Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

υπαρχει περιπτωση να μην δεχεται αυτο το γαλα;

δεν ξερω γιατι 15 μερες το ετρωγε κ μολις αρρωστησε ξεκινησαν τα προβληματα κ αφου αναρρωνει θα επρεπε να γινεται καλυτερα αλλα αυτη χειροτερευει(στο θεμα φαγητου)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αννουλα.τι κανουν τα κοριτσια σου;

Μια χαρα ειμαστε Τζενουλα μου!!!Αν εξαιρεσεις πως κατι εφαγα και με πειραξε και ειχα διαροια και φοβηθηκα μην κολλησω την μπεμπα....

Η Εβελινα ειναι μεσα στην αγαπη για την αδερφουλα της!!!!Εχουμε πολυ λιγες ζηλιτσες αλλα ολα οκ

την δευτερα αννα μου γιατι το μονο συμπτωμα ειναι αρνηση τροφης κ αφου την εβλεπε ζωηρη μου ειπε να την αφησουμε δυο μερες μηπως ειναι απο την στοματιτιδα η απο το μπουκωμα το μπουκωμα σχεδον εφυγε ακομα της βαζω ορο κ τα τραβαω κ η στοματιτιδα κ αυτη διχνει να υποχωρει ειπε μηπως εχει προχωρησει στο φαρυγγα δεν ξερω τι αλο να υποθεσω αν ειναι παντως ουρωλοιμοξη θα μεινουμε μια βδομαδα στο νοσοκομειο να της χορηγηθει ενδοφλεβια αντιβιωση

Ωχ μωρε η ζουζουνα...υπομονη βρε Ανδριανουλα αλλα να ξερεις οτι πολλα παιδακια ακομα και στην αναρωση δεν τρωνε και θελουν πιο πολυ να κοιμουντε

Ευχομαι να το γλυτωσετε το νοσοκομειο δεν υπαρχει χειροτερο

Διαφημίσεις

καλημερα! σημερα εχει πολυ ωραια μερα ..

αννετ ειναι λογικο να μην χορταινεις τον μικρουλι σου...ασε που τα μωρακια απο την στιγμη που εχουν σημετοχη στο παιχνιδι ειναι ακομα πιο δυσκολο να τα αποχορηζεσαι αφου εχουν αρχισει και καταλαβαινουν.

ανδριανη πιστευω οτι η μικρουλα δεν εχει τιποτα! κια θα δεις οτι σιγα σιγα θα ερθει παλι στα κανονικα της.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

τι θα εκανες αν εμπαινες μεσα στο καφε συνεχεια και δεν ηταν καμια?

θα το επαιρνα προσωπικα χαχαχχα

τα νευρα μου 200γρ εχει φαει μεχρι ωρας απο της 9 το πρωι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ειμαι σε απογνωση αλλα οχι νοικοκυρα αλλα τουλαχιστον εχω εκπαιδευση τις κατσαριδες ειναι κυριες δεν βγαινουν οταν εχω κοσμο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

θα το επαιρνα προσωπικα χαχαχχα

τα νευρα μου 200γρ εχει φαει μεχρι ωρας απο της 9 το πρωι

ελα ρε γαμωτο συνεχειζη......

γιατι τωρα? καλα200 ειναι πολυ λιγο την πιεσες καθολου?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...