Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ρε κοριτσια απο αριστερα δεν μπορω να κοιμηθω γιατι δεν μπορω να ανασανω ,ετσι μονο δεξια και ανασκελα σπανια γιατι δεν με βολευει αλλα εχθες λογο που ποναγα κοιμηθηκα ανασκελα,ισως γιαυτο οι ταχυκαρδιες

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παω κι εγω να δειξω τι δουλιτσες θελω να μου κανει η γυναικα γιατι τελειωσε το σιδερο.

μπορει να ξαναμπω πιο μετα!μακια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σας κοριτσακια μου δεν σας εχω διαβασει..ειμαι καλυτερα σημερα δεν ποναει η κοιλια μου ευτυχως αλλα εχω τρομερες αναγουλες οτι και ναμυρισω με πειραζει,που θα παει θα συνελθω...φιλια σε ολες...

:-D

Καλησπέρα.Έχω χαθεί αλλά δεν μπορώ να κάθομαι σε καρέκλα ζορίζομαι.Είμαι καλύτερα θέλω να πιστεύω μιας και με την ξεκούραση κάνω από ελάχιστες έως καθόλου συσπάσεις αλλά αν ζοριστώ έστω και λίγο αρχίζουν.

Για τα εμβόλια αν δεν βαρεθεί η νάκι ας κάνει επικόλληση εδώ το μήνυμα που της έστειλα να δείτε και την άποψή μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ..τι κανετε βρε τσουπρες..εγω ελπιζω τουλαχιστον απο δευτερα να το εχουν φτιαξει το λαπ τοπ..δεν μπορω αλλο εχω μαλιναρει....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννουλα μουυυυυ...πως εισαι καλη μου...γμτ δεν εχουμε μιλησει καθολου..

ολες οι αλλες τι παθατε κ δεν μπαινετε καλε;...μια σελιδα καθε μερα;ντροπης πραματα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα.Έχω χαθεί αλλά δεν μπορώ να κάθομαι σε καρέκλα ζορίζομαι.Είμαι καλύτερα θέλω να πιστεύω μιας και με την ξεκούραση κάνω από ελάχιστες έως καθόλου συσπάσεις αλλά αν ζοριστώ έστω και λίγο αρχίζουν.

Για τα εμβόλια αν δεν βαρεθεί η νάκι ας κάνει επικόλληση εδώ το μήνυμα που της έστειλα να δείτε και την άποψή μου.

να κατσεις κατω κυρια μου.να σηκωνεσαι μονο οταν ειναι αναγκη..εμεις εδω ειμαστε,δε φευγουμε..:rolleyes:....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις ειμαστε αρρωστες (η μπεμπα δηλαδη!)ειχε ρινιτιδα η οπια εξελιχθηκε σε βροχιολιτιδα

κανουμε εισπνοες κ πηραμε σταγονες κορτιζονης συνεχεια πλυσεις με ορο για να ξεμπουκωσει κ το μονιμο προβλημα μας δεν τρωει οσο πρεπει εχω αρχισει το κυνηγι των γραμμαριων κ με μια γκρινια απιστευτη ειδικα οταν βαζουμε ορο στην μυτη κ της τα τραβαω με την συσκευη μας ακουει η πολυκατοικια καθε 3 ωρες δηλαδη κ εχει πολυ βηχα με φλεματα που την πνιγουν ρε γμτ μου χει μεινει στα χερια 10 φορες η γιατρος λεει μπορει να κρατησει κ 15 μερες κ ειμαστε στη 3

εννοειται οτι δεν κοιμαμαι κ το χειροτερο δεν εχω βοηθεια απο ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!

η μανα μου ηρθε μονο το πρωτο βραδι που ημασταν χαλια αλλα για 2-3 ωρες η πεθερα μου αρρωστη οι αδερφες μου η μια γκαστρωμενη κ η αλλη δουλευει η αλλη δουλευει κ εχει κ παιδι κ η αλλη κανει μετακομηση κ εχει κ δυο παιδια

ο αντρας μου φευγει πρωι ερχεται βραδι κ γω μονη μου ολη μερα να παλαιυω να ταισω την μπεμπα αυτα τα νεα μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε συ αντριανη τι επαθε μωρε το μπουμπουκι σου;;

ταλαιπωρειται κι αυτο κι εσυ μαζι του μωρε!

κανε λιγη υπομονη κουκλα μου!τωρα τι σου λεω ε;;αν εισαι μονη σου ολη μερα ποση υπομονη και κουραγιο να βρεις;;

σε καταλαβαινω!

ευχομαι τουλαχιστον να περασει πολυ γρηγορα και να μην εχεις πολλες μερες ταλαιπωριας ακομα.οσο για αυτον τον αποφρακτηρα μυτης ειναι βαναυσο μωρε για τα μωρακια αλλα τι να κανεις;;;;;;δεν υπαρχει αλλος τροπος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημεραααααααα........τι κανετε;

ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω λαπ τοπ..δεν ειναι το δικο μου βεβαια αλλα θα με βολεψει μεχρι να το φτιαξουν..

για μπετε μεσα.....αντε κ το διαλυσαμε το μαγαζι...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εεεεεεεε...καλεεεεεε....τι γινεται...

κιττυ ..αστερινα..μινακι..ξανθη..αννετ..παπι..φαιη..γιωργια..αννια..αννιω..αννα..

που ειστε βρε;..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενακι μου καλημερα τι κανεις? εγω ολα καλα πηγα παλι γιατρο ολα πεντακαθα εχει ξεκινησει και ενα ωο και μεγαλωνει δεν ξερω αν θα προλαβουμε αυτον τον μηνα αλλα δεν πειραζει οαλ θα πανε καλα απο δω και περα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τζενακι μου καλημερα τι κανεις? εγω ολα καλα πηγα παλι γιατρο ολα πεντακαθα εχει ξεκινησει και ενα ωο και μεγαλωνει δεν ξερω αν θα προλαβουμε αυτον τον μηνα αλλα δεν πειραζει οαλ θα πανε καλα απο δω και περα

ελα παιδι μουυυυυυυ......καθαρισες;..μπραβω..βουρ για το επομενο σπορακι...:)...

εγω τα εχω αφησει ολα στην τυχη...βαρεθηκα να μετραω..ασε που πιο πολυ με αγχωνε το μετρημα παρα με βοηθουσε..κ ο θεος βοηθος

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...