Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τι ερημια ειναι αυτη ....μπειτε βρε να πουμε καμια κουβεντα,τα πρωινα δεν μπορω να μπω μεσα ,δεν το εχουν φτιαξει ακομα το λαπ τοπ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανθη ευχαριστω πολυ για το πμ ,ησουν πολυ κατατοπιστικη.Θα διαβασω κι εγω τα βιβλια που εχω και νομιζω καλο θα ηταν καποια στιγμη να το συζητησουμε με οσες θελουν γιατι το θεμα ειναι πολυ σοβαρο.Αν και νομιζω οτι η ζυγαρια γερνει πεισσοτερο στο να κανει κανεις τα εμβολια.

Παντως με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σας οποτε θα ενημερωθω επι του θεματος και θα τα ξαναπουμε.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

\ πωπωπω ερημιες...νακι μου τι κανεις??τα μωρακια???ξανθη μου οτι πει ο γιατρος καλη μου,εχεις πολλες συσπασεις??εμενα σημερα ποναει η κοιλια γαμωτο....φοβαμαι!συγχιστηκα κι ολας...

:-D

καλημερα κοριτσια! που ειστε καλέ? δεν μπορει να μπει η geni και το ριμαξαμε το μαγαζακι ανοιγουμε οτι ωρα θελουμε...

αννια μου να προσεχεις,ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!

εχω γυναικα σημερα για σιδερο και λιγα πραγματα στο σπιτι οποτε θα μπαινοβγαινω!

τι κανετε;;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννουλι μου γλυκο και ομορφο τι κανεις;;;

η πριγκιπισσα καλυτερα ειναι;;

τι λεει το εβελινακι πως αντεδρασε;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

πωπωπω κοριτσια βλεπω τωρα 64 μερες και μπορω να πω οτι λιγο αγχωθηκα ε!αχ δεν ξερω μερικες φορες πως θα αντιδρασω οταν ερθει η ωρα.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλε μοναχουλι μου μιλαω;;

αχ χαρηκα κοριτσια τωρα ε;;

πηρα ενα τοπικο μαγαζι εδω στη λαρισα πολυ μεγαλο με τα παντα για το μωρο και ρωτησα αν εχει προιοντα της medela γιατι καθομουν εχτες και εψαχνα τι θα παρω απο αποστειρωτες,μπιμπερο,θηλαστρα κι ολα αυτα και γενικα ολοι μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα της medela και αποφασισα να τα βρω.

αυτο το μαγαζι λοιπον τα εχει ολα και μαλιστα καποια απο αυτα που θελω τα νοικιαζει κι ολας οποτε με βολευει απιστευτα το ενοικιο για να δω κι ολας αν θα τα χρειαστω η αν θα θηλασω χωρις δυσκολια.κανεις δεν ξερει.

ανακουφιστηκα αρκετα μπορω να πω γιατι το ειχα εννοια.

566b716e1f.png?html%22

Επεστρεψααααααααα

Η μικρη γυναικακι μου ειναι καλυτερα......Σημερα δεν την τρυπησαμε αφου ειδαμε οτι πεφτει αυριο θα την παω τωρα.....

Η Εβελινα μια χαρα το πηρε στην αρχη τωρα εχουμε κατι μικρο γκρινιες αλλα ενταξει αντιμετοπιζοντε....Να παμε σπιτι μας να μπουμε σε σειρα για να μπορουμε ολοι να ειμαστε πιο ηρεμοι......

Εσυ πως εισαι?

Αστερινα εσυ τι κανεις?

καλα ειμαι γυναικακι μου καλο και ομορφο,ετοιμαζομαι κι εγω σιγα σιγα.

κανω ψωνια και χαζευω το βατραχακο μου που συνεχεια κανει τρελες και τα χανω!τα εχω παιξει με την παρτη του.

566b716e1f.png?html%22

τωρα που ειστε αννουλι;αθηνα η στη μαμα σου;

566b716e1f.png?html%22

Χαλκιδα ειμαστε τωρα και λεω την αλλη βδομαδα αν ειμαι καλυτερα να φυγω για Λαμια....

Αχ ξεκινησες ετοιμασιες και εσυ!!!!Να δεις ποτε θα ερθει η ωρα να τον παρεις αγκαλια και ουτε που θα το πιστευεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...