Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

sorry που χαθηκα αλλα μιλουσα με την κουμπαρα μου!

ο βαφτησιμιος μου νιαουριζει αχαχα ειναι πολυ ησυχο μωρο!

εχει φτασει 4,5 κιλα απο την μερα που γεννηθηκε 2640 και ειναι 49 ημερων.

μπράβοοοοο.........καλέ μεγαλώνουν γρήγορα τα μπεμπέκια !!!!

κατάλαβες ....στην βαφτιση θα ειναι ασήκωτος .....χαχαχαχαχα

το ιδιο κι ο δικος μας....και οι νονες ειναι μινιόν

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!τι κανετε??

θα πεταχτω λιγο στην κουβεντουλα σας αλλα διαβασα τα ψωνια και σκεφτηκα να συμπληρωσω κατι.

λοιπον παπι μαλλον θα ειναι καλο να αγορασεις και ενα μαξιλαρι θηλασμου,μου ειπαν οτι βοηθαει πολυ για τη μεση,

και επισης ριλαξ,αλλα αυτο μπορεις να το παρεις αργοτερα 'η να στο κανουν δωρο.Δεν ξερω και κατα ποσο ειναι χρησιμη και η συσκευη που βαζεις το μπιμπερο και ζεσταινεται το γαλα(θα βολευει ισως για το μητρικο αν βγαζεις).

να σας ρωτησω κατι,σας εχουν ρωτησει τι θα θελατε να σας παρουν δωρο?ή φερνει ο καθενας οτι θελει?

κιττυ τι κανει ο μπομπιρας?ξεκινