Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλκιδα ειμαστε τωρα και λεω την αλλη βδομαδα αν ειμαι καλυτερα να φυγω για Λαμια....

Αχ ξεκινησες ετοιμασιες και εσυ!!!!Να δεις ποτε θα ερθει η ωρα να τον παρεις αγκαλια και ουτε που θα το πιστευεις....

αχ ετσι μου λενε ολοι αλλα εμενα μου φαινεται μακρια ακομα απο τη μια αλλα απο την αλλη αγχωνομαι πως δε θαπρολαβω να τα κανω ολα πριν γεννησω,μετα αγχωνομαι που θα με βρει εκεινη η στιγμη και πως θα νιωσω κι αν θα ποναω πολυ αχ~αυτα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα αστερινακι μου!

ναι ειδες ποσα πραγματακια χρειαζονται;;

ειναι σα να πηγαινεις εσυ να μεινεις σε ενα αδειο τελειως σπιτι και να μην εχεις τιποτα ομως,ουτε για να πιεις,ουτε για να φας,ουτε κρεββατι να κοιμηθεις,ουτε καν χαρτι να πας τουαλετα!

ε φαντασου κι αυτο το πλασματακι λοιπον θελει απο την αρχη απο το μηδεν ενα δικο του νοικοκυριο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσια εχω θεμα ε;

σκεφτομαι παρα πολυ για τον μπεμπη τα εμβολια που εχει γινει τρελο θεμα τωρα τελευταια.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Παπακι μου τι να πω εγω τα εχω κανει τα εμβολια στην μικρη...και δυστυχως εχω μια γνωστη που τα παιδια μας ηταν ισα και δεν εκανε τα εμβολια και τελικα η μικρη της κολησε μια ασθενεια που θα μπορουσε να γλυτωσει και τελικα το εχασε το κοριτσακι της.....Ειναι πολυ προσωπικο θεμα

παπακι δεν εχω ακουσει κατι τι θεμα εχει γινει?

ειναι μεγαλη ιστορια αστερινα.κι εγω δεν ξερω πολλα τωρα αρχιζω να διαβαζω καποια πραγματα.

λενε οτι οι γιατροι το εχουν παρακανει με τα εμβολια στα βρεφη και πως δεν ειναι ολα οσα λενε οτι πρεπει να γινουν απαραιτητα.

αν μαθω περισσοτερα θα σου πω.

566b716e1f.png?html%22

καλημερα παπακι. πω πω πολλες οι αγορες για ενα πλασματακι τοσο δα!

μια χαρουλα αννα δοξα το θεο! αντε να πας να μπεις σε μια σειρα!

κουκλα η μικρη πολυ ομορφο μωρακι

Αστερινα μου σε ευχαριστω πολυ!!!!Αντε και εσυ με το καλο τωρα!!! Ποτε πας στον γιατρο?

Παπακι μου τι να πω εγω τα εχω κανει τα εμβολια στην μικρη...και δυστυχως εχω μια γνωστη που τα παιδια μας ηταν ισα και δεν εκανε τα εμβολια και τελικα η μικρη της κολησε μια ασθενεια που θα μπορουσε να γλυτωσει και τελικα το εχασε το κοριτσακι της.....Ειναι πολυ προσωπικο θεμα

αχ ναι μωρε ειδες τι γινεται απο τη μια σου λενε μην τα κανεις ολα απο την αλλη αν δεν τα κανεις μια ζωη θα εισαι στην τσιτα μηπως γινει κατι κακο στο παιδι σου.αλλα ποιος θα σου πει πιο ειναι το καλυτερο με σιγουρια;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Παπάκι, αστερινα τι κάνετε οι εγκυουλες;

Αννουλα πως τα πάτε με τις κόρες;

Καλημερα Μαρια!!!

Καλα ειμαστε αλλα πολυ τρεξιμο......μεχρι να ετοιμασω την μια ξεκιναει η αλλη....αλλα ευτυχως η μικρη ειναι παρα πολυ υσηχη μεχρι στιγμης....

καλημερα μαρακι!

καλα ειμαι μαρακι χαζευω τωρα κατι πατουσακια που εξεχουν απο την κοιλια και προσπαθω να τα γαργαλησω αλλα ολο και μου γλιστρανε τα ατιμα!αχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

Παπάκι όντως δύσκολο θέμα... Καλύτερα νομίζω είναι να έχουμε έναν παιδιατρο που εμπιστευόμαστε και ξέρουμε οτι θα κάνει το καλύτερο για τα παιδιά μας χωρίς υπερβολές.

ασε μαρακι μου ειναι δυσκολο θεμα θα το συζητησω με την παιδιατρο που εχω βρει που μου εχουν πολυ καλα λογια κι αλλες οικογενειες και βλεπουμε!

566b716e1f.png?html%22

Παπάκι όντως δύσκολο θέμα... Καλύτερα νομίζω είναι να έχουμε έναν παιδιατρο που εμπιστευόμαστε και ξέρουμε οτι θα κάνει το καλύτερο για τα παιδιά μας χωρίς υπερβολές.

Συμφωνω απολυτα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...