατί εγώ δεν θήλαζα εξ ου και το αραιωμένο γάλα.Πιστεύω ότι περνάει καμιά ψιλοιωσούλα. Πυρετό έκανε;

καλημερα ελενα κ χρονια σου πολλα!!!

δεν θηλαζω πλεον μακαρι να ειχα γαλα να της εδινα πολυ λιγο κ το κρατησ δυο μηνες αν κ τωρα το μετανοιωνω που της το εκοψα κ αυτο το λιγο μπορει να μην αρρωσταινε γαλα δινω το φριζολακ πυρετο εκανε μονο ενα 37,4 την πρωτη μερα οχι ξανα

μπορει να ηταν κ απο την στοματιτιδα της εβαζα αλοιφη αλλα απο χθες της εδωσα νισταμισιν μπορει αυτο να εκανε δουλεια γιατι εφαγε σημερα μακαρι να το κρατησει κ να μην χαιρομαι τζαπα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου χρονια πολλα στις ηδη μανουλες και στις μελλουσες επισης...εμεις ειαμστε καλα λιγες αναγουλες αλλα το παλευω,χτες αφησαμε τα μικρα στην πεθερα μου και βγηκαμε βολτα το ποσο το ευχαριστηθηκα δεν λεγετε...Γεωργια μου κριμα πολυ κριμα και ευχομαι το αθαρμα που το εκανε να το βρει απο τον θεο...μακαρι να βρειτε καποιο στοιχειο ωστε να δικαιωθειτε(μα κατι μαλακες που κυκλοφορουν)........Εγω σημερα εμαθα ενα δυσαρεστο νεο....ενας φιλος της κουνιαδας μου που ηταν μαζι στην κοινοτητα(Απεξαρτηση απο ναρκωτικα)πεθανε πριν 2μερες!!! 26χρονων παληκαρι....ειχα την τυχη να τον γνωρισω και ηταν παιδι εξω καρδια που λενε.... :(

:-D

μολις τελειωσα λιγες απο τις πολλες δουλειες που εχω να κανω κ εκατσα να ξαποστασω...

Γιωργια κοπελα μου λυπαμαι πολυ,δεν εχει σημασια που ηταν σκυλι εχεις δικιο..ηταν ενα πλασμα που το ειχες υπο την προστασια σου,που το φροντιζες κ σου εδινε χαρα.με αυτον που το εκανε δεν νομιζω να βρεις ακρη εφοσον δεν τον ειδε κανεις,αν ομως εισαι σιγουρη για το ποιος το εκανε πηγαινε σπιτι του κ οτανανοιξει την πορτα δως του το ξυλο της χρονιας του κ φυγε..αν δεν εχει κ αυτος μαρτυρες δεν μπορει να σου κανει τιποτα...ετσι δεν ειναι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσια μου χρονια πολλα στις ηδη μανουλες και στις μελλουσες επισης...εμεις ειαμστε καλα λιγες αναγουλες αλλα το παλευω,χτες αφησαμε τα μικρα στην πεθερα μου και βγηκαμε βολτα το ποσο το ευχαριστηθηκα δεν λεγετε...Γεωργια μου κριμα πολυ κριμα και ευχομαι το αθαρμα που το εκανε να το βρει απο τον θεο...μακαρι να βρειτε καποιο στοιχειο ωστε να δικαιωθειτε(μα κατι μαλακες που κυκλοφορουν)........Εγω σημερα εμαθα ενα δυσαρεστο νεο....ενας φιλος της κουνιαδας μου που ηταν μαζι στην κοινοτητα(Απεξαρτηση απο ναρκωτικα)πεθανε πριν 2μερες!!! 26χρονων παληκαρι....ειχα την τυχη να τον γνωρισω και ηταν παιδι εξω καρδια που λενε.... :(

αννια μου..τι να πω..λυπαμαι πολυ για το παιδι..πολυ κριμα..αλλα ρε γμτ ειναι τρελλο στο 2011 τα παιδια να μην ξεχωριζουν το καλο απο το κακο..να μη βλεπουν πιο πραγματικα ειναι το συμφερον τους..μπορει να μιλαω εκ του ασφαλους γιατι στην οικογενεια μας ποτε δεν προεκυψε τετοιο προβλημα..κ οχι απο τυχη..εχω την τυχη..[οταν ημουν μικρη το νομιζα ατυχια]να εχω μια μανα κερβερο..με τη καλη εννοια..που εψαχνε μεχρι κ τα χαρτια της τουαλετας ..ισως επειδη ειμαστε πολλα παιδια κ της λεγανε οτι οταν θα μεγαλωσουμε ολο κ καποιο θα ξεφυγει..κ αυτο την πεισμωνε πιο πολυ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ χρονια πολλα στις μανουλες κ συντομα να γινετε κ οι υπολοιπες !ειμαι η πιο ευτηχισμενη μαμα του κοσμου η μικρη μου τρωει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εφαγε δυο γευματα 110 κ 120 γρ μαλλον το παιδι για να φαει ηθελε την γιαγια του τις ετοιμαζω βαλιτσες τωρα να την παρει χαχαχαχαχαχαχαχ

χρονια πολλα μαμα αντριανη..εχεις δικιο..δως την στη μαμα κ σε μια εβδομαδα θα στην φερει συν ενα κιλο...:tongue:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι λες ρε γιωργια τι παει να πει σκυλι?

αυτος ειναι απανθρωπος και ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω αυτους που βασανιζουν τα ζωα.τα σκυλια εχουν νοημα και αγαπιουνται απο τους ανθρωπους..

το κακο ειναι οτι δεν εχεις μαρτυρα...πριν λιγες μερες φουρκισαν της πεθερας μου ενα .ειναι κριμα και δεν εχει να κα νει μ ε τα παιδια.η τους ανθρωπους.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...