Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες!!!!!Ο ικτερος επεσε και αλλο οποτε τελειωνουμε με το ξενο γαλα και ξαναμπαινουμε στο στηθος......!!!!!!!

μπραβω αννουλα τελεια..

οταν ξαναμπεις να μου πεις τις εντυπωσεις της εβελινας για τη μικρη..εχω μεγαλη απορια να δω τι σου λεει..εσυ πως εισαι;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσακιαααααααααααα σας ελειψαααααααααααα??????

ειμαστε πολυ καλα, ο μικρος εχει πολλα σαλια και χωνει την μπουνια μεσα στο στομα μεχρι να του ερθει αναγουλα και αν τον κραταω αγκαλια ορμαει οπου βρει ψαχνο (και υπαρχει πολυ απο δαυτο χαχαχαχα)

ολο σας σκεφτομουν αλλα αυτες τις δυο μερες δεν ξεκολλησαμε με τον ζεβρακο (μου ελειψε πολυ ο αγαπουλης μου) και ετσι ουτε για τα νεα δεν μπηκα,σημερα μονο λιγο αλλα χορτασαμε αγκαλιτσες...οχι εγω ο μικρος!!!εγω δεν χορταινω λεμεεεεεε!!!

λοιπον να γραψω τα νεα μας...ειμαστε πολυ καλα, ο μικρος εχει πολλα σαλια και χωνει την μπουνια μεσα στο στομα μεχρι να του ερθει αναγουλα και αν τον κραταω αγκαλια ορμαει οπου βρει ψαχνο (και υπαρχει πολυ απο δαυτο χαχαχαχα)

εχει μαθει και φτυνει...ναι ναι καλα διαβασατε...φτυνει και κανε μπουρμουλιθρες με τα σαλια του χαχαχχαχαα βγαζει καινουριους ηχους οπως ιθθθθ . ντιθθθθθ, φωναζει δυνατα, κοιταζει τον εαφτο του απο πανω ως κατω στον καθρεφτη, του γελαει και βγαζει κραυγουλες ευχαριστησης!!!

οτι τρωμε μας κοιταει καλα καλα και μιλησα με την γιατρο και μουειπε αν το φαγητο μας εχει ζουμακι να του βαζω λιγο στην γλωσσιτσα για να παιρνει γευσεις!τι καλαααααααααα!!!ομως γμτ μου εχει χαλασει η καμερα (και δεν συμφερει να την φτιαξω, καλυτερα να παρω καινουρια αλλα αυτη τη στιγμη εχουμε πολλα εξοδα), εχω μονο στην φωτογραφικη μου και αυτο χωρις ηχο..αλλα στη προκειμενη περιπτωση μονο εικονα θελουμε, ηχος αργοτερα!

σχετικα με το νησι ολα οκ, ειδαμε τασπιτια και τα κλεισαμε (100τμ το δικο μας και μια γκαρσονιερα στουντιο για μαμα και γιαγια κουκλι...γεια σου ρε γιαγια που στα γεραματα θα ζεις σε στουντιο σουπερ λουξ χαχαχα ), το δικο μας κλασικο με δυο κρεβατοκαμαρες (οχι πολυ μεγαλες), χωλ, σαλονι, τεραστια κουζινα, μικρο μπανιο και εξωτερικη βεραντα για τις ποδηλαταδες του μικρου πριν τον αμολησω στην πλατεια!600 ευρω το συνολο χωρις ενοικια μεσα και να τρεχουν, μπαινω πληρωνω, η μεταφορικη μας βγαινει 700 με 750 ευρω και για τα δυο σπιτια και επειδη ειναι γνωστος του πεθερου μου ειπε θα μας κανει οτι καλυτερο μπορει...αυτααααααααααα

α και δεν ξεκουραστηκα καθολου στο νησι (η μεση μου με τσακισε και στεκομουν μονο με ντεπον), ηθελα το κρεβατι μου, ηθελα το παιδακι μουυυυυυ!!!!!

εσεις αποτι διαβαζω καλα

συμπεθερουλα μου ικτερακι ανεβασε η νυφιτσα μου?ολα καλα τωρα ε?γαλα εδινες μονο ξενο?το μαμισιο δεν κανει δουλεια εφοσον εχεις?βεβαια σημασια εχει το παιδι να ειναι καλα και δεν πειραζει και το ξενο κι εγω με το ξενο εγινα ολοκληρη κοπελαρα χεχεχε :tongue::tongue::tongue:

φιλακια στο λινακι και στο νυφουδακι μου!!!

