Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

που εισαι κοριτσαρα μου:D

απο ποτε εχουμε να τα πουμε εμεις..τι κανεις;

ειχα πολυ δουλεια το σαββατοκυριακο το εριξα λιγο εξω και χθες που μπηκα λιγο το απογευμα σας <<ανακαλυψα>>

εσυ τι κανεις?κανεις κανενα τεστ ?εγω κανω και τιποτα ακομα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη μου, τι γλυκο που ειναι το αβαταρ σου!!!και γαλανο...αγορακι θελεις οταν με το καλο?βεβαια ξερω τι θα απαντησεις...γερο να ναι, αλλα η καρδουλα σου τι επιθυμει?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σου καλη μου, καλα εμεις, απο στιγμη σε στιγμη θα ξυπνησει ο αγας μου και τα εχω ολα ετοιμα για μαμ γιατι αν αργησει το γαλα μας ξεσηκωνουμε τον κοσμο...σαν να τον σφαζωκανει το πουλακι μου χαχαχ

εσυ τι κανεις?ξεκουραζεσαι?

γεια σου αννετ ξεκουραστηκα λιγο απο αυριο τα ιδια

εισαι σε κατασταση εκκινησης βλεπω:D:D

RPVCp3.png?gonw6PAb

τζενακι μουσορρυ αλλα ο μικρος κλαψουριζει στον υπνο του και τρεχω ...κολλαει και την μυτουλα του στα πλαινα του καροτσιου και τον ελεγχω συνεχεια...σας εχω πει πως εχουμε ερωτα με το καροτσι ε?

τι κανειςεσυ?

οχι δεν μας το ειχατε πει..ετσι ε;να σου πω καλυτερα γιατι τα δικα μας εχουν μαθει αγκαλια κ δεν καθονται πουθενα..ουτε σε καροτσι ουτε σε κουνια..εγω καλα ειμαι πριν λιγο εφυγε ο μπομπιρας..καλα ε..ειναι τρελλα του εκανε η μανα του τα χερακια του παλαμακια κ γελουσε τοσο που στο τελος τον επιανε λοξυγγας.. ασε που προσπαθει να μιλησει κ επειδη δεν μπορει τσατιζεται κ βγαζει κατι κραυγες ..σαν της βισση...χαχαχαχα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

φαιη μου, τι γλυκο που ειναι το αβαταρ σου!!!και γαλανο...αγορακι θελεις οταν με το καλο?βεβαια ξερω τι θα απαντησεις...γερο να ναι, αλλα η καρδουλα σου τι επιθυμει?

στην οικογενεια δεν ειχαμε αγορι στα σογια στης μαμας εναν ανηψιο τα υπολοιπα κοριτσια στου μπαμπα περισσοτερα κοριτσια οποτε θα ηθελα γιο

βεβαια θελω δυο παιδια και να ειναι ζευγαρι το προτιμο αυτο για μενα θα ηταν το τελειο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

παντως ρε κοριτσια το καφε μας επρεπε να λεγεται "το καφε με τις τρελες"...εχουμε μαζευτει πολλες χαχαχαχα

εμενα παντως σα τιτλος με καλυπτει..χιχιχι

φαιη τα τεστακια δεν τα εχω αρχισει ακομα προχτες καθαρισα απο περιοδο θα τα αρχισω στη 15 μερα.εσυ σε ποια μερα εισαι κ ποτε τα αρχισες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παντως ρε κοριτσια το καφε μας επρεπε να λεγεται "το καφε με τις τρελες"...εχουμε μαζευτει πολλες χαχαχαχα

δεν ειναι κακη ιδεα παντως η καθε μια μας εχει ωραια <<τρελα>>

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

ειχα πολυ δουλεια το σαββατοκυριακο το εριξα λιγο εξω και χθες που μπηκα λιγο το απογευμα σας <<ανακαλυψα>>

εσυ τι κανεις?κανεις κανενα τεστ ?εγω κανω και τιποτα ακομα

κοριτσια αφηστε τα τεστ και καντε σεξ...οτι ειναι να γινει θα γινει και χωρις να χαλατε του κοσμου τα λεφτα...σεξ θα κανεις και οταν δεις ωορηξια σεξ θα κανεις και αν δεν ξερεις ποτε θα γινει...απλα η δευτερη μεθοδος ειναι λιγοτερο αγχωτικη και περισσοτερο απολαυστικη με πιανετε ετσι?;) και οι αντρες δεν κανουν καταναγκαστικα εργα...ο δικος μου δεν μπορουσε προγραμματισμενα...δεν ειναι και ρομποτ

γιαυτο καθε μερα καντε ερωτα!!!και αν απτην κουραση χασετε και καμια μερα δεν πειραζει...το σπερματοζωαριο ζει 48 ωρες..η θα περιμενει στη στροφη να κατεβει η φουσκιτσα η θα το περιμενει εκεινη :tongue:

σεξ σεξ σεξ...ο καλυτερος ελεγχος ωορηξιας

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

IB5Vp2.png

εμενα παντως σα τιτλος με καλυπτει..χιχιχι

φαιη τα τεστακια δεν τα εχω αρχισει ακομα προχτες καθαρισα απο περιοδο θα τα αρχισω στη 15 μερα.εσυ σε ποια μερα εισαι κ ποτε τα αρχισες;

στην 13η οταν ειχα ρωτησει τον γιατρο μου μου ειχε πει οτι καθε κυκλος

ειναι καινουργιος οποτε η ωορηξια ξεκιναει απο την 14η

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσια αφηστε τα τεστ και καντε σεξ...οτι ειναι να γινει θα γινει και χωρις να χαλατε του κοσμου τα λεφτα...σεξ θα κανεις και οταν δεις ωορηξια σεξ θα κανεις και αν δεν ξερεις ποτε θα γινει...απλα η δευτερη μεθοδος ειναι λιγοτερο αγχωτικη και περισσοτερο απολαυστικη με πιανετε ετσι?;) και οι αντρες δεν κανουν καταναγκαστικα εργα...ο δικος μου δεν μπορουσε προγραμματισμενα...δεν ειναι και ρομποτ

γιαυτο καθε μερα καντε ερωτα!!!και αν απτην κουραση χασετε και καμια μερα δεν πειραζει...το σπερματοζωαριο ζει 48 ωρες..η θα περιμενει στη στροφη να κατεβει η φουσκιτσα η θα το περιμενει εκεινη :tongue:

μπραβο αννετ μας ανεβαζεις εγω εχω ξεκινησει εντατικα με πιανετε ετσι;);)

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

βρε καλο μου εχεις δικιο αλλα δεν γινεται καθε μερα:confused:ασε που μου κανει κολπα ο αλλος..τι να τον κανω;οσο για μενα εγω ακομα δεν εχω χαλασει λευτα για τα τεστ..κατι ειναι κ αυτο..παντως εμενα με βοηθησανε νομι:confused:ζα οτι ειχα οωρηξια 21 με 22 μερα κ τελικα δεν υσχυει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σου αννετ ξεκουραστηκα λιγο απο αυριο τα ιδια

εισαι σε κατασταση εκκινησης βλεπω:D:D

μερικες φορες γραφωστα ορθια να φανταστεις χαχαχα

οχι δεν μας το ειχατε πει..ετσι ε;να σου πω καλυτερα γιατι τα δικα μας εχουν μαθει αγκαλια κ δεν καθονται πουθενα..ουτε σε καροτσι ουτε σε κουνια..εγω καλα ειμαι πριν λιγο εφυγε ο μπομπιρας..καλα ε..ειναι τρελλα του εκανε η μανα του τα χερακια του παλαμακια κ γελουσε τοσο που στο τελος τον επιανε λοξυγγας.. ασε που προσπαθει να μιλησει κ επειδη δεν μπορει τσατιζεται κ βγαζει κατι κραυγες ..σαν της βισση...χαχαχαχα

τον βαζω εναλλαξ...μια καροτσι, μια κουνια, μια παρκοκρεβατο, μια καναπε, μια ριλαξ...θελω να μαθει να κοιμαται παντου...για φαντασου να παμε πουθενα και να μη κλεινει ματι γιατι θελει το κρεβατι του!σωστοοοοοοοος???

στην οικογενεια δεν ειχαμε αγορι στα σογια στης μαμας εναν ανηψιο τα υπολοιπα κοριτσια στου μπαμπα περισσοτερα κοριτσια οποτε θα ηθελα γιο

βεβαια θελω δυο παιδια και να ειναι ζευγαρι το προτιμο αυτο για μενα θα ηταν το τελειο

σου ευχομαι να ερθει ενα αγορακι να σε γεμισει ευτυχια, αλλα και κοριτσακι δεν πειραζει...το καθενα εχει την χαρη του!!!υγεια να εχουν τα μαναρακια!!!

δεν ειναι κακη ιδεα παντως η καθε μια μας εχει ωραια <<τρελα>>

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αν εχει και πανσεληνο ουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!χαχαχαχα

IB5Vp2.png

στην 13η οταν ειχα ρωτησει τον γιατρο μου μου ειχε πει οτι καθε κυκλος

ειναι καινουργιος οποτε η ωορηξια ξεκιναει απο την 14η

οχι παντα φαιη μου, αν εχει ακι λιγο αστατο κυκλο εκει μονο με υπερυχους μπορεις να εισαι σιγουρη ποτε θακανεις αλλα μπορει και να σε ξεγελασει...να φενεται πως θα γινει την επομενη και τελικα να σκασει μετα απο δυο μερες...εσυ εχεις σταθερο κυκλο 32 ημερες?αν ναι τοτε μετρας 14 μερες προς τα πισω...

καλα κανεις...αντε να μαθουμε ευχαριστα σε 20 μερουλες!!!

βρε καλο μου εχεις δικιο αλλα δεν γινεται καθε μερα:confused:ασε που μου κανει κολπα ο αλλος..τι να τον κανω;οσο για μενα εγω ακομα δεν εχω χαλασει λευτα για τα τεστ..κατι ειναι κ αυτο..παντως εμενα με βοηθησανε νομι:confused:ζα οτι ειχα οωρηξια 21 με 22 μερα κ τελικα δεν υσχυει

μερα παρα μερα?και ετσι γινεται το θαυμα, τελικα ποτε ειχες?

IB5Vp2.png

σε πιανουμε σε πιανουμε....ετσι λεω κ γω να ξεκινησω γιατι δε λεει να μεγαλωνω τα ανηψια μου..θελω να νταντεψω κ να μεγαλωνω το δικο μου.σημερα που ηρθε η αδελφη μου συνεχεια αγκαλια τον ειχα ..αχ τι συναισθημα..οταν τον πηρε να φυγουνε..:( κατι δεν πρεπει να κανω κ γω;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι παντα φαιη μου, αν εχει ακι λιγο αστατο κυκλο εκει μονο με υπερυχους μπορεις να εισαι σιγουρη ποτε θακανεις αλλα μπορει και να σε ξεγελασει...να φενεται πως θα γινει την επομενη και τελικα να σκασει μετα απο δυο μερες...εσυ εχεις σταθερο κυκλο 32 ημερες?αν ναι τοτε μετρας 14 μερες προς τα πισω...

καλα κανεις...αντε να μαθουμε ευχαριστα σε 20 μερουλες!!!

μερα παρα μερα?και ετσι γινεται το θαυμα, τελικα ποτε ειχες?

δυστυχως δεν εχω σταθερο κυκλο και γι αυτο ψαχνομαι

η τζενη εχει δικιο και εγω νομιζω οτι τα τεστ μας βοηθανε αλλη ημερομηνια νομιζα οτι θα ειχα ωορηξια και αλλη εκανα τελικα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...