Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

παω κι εγω σιγα σιγα να βαλω τραπεζι να φτιαξω και μια σαλατα χωριατικη γιατι σε μιση ωριτσα θα ερθει ο καλος μου!!!

φιλακια κιττυ μου και σε σενα

και σε σενα αστερινα!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας..σας ελειψα;μαντεψτε....παλι δεν ειχα ιντερνετ στο μαγ...εκεινο το ζουδι ο αδελφος μου εχασε προγραμματα κ μεσα σε αυτα κ τον explorer... ηρθα το μεσημερι ,μαγειρεψα κ ξεραθηκα στον υπνο ..τωρα σηκωθηκα κ εχει μουδιασει ολο μου το σωμα..ερε τεμπελιες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα..Έχω χαθεί αλλά από την προηγούμενη εβδομάδα με πιάσαν συσπάσεις και είμαι σε ακινησία να ηρεμήσω γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα.Για καλό και για κακό την άλλη εβδομάδα θα κάνω και ενέσεις κορτιζόνης να ωριμάσουν τα πνευμόνια μας και ο Θεός βοηθός.

Επίσης φτιάχνουμε το δωμάτιο της μικρής γιατί έπρεπε να κλείσουμε μια τεράστια τζαμαρία με τοίχο και έχουμε βαβούρα.Καλά ο άντρας μου ασχολείται με αυτό αλλά όσο να ναι βλέπω το σπίτι και παθαίνω εγκεφαλικά.

Φιλιά σε όλες...

Παπί αν θες για βελεντα πες μου να σου πω από που έχει τα φθηνότερα και αν θες βοήθεια και στο τι να πάρεις για αρχή εδώ είμαι.Αυτά χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπερα κουκλες!

ξανθη μου εννοειται να μου πεις γι αυτο λεω τι θα ψωνισω για να ακουω γνωμες και προτασεις!

πες μου να ξερω!

συσπασεις ακουω ε;;;αχ μωρε ξανθουλι να προσεχεις πολυ και να μην κουραζεσαι καθολου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τζενακι αφησες το καφε μονο του...ξερεις τι ωρα το ανοιξαμε σημερα;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

τζενακι αφησες το καφε μονο του...ξερεις τι ωρα το ανοιξαμε σημερα;;

χαχαχαχαχαχα...ρε συ δεν εχω λαπ τοπ στο μαγαζι μου το διελυσε ο αδελφουλης μου,νομιζεις οτι εμενα δε μου στοιχιζει;δεν περναει η ωρα με τπτ..ελπιζω αυριο να το φτιαξουν..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλε τωρα που ειμαι εγω ..καμια μεσα..επιτηδες το κανετε..;

ακουστε τι επαθα το απογευμα..

ο αγαπουλης δουλευε απογευμα,στις 6.30 με ξυπναει κ φευγει..εγω ομως σαν γνησιο χουζουρακι ξανακοιμηθηκα..καποια στιγμη ακουω το κουδουνι..μεσα στον υπνο μου νομιζω οτι ειναι ο αγαπουλης ,οτι ξεχασε κατι κ γυρισε να το παρει..μετα στροφαρω λιγο κ σκευτομαι οτι ο αγαπουλης εχει κλειδια..λεω η σπιτονοικοκυρα ειναι κατι θα θελει..το κουδουνι το πανω μονο αυτη το χτυπαει εφοσον μονο εγω κ αυτη μενουμε εδω κ η πορτα η κεντρικη παντα μα παντα ειναι κλειστη...οσο τα σκευτομουν ολα αυτα..περιπου 15 δευτερα[μεχρι να καταλβω οτι ειμαι στον πλανητη γη δηλ]..το κουδουνι χτυπουσε συνεχεια..ανοιγω κ τι βλεπω μπροστα μου...εναν ναρκωμανη..μου κοπηκανε χερια ποδια μυτες αυτια...τα ειδα ολα..με το που τον βλεπω παω να κλεισω την πορτα κ αρχιζει αυτος δωσε μου κατι σε παρακαλω κ τετοια...εν τελει κλεινω την πορτα κ τον ειδα μετα απο ενα λεπτο εξω στο δρομο..κ απο λετε μπηκε;απο τη γκαραζοπορτα..δεν την ειχανε κλεισει τελειως..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα. Χαθηκα,το ξερω. Τζενη φανταζομαι λαχταρα που θα πηρες! Ευτυχως τελος καλο,ολα καλα! Παπι μου πηγες κι ολας 30 εβδομαδων! Φτου φτου! Κοριτσια,κανα νεακι απ τη Χριστιανα εχουμε? Υπολογιζω πως θαχει γεννησει και ηθελα να της ανοιξουμε θεματακι να ευχηθουμε. Στο φεις εχει μερες να μπει,της εστειλα μυνημα εκει,ελπιζω να απαντησει οταν μπει. Φιλακιααα

