Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ναι πηγε η θεια η γιωργια στο 409 κ βρηκε τον γιατρο κ ειπε να την παμε να την δει μην φτασουμε ακομα σε τετοιες εξετασεις για να μην ταλαιπωρηθει

δεν μας παει ρε πουστη μου παλι θα το τραβολογαμε το μωρο λες κ ειχε περασει λιγα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε αδριανη μηπως ειναι το γαλα? το λεω επειδη δεν της βρισκουν κατι,και γιατι της εχεις αλλαξει πολλα γαλατα...

εγω πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα και θα το δεις ο γιατρος θα σας διωξει..αφου ειναι μια χαρα οπως λες κατι αλλο θα ειν αι που δεν τρωει

HouVp2.png

oVGVp2.png

κιττυ τωρα ειναι φυσιολογικο να μην θες να δουλεψεις,αλλα πιστεψεμε αν σταματησεις την δουλεια μετα δεν θα μπορεις..ρωτα εμενα που καθομαι ενα χρονο,και οταν εφυγα απο την δουλεια μου τους εβριζα γιατι δεν ηταν και οι καλυτερες συνθηκες...και τωρα τα 5 στα 10 ονειρα που βλεπω ειναι να δουλευω εκει ...κακα τα ψεματα δεν αντεχεις ολη μερα σπιτι...ειναι ωραιο να εχεις και ζωη εκτος σπιτιου

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

εφτιαξες το pc βλεπω και μας το παιζεις μαγκας:confused:

icon10.gificon10.gificon10.gif

δεν το εφτιαξα,το δικο μου απο το σπιτι εχω τωρα..το αλλο το πρωι το πηγε ο αγαπουλης στο μαστορη...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

δεν το εφτιαξα,το δικο μου απο το σπιτι εχω τωρα..το αλλο το πρωι το πηγε ο αγαπουλης στο μαστορη...

αααα!!! μαλιστα.

ασε εχθες η μικρη με κοψοχολιασε..

πρωτη φορα φοβηθικα

HouVp2.png

oVGVp2.png

αααα!!! μαλιστα.

ασε εχθες η μικρη με κοψοχολιασε..

πρωτη φορα φοβηθικα

θα σου τα κανει αυτα οσο μεγαλωνει δεν εχει κ τον χωρο που ειχε πριν 2 μηνες...ποτε θα ξαναπας γιατρο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θα σου τα κανει αυτα οσο μεγαλωνει δεν εχει κ τον χωρο που ειχε πριν 2 μηνες...ποτε θα ξαναπας γιατρο;

την τεταρτη θα παω..10 μερες νωριτερα,αλλα θελω να δω αν γυρησε και αν ανεβηκε ο πλακουντας..και να δω τι θα μου πει για τα πετρωματα.βεβαιος τωρα δεν ειναι πολλα ,αλλα εχω.

τις ραγαδες φοβαμαι.. ποναει εξωτερικα ο αφαλος το δερμα τεντωνεται και δεν μπορω να κανω κατι αλλοο ενα σωρο κρεμες βαζω

HouVp2.png

oVGVp2.png

την τεταρτη θα παω..10 μερες νωριτερα,αλλα θελω να δω αν γυρησε και αν ανεβηκε ο πλακουντας..και να δω τι θα μου πει για τα πετρωματα.βεβαιος τωρα δεν ειναι πολλα ,αλλα εχω.

τις ραγαδες φοβαμαι.. ποναει εξωτερικα ο αφαλος το δερμα τεντωνεται και δεν μπορω να κανω κατι αλλοο ενα σωρο κρεμες βαζω

θελει κατι πιο δραστικο..μηπως να σου δωσω αλοη;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...