Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

οχι παντα φαιη μου, αν εχει ακι λιγο αστατο κυκλο εκει μονο με υπερυχους μπορεις να εισαι σιγουρη ποτε θακανεις αλλα μπορει και να σε ξεγελασει...να φενεται πως θα γινει την επομενη και τελικα να σκασει μετα απο δυο μερες...εσυ εχεις σταθερο κυκλο 32 ημερες?αν ναι τοτε μετρας 14 μερες προς τα πισω..

ετσι οπως τογραψα ουτε εγω το καταλαβα χαχαχα

η 14η μερα μετα την περιοδο ειναι για κυκλους 28 ημερων, αν εχεις κυκλο 30 βαζεις +2 μερες και ουτω καθεξης

αλλα δεν ειναι και απολυτο..γιαυτο βαρατε στα γρεβενα αβερτα και που θα παει θα το τσακωσετε το σπορακι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα τεστακια μου τα εδωσε η ξανθη,οταν τα πηρα στα χερια μου ηταν η 18 μερα του κυκλου κ μπηκα στον πειρασμο να κανω ενα ,ηξερα οτι ειναι νωρις κ βγηκε θετικο κ πιστευω οτι ηδη ειχε περασει η ωορηξια.μετα τα εκανα μεχρι την 27 μερα κ εβγαιναν αρνητικα κ περιοδος μου ηρθε την 30η μερα δηλ 5 με 6 μερες νωριτερα.τη 18 ομως που το εκανα το τεστ δεν μπορεσα να ερθω σε επαφη,δεν θυμαμαι γιατι..ηρθα την 20η κ μετα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σε πιανουμε σε πιανουμε....ετσι λεω κ γω να ξεκινησω γιατι δε λεει να μεγαλωνω τα ανηψια μου..θελω να νταντεψω κ να μεγαλωνω το δικο μου.σημερα που ηρθε η αδελφη μου συνεχεια αγκαλια τον ειχα ..αχ τι συναισθημα..οταν τον πηρε να φυγουνε..:( κατι δεν πρεπει να κανω κ γω;

με το καλο και γρηγορα να ακουσουμε τα ευχαριστα το παν ειναι να μην πεφτουμε ψυχολογικα και να τον <<κυνηγας>> τον αντρα σου μην τον αφηνεις σε ησυχια ξερεις εσυ;);)

αμ εγω που απο αυριο θα εχω καθε μερα σπαστο οποτε οτι κανω μονο απο μεσημερια χαχαχαχαχα..............................

RPVCp3.png?gonw6PAb

σε πιανουμε σε πιανουμε....ετσι λεω κ γω να ξεκινησω γιατι δε λεει να μεγαλωνω τα ανηψια μου..θελω να νταντεψω κ να μεγαλωνω το δικο μου.σημερα που ηρθε η αδελφη μου συνεχεια αγκαλια τον ειχα ..αχ τι συναισθημα..οταν τον πηρε να φυγουνε..:( κατι δεν πρεπει να κανω κ γω;

εννοειται..γιαυτο ντουυυυυυ

δυστυχως δεν εχω σταθερο κυκλο και γι αυτο ψαχνομαι

η τζενη εχει δικιο και εγω νομιζω οτι τα τεστ μας βοηθανε αλλη ημερομηνια νομιζα οτι θα ειχα ωορηξια και αλλη εκανα τελικα

αχ φαιη μου μιλας με μια αστατη τυπισσα...ο κυκλος μου ηταν μια 31 μια 37, μετα 42, μετα ξανα 35 και τρεχα γυρευε

μεχρι χαπια για ωορηξια επερνα μπας και αλλα τιποτα..νευριασα λοιπον, εκλαψα και οταν ειπα πως Ο Θεος ξερει ποτε θα μου το στειλει ηρθε!και με κανει οτι θελει χιχιχι!!!

και προσεξε...με δυο μονο επαφες τον συγκεκριμενο μηνα

ωχ ξυπνησε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τα τεστακια μου τα εδωσε η ξανθη,οταν τα πηρα στα χερια μου ηταν η 18 μερα του κυκλου κ μπηκα στον πειρασμο να κανω ενα ,ηξερα οτι ειναι νωρις κ βγηκε θετικο κ πιστευω οτι ηδη ειχε περασει η ωορηξια.μετα τα εκανα μεχρι την 27 μερα κ εβγαιναν αρνητικα κ περιοδος μου ηρθε την 30η μερα δηλ 5 με 6 μερες νωριτερα.τη 18 ομως που το εκανα το τεστ δεν μπορεσα να ερθω σε επαφη,δεν θυμαμαι γιατι..ηρθα την 20η κ μετα

και εγω οταν βγηκε θετικο το τεστ δεν μπορεσαμε να ερθουμε σε επαφη διοτι ειχε 39 πυρετο απο το δοντι του αλλα αυτο το μηνα θα ειμαι σε ετιμοτητα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

δυστυχως δεν εχω σταθερο κυκλο και γι αυτο ψαχνομαι

η τζενη εχει δικιο και εγω νομιζω οτι τα τεστ μας βοηθανε αλλη ημερομηνια νομιζα οτι θα ειχα ωορηξια και αλλη εκανα τελικα

ετσι μπραβω..εγω εχω μια 35 μερες μια 37 μια 42:confused:κ ειχα βαλει ως βαση τις 35 γιατι τους πιο πολλους κυκλους εκει επαιζα..ελλα μου ομως που ο τελευταιος ηταν 30 μερες...κ την πατησα αρα ειχα νωριτερα δηλ 16 17η

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εννοειται..γιαυτο ντουυυυυυ

αχ φαιη μου μιλας με μια αστατη τυπισσα...ο κυκλος μου ηταν μια 31 μια 37, μετα 42, μετα ξανα 35 και τρεχα γυρευε

μεχρι χαπια για ωορηξια επερνα μπας και αλλα τιποτα..νευριασα λοιπον, εκλαψα και οταν ειπα πως Ο Θεος ξερει ποτε θα μου το στειλει ηρθε!και με κανει οτι θελει χιχιχι!!!

και προσεξε...με δυο μονο επαφες τον συγκεκριμενο μηνα

ωχ ξυπνησε

καλη του ορεξη του μπομπιρα

RPVCp3.png?gonw6PAb

ετσι μπραβω..εγω εχω μια 35 μερες μια 37 μια 42:confused:κ ειχα βαλει ως βαση τις 35 γιατι τους πιο πολλους κυκλους εκει επαιζα..ελλα μου ομως που ο τελευταιος ηταν 30 μερες...κ την πατησα αρα ειχα νωριτερα δηλ 16 17η

οποτε τζενη πιστευω οτι με τα τεστ θα ειναι οτι πρεπει

RPVCp3.png?gonw6PAb

οποτε τζενη πιστευω οτι με τα τεστ θα ειναι οτι πρεπει

ναι κ κατι αλλο ..λενε οτι η ωορηξια γινεται μεσημερι κ απογευμα ποτε πρεπει να ''πιανουμε δουλεια'' το πρωι πριν τη δουλεια κ το μεσημερι μετα το φαγητο..κατι σαν αντιβιωση δηλ..:rolleyes: εγω θα το κανω κ ο θεος βοηθος

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

με το καλο και γρηγορα να ακουσουμε τα ευχαριστα το παν ειναι να μην πεφτουμε ψυχολογικα και να τον <<κυνηγας>> τον αντρα σου μην τον αφηνεις σε ησυχια ξερεις εσυ;);)

αμ εγω που απο αυριο θα εχω καθε μερα σπαστο οποτε οτι κανω μονο απο μεσημερια χαχαχαχαχα..............................

αυτο τωρα το ειδα ...χαχαχ καλυτερα μεσημερι καλεεεεεε...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ναι κ κατι αλλο ..λενε οτι η ωορηξια γινεται μεσημερι κ απογευμα ποτε πρεπει να ''πιανουμε δουλεια'' το πρωι πριν τη δουλεια κ το μεσημερι μετα το φαγητο..κατι σαν αντιβιωση δηλ..:rolleyes: εγω θα το κανω κ ο θεος βοηθος

α!!!!!!!!αυτο με το μεσημερι και το απογευμα δεν το ηξερα με βολευει τωρα και θα το κανω και εγω,μονο απο μεσημερι θα μπορω θα καιμε και θερμιδες μαζι:D:D:D:D:D

RPVCp3.png?gonw6PAb

α!!!!!!!!αυτο με το μεσημερι και το απογευμα δεν το ηξερα με βολευει τωρα και θα το κανω και εγω,μονο απο μεσημερι θα μπορω θα καιμε και θερμιδες μαζι:D:D:D:D:D

αυτο με τις θερμιδες δεν το ειχα σκευτει:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενη αυτη ειναι η χρονια μας εχω καλο προαισθημα

ετσι λεω κ γω.. κ στο κατω κατω δεν ζηταμε κατι απιαστο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...