ένα μήλο την ημέρα...

http://www.apo-rot.de/

Καλημέρα.Παπί από εδώ έχει τα φθηνότερα στο διαδίκτυο για βελεντα.Αλλά επειδή έχει μεταφορικά 10 ευρώ περίπου αξίζει να πάρεις ποσότητα δηλαδή από 2 κρέμες, 2 σαμπουάν κτλ.

Επίσης είναι και μια κοπέλα στο φόρουμ που δίνει και αυτή καλλυντικά βελεντά με συμφέρουσες γενικά τιμές.Στέλνεις εμειλ εδώ [email protected] (welledα και nature - friends // ζητήστε κατάλογο) και ζητάς κατάλογο.

Διάβασε και εδώ και με την πρώτη ευκαιρία θα σου πω και ποια αγοράζω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1977341&highlight=weleda#post1977341

Επίσης να ξέρεις ότι επειδή η καλέντουλα έχει ιδιαίτερη μυρωδιά ίσως δεν σου αρέσει σαν άρωμα να είσαι προετοιμασμένη.Εμένα μου αρέσει αλλά πολλές λένε ειδικά για το βοτανόλουτρο ότι έχει άσχημη μυρωδιά.Γούστα είναι.Διάβασε και το τοπικ και δεν θα έχεις απορίες φαντάζομαι.

Ότι άλλο θες ρώτα γιατί βλέπω οι απόψεις συνάδουν με τις δικές μου στα μωρά οπότε έχω έτοιμες πληροφορίες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα τι κανετε σας διαβαζω συνεχεια αλλα δυστυχως για την ωρα δεν μπορω να συμεταζχω στις συζητησεις σας παντως να μην παρεξηγηθει καμια ενταξει? το προβλημα το εχω εγω και καμια αλλη!!!!!

Εχθες μου εστειλε η Αννα μυνημα να σας ενημερωσω οτι ειναι καλα αλλα δεν μπαινει διοτι η μικρη μου ανεβαζει ικτερο και την παρακολουθουν αλλα ελπιζει να μην χρειαστει να ξαναμπουν νοσοκομειο!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

επιτελους σπιτι..τι κανετε καλε;

μινακι μου οπως νιωθεις..εμεις να ξερεις ειμαστε εδω οποτε θελεις να μιλησεις..

βγαινω παω να ξαπλωσω ειμαι πτωμα,θα μπω το απογευμα,φιλια σε ολες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσια εγω παλι χαλια ειμαι εχω κρυαδες ο λαιμος μου ποναει η μυτη μου βουλωμενη και το κεφαλι μου λες και εχω 40πυρετο την αρπαξα μαλλον :-( με αυτον το σκ@τοκαιρο...ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια!!!

:-D

γεια σας κοριτσια εγω παλι χαλια ειμαι εχω κρυαδες ο λαιμος μου ποναει η μυτη μου βουλωμενη και το κεφαλι μου λες και εχω 40πυρετο την αρπαξα μαλλον :-( με αυτον το σκ@τοκαιρο...ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια!!!

Annia δυστηχως ολοι ετσι ειναι,θα κανει τον κυκλο του μια εβδομαδα ειναι θα περασει..

εγω τωρα ξυπνησα...κ βαριεμαι να σηκωθω να κανω δουλειες....:-(

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...