αδερφιιιιιιιιιι πωπωωωωωωωω εναμισης μηνα ςεμεινε αγαπουλιτσααααααααα και θα κρατας το αγγελουδακι σου αγκαλιτσαααααααααααααααα!!!τι καλααααααααα με το καλο καλο μουυυυυυ!!!

κιττυ και 4 ωρες μακρια απτο αντρακι σου ειναι πολλες, να φανταστω πως δεν τον αφηνεις απτην αγκαλια σου μετα ε?

απο βδομαδα (μεσοβδομαδα μαλλον) περιμενε με, εχουμε εκκρεμοτητες, εχω κατι δικο σου και μια παραγγελια!!!!!!!!!!!!!!!

ευζενηηηηηηηηη τι επαθες πουλι μου???πριν το αναφερεις εγω το ηξερα βεβαια αλλα οχι με λεπτομερειες...και ο ρουφιανος ξες ποιος ειναι ε?αυτος που με προετρεπε να ερθω στο μαγαζι σου να σου σπασω τα νευρα χαχαχαχα αλλα μολις κατεβηκαμε απτο φερρυ αντι για δεξια στριψαμε αριστερα (ξεχαστηκε και ο καλος μου που μιλουσα με την ανηψια του (τη λεχωνιτσα)και η συναντηση μας αλλη φορα), δεν ειχα μαζι μου και το δωρακι της νταφλουκως και ντρεπομουνα...:oops:

γυναικαααααααααααα μακαρι να μη ταλαιπωρηθει το μαναρακι μας, περαστικουλια της μωρε

stella καλως ορισες στην παρεα μας και να χαιρεσαι την μικρουλα σου!:P

αστερινα μου οσο περναει ο καιρος η μικρη θα κουνιεται ολο και λιγοτερο, στενευουνε τα πραγματα εκει μεσα, αν δεν την ακουσεις ολημερα εχοντας φαει και καμια σοκολατινα τοτε να ανυσηχησεις (ξου ξου)

μινααααααααααα φιλακιαααααααααααα και καλη επιτυχια, να δειςμια μεγαλη κουλουρα και η αμεσως επομενη χοριακη να ειναι με πολλα ψηφια και να σου φερει την ευτυχια

αννια μου πως εισαι?ναπροσεχεις και να περνειςπολλα υγρα οκ?

ξανθη μου λαχταρησα μολις διαβασα τα νεα σου αλλα χαρηκα πολυ που καθεσαι στα αυγα σου και δεν σε εχει πιασει τρελα καθαριοτητας, καστε να πω της συμπεθερας μου να σου κανει μαθημα τη σταση του βουδα χιχιχιχι

sis με το καλο να ερθετε και με το καλυτερο να επιστρεψετε σπιτακι σας και ναξεκινησετε τις προετοιμασιες για τα αγγελουδακια σας!

φαιη μου λιωνεις στην δουλεια κοριτσακι και σε χασαμε, ελπιζω να μη σε εχει χασει και το γυμναστηριο και να αφιερωνεις μερικες ωρες για να φτιαξεις κορμι!!!!!!!!!!;););)

μαριαθ καλα εισαι κοριτσακι?ο μπεμπαρος καλα?να φιλησεις οτι σαρεσει περισσοτερο, πατουσακια πατουσακια, μπουτακια μπουτακια, μαγουλακια μαγουλακια!!!(αχ τι μου θυμησα...τηνδιαφημιση...εχουμε καλαμαρακια καλαμαρακια, γαριδες γαριδες χαχαχαα)

αχ καποια ξεχασαααααααααα, ποια ξεχασα..ατιμο αιλσχαιμερ να με βρεις στα καλυτερα μου χρονια, οχι τιποτε αλλο ειμαι και στην εφηβια...γελασε κανεις?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::D:lol:

να με συγχωρεις που σε ξεχασα, επιφυλασομαι

παω τωρα να απλωσω τηνκορμαρα μου γιατι ειμαι οφ

σας φιλω γλυκα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

πωπωωωωωωωω ολοκληρο κατεβατο μη με βρισετε ναι?χαχαχα

ααααχ και αυριο γινομαστε 4ων μηνωωωωωωωωων!!!ποτε περασε ο καιρος!!!αχ Παναγια μου!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

και μην απορειτε που γινομαστε 4ων...δεν γινεται μονο ο τζουτζουκος μου 4ων, γινομαι κι εγω αφου απο την γεννηση του ξαναγεννηθηκα κι εγω!!!!!!!!

