Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εεεεεεεε...καλεεεεεε....τι γινεται...

κιττυ ..αστερινα..μινακι..ξανθη..αννετ..παπι..φαιη..γιωργια..αννια..αννιω..αννα..

που ειστε βρε;..

καλημέρααα !!!!

σας ειπα , οτι δεν θελω πια να δουλεύω ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααα !!!!

μαρηηηηηηηηηη που εισαι;τι κανει το μπιζελακι σου;δεν θες να δουλευεις ε;..φυσικο ειναι ...ποιος τον κραταει τωρα που δουλευεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρααα !!!!

να σου πω οτι ειναι λογικο να μην θες? ναι ειναι κι εγω αυτο σκεφτομαι απο τοτε που γεννησα το φυστικι μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καθαρισα μια χαρα απλα θα χρειαστει ακομα μια χοριακη την επομενη βδομαδα να δουμε αν εχει μηδενισει για να βαλουμε μπρος λογικα απο τον επομενο μηνα

ο γιατρος της αδελφης μου της ειπε να περιμενει τουλαχιστον 2 με 3 κυκλους. για να σταματησει η μητρα τις συσπασεις .εσενα σου ειπε οτι μπορεις απο τον επομενο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

μαρηηηηηηηηηη που εισαι;τι κανει το μπιζελακι σου;δεν θες να δουλευεις ε;..φυσικο ειναι ...ποιος τον κραταει τωρα που δουλευεις;

χθες ημουν σπιτι , ηταν ο θ..... εδω , γενικά ειμαι σπίτι.......χαχαχαχαχα

η μαμα μου ερχεται καθε μερα

να σου πω οτι ειναι λογικο να μην θες? ναι ειναι κι εγω αυτο σκεφτομαι απο τοτε που γεννησα το φυστικι μου

καλημέρα Μινάκι μου !!! ωραία καθάρισες και................ τα καλυτερα ερχονται !!!!!

βαριέμαι απίστευτα ...........για την ωρα θα ηθελα να ειμαι μονο σπιτι

Καλημέρα σε όλες,

μένω στο ευρύτερο Λονδίνο, από τη μεριά του Surrey, και έχω ένα κοριτσάκι 20 μηνών. Ψάχνω μαμάδες ελληνίδες για παρέα/καφέ/πληροφορίες για ελληνικά μαγαζιά/δραστηριότητες κλπ.

Ελπίζω να είστε όλες καλά, xxx

ο γιατρος της αδελφης μου της ειπε να περιμενει τουλαχιστον 2 με 3 κυκλους. για να σταματησει η μητρα τις συσπασεις .εσενα σου ειπε οτι μπορεις απο τον επομενο;

ναι ρε συ γιατι δεν εκανα αποξεση ηταν περιπου σαν φυσιολογικη αποβολη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα κοριτσια! εχθες ημουν ετοιμη να παω στον γιατρο,δεν την ειχα ακουσει καθολου ολη μερα ...δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη ,αλλα οταν το ακουω συνεχεια εστω να γυρναει να κουνιεται...φοβηθικα γιατι εκανα τα παντα για να το ακουσω και αυτο τιποτα..

τελικα κατα της 10 το βραδυ κατι με τρομαξε και μετα απο λιγο αρχισε σιγα σιγα της κλωτσιτες.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! εχθες ημουν ετοιμη να παω στον γιατρο,δεν την ειχα ακουσει καθολου ολη μερα ...δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη ,αλλα οταν το ακουω συνεχεια εστω να γυρναει να κουνιεται...φοβηθικα γιατι εκανα τα παντα για να το ακουσω και αυτο τιποτα..

τελικα κατα της 10 το βραδυ κατι με τρομαξε και μετα απο λιγο αρχισε σιγα σιγα της κλωτσιτες.

ευτυχως που την ακουσες και δεν εισαι υπερβολικη φυλαγε τα ρουχα σου να εχει τα μισα που λεει και ο λαος μας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα σε όλες,

μένω στο ευρύτερο Λονδίνο, από τη μεριά του Surrey, και έχω ένα κοριτσάκι 20 μηνών. Ψάχνω μαμάδες ελληνίδες για παρέα/καφέ/πληροφορίες για ελληνικά μαγαζιά/δραστηριότητες κλπ.

καλημερα στελλα, καλως ηρθες στην παρεα μας, εδω ειμαστε ενα παρεακι και μοιραζομαστε τις εμπειριες και τις ανησυχιες μας

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα κοριτσια

ελπιζω ολες καλα εμεις τα ιδια ενω η βροχιολιτιδα βαινει προς το τελος της η μικρη αρνειται να φαει το πρωι πηγαμε στην γιατρο κλινικα διχνει μια χαρα ευδιαθετη κ γελαει κ ολα οκ αλλα δεν τρωει σε 5 μερες εχασε κ 50γρ ενω ξεκιναει να πιει οταν ρουφηξει δυο τρεις καλες ρουφιξιες μετα σταματαει κ κλαιει κ δεν το θελει το στοματακι το κοιταξε δεν εχει κατι ειπε κ μαλλον θα κανουμε εξεταση για ουρολοιμοξη

προς το παρον παμε νοσοκομειοπ να την δει κ ο γιατρος που την παρακολουθουσε οσο ηταν στο νοσοκομειο

αν με πιασετε απο την μυτη θα σκασω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα σε όλες,

καλημερα στελλα ...σε καλοσωριζω στο παρεακι μας..εδω τα λεμε...ολα..χαχαχαχ..δηλ δεν ειναι για κατι συγκεκριμενο αυτο το καφε...

στη Λοντρα ε;...ποσο καιρο εισαι εκει;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερουδια αστερινα..σε κοψωχολιασε η μικρη εχτες;...

αντριανη τελεικα θα πατε νοσοκομειο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...