και να υπενθυμισω κατι...5/5/2010 6 τα ξημερωματα...σας θυμιζει κατι?????????

δεν μπορω να το βρω ρε γμτ να το διαβασω!!!πρεπει να το εχουν διαγραψει οι αντμιν τοτε με τα ψωριαρικα...αλλα αν καμια ξερει που πανε τα διεγραμενα θα εκανα τουμπες αν με βοηθουσε ωστε να τα κανω κοπι...(αυτα ειναι αναμνησεις που θελω οταν μεγαλωσει το παιδακι μου να του τις διαβαζω, να του πω ποσο πολυ τον αγαπουσατεκι εσεις...και σας ευχαριστω κοριτσια!!!και σας αγαπω ε!!!)

μονο τις ευχες σας διαβαζω, αλλα κι αυτες ειναι βαλσαμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τις διαβαζω, τις ξαναδιαβαζω και πλημμυριζουν δακρυα τα ματια μου!!!!!!!!!και κοιταω τον ζεβρακο μου και νομιζω πως ειναι ονειρο!!!του λεω πως για εκεινον ειναι οι ευχες και εκεινος γελαει, λες και καταλαβαινει!!!

αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ!!!

πολλα φιλια σε ολες απο μενα και απο τον μικρο ζεβρακο!!!

σας αγαπαμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

καλημερααααα.......τι κανετε;..εγω πινω γκαιφε στο μαγ..πριν λιγο ανοιξα,τεμπελεψα σημερα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννετ να σου πω μια κακια;...χαρηκα που τελικα δεν πηγες στην αντριανη κ ξερεις γιατι;γιατι δεν μπορουσα να ερθω εγω..μα να μη μπορει να ερθει κανενας εδω...μα κανενας...μεχρι κ του αντρα μου ειπα να το παιξει αρρωστος κ να μην παει για δουλεια για να καθησει εδω..τπτ..ειχα σκασει..τεσπα..θα συναντηθουμε καποια στιγμη ..δεν μπορει..ισως οταν ο ζευρακος παει φανταρος να τον φερουνε στο κετες..[στρατοπεδο]..χαχαχαχαχαχα..

ρε συ..ολη η οικογενεια μετακομιζει;πωπω...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσαρα μου, καλο σ/κ

βρε σκατουλα ειλικρινα σου λεω πως ηθελα πολυ να ερθω, μεχρι και ο αντρας μου αλλα μου λεει "καλε που θα παμε με αδεια χερια?δεν θα ντραπεις?" η αληθεια ειναι πως ντρεπομουνα αλλα ημουνα στο τσακ να ερθουμε να τα πουμε κι εμεις απο κοντα αφου εσυ δεν λες να πραγματοποιησεις την υποσχεση που εχεις δωσει!χαχαχα

και ενας λογος παραπανω να σκασει η ατιμη γυναικα μου που θα με δεις εσυ και οχι εκεινη...στον πηγαιμο για νησι μουειπε πως της ειπες "θα την δεις εσυ και εγω τιποτα" και οταν μου ειπε για την ιωση λεω "τωρα θα σκασει η σκατινα γιατι κοροιδευε" χαχαχα αλλα βρε κοριτσακι μη σκας και θα ερθω και οχι οταν θα παει φανταρος ο ζεβριδακος μου γιατιμετα απο τοσα χρονια θα υπαρχει στρατος?ααααααα πρεπει να του μαθω εγω να στρωνει το κρεβατι του...κι εννοειτε πως θα ριχνω και το κερμα χαχαχαχχα

εσυ τικανεις?εχεις δουλιτσα?

IB5Vp2.png

καφε θα πιουμε η πρεπει να τον φτιαξω μονη μου?

μα τοσες μερες απουσιας ουτε εναν καφε?

εναν ελληνικο μετριο παρακαλω μην αρχισω να φωναζω!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρα μου, καλο σ/κ

βρε σκατουλα ειλικρινα σου λεω πως ηθελα πολυ να ερθω, μεχρι και ο αντρας μου αλλα μου λεει "καλε που θα παμε με αδεια χερια?δεν θα ντραπεις?" η αληθεια ειναι πως ντρεπομουνα αλλα ημουνα στο τσακ να ερθουμε να τα πουμε κι εμεις απο κοντα αφου εσυ δεν λες να πραγματοποιησεις την υποσχεση που εχεις δωσει!χαχαχα

και ενας λογος παραπανω να σκασει η ατιμη γυναικα μου που θα με δεις εσυ και οχι εκεινη...στον πηγαιμο για νησι μουειπε πως της ειπες "θα την δεις εσυ και εγω τιποτα" και οταν μου ειπε για την ιωση λεω "τωρα θα σκασει η σκατινα γιατι κοροιδευε" χαχαχα αλλα βρε κοριτσακι μη σκας και θα ερθω και οχι οταν θα παει φανταρος ο ζεβριδακος μου γιατιμετα απο τοσα χρονια θα υπαρχει στρατος?ααααααα πρεπει να του μαθω εγω να στρωνει το κρεβατι του...κι εννοειτε πως θα ριχνω και το κερμα χαχαχαχχα

εσυ τικανεις?εχεις δουλιτσα?

βρε τι χαζομαρες ειναι αυτες που λες...ακους εκει με αδειανα χερια...ακομα κ να μου ελεγες να συναντηθουμε μεσα πατυρα για καφε κατι θα εκανα ..τον κοσμο θα εφερνα τουμπα κ θα ερχομουν..τεσπα δεν πειραζει καποια στιγμη θα συναντηθουμε..του φουστη...

δουλεια..ουουουουουο...απο την ωρα που ανοιξα εχω πουλησει ενα μωρομαντηλο κ ενα σκουποξυλο...:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καφε θα πιουμε η πρεπει να τον φτιαξω μονη μου?

μα τοσες μερες απουσιας ουτε εναν καφε?

εναν ελληνικο μετριο παρακαλω μην αρχισω να φωναζω!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εδω δεν μπορω να σου φτιαξω ..μπορω ομως να τον παραγγειλω....:P....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αμαν, εγκατεστησα εχθες το firefox 4 και χαθηκε το κουμπι της ανανεωσης σελιδας...ω μοντιεεεεεεε

IB5Vp2.png

αμαν, εγκατεστησα εχθες το firefox 4 και χαθηκε το κουμπι της ανανεωσης σελιδας...ω μοντιεεεεεεε

τι ειναι το firefox 4;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βρε τι χαζομαρες ειναι αυτες που λες...ακους εκει με αδειανα χερια...ακομα κ να μου ελεγες να συναντηθουμε μεσα πατυρα για καφε κατι θα εκανα ..τον κοσμο θα εφερνα τουμπα κ θα ερχομουν..τεσπα δεν πειραζει καποια στιγμη θα συναντηθουμε..του φουστη...

δουλεια..ουουουουουο...απο την ωρα που ανοιξα εχω πουλησει ενα μωρομαντηλο κ ενα σκουποξυλο...:confused:

μωρε σουλεω θα ερχομασταν αλλα ετυχε να με παρει και το λεχουδι η ανηψια του αντρα μου για πληροφοριες και ευχαριστηρια και χαθηκα λεμε...θα ερχομασταν ειλικρινα, πολυ ηθελα να σε δω, γιακαφε εξω χλωμο, ειχαμε να δουμε και 3 μερες τον μικρο αλλα για κανα τεταρτο σιγουρα, τελος παντων θα κανονησω να ερθω καμια μερα μονη να εχουμε και χρονο για καφε και κουτσομπολιο

μεχρι που τα ειχα σχεδιασει πως θα μπω τι θα πω...

- καλημερα σας, πανες εχετε?

αν μου λεγες οχι η πως δεν εχεις αυτες που θελω θα σου ελεγα

- και εγω τι θα κανω που εχω εναν κατουρλη ζεβρακο και περιμενει ?χαχχαχαχα

αληθεια τις pampers Νο3 night τις εχεις?να κανουμε κανα τζιρο στο κουνιαδακι και ξες ε?ειμαι και πελατισσα ανοιχτοχερα χαχαχαχα

εδω δεν μπορω να σου φτιαξω ..μπορω ομως να τον παραγγειλω....:P....

ευχαριστω κοπελια μετριο παρακαλω με πολλες φουσκαλες...69 κατα προτιμηση!χεχεχε μηλιτσαααααααααααααα do you remember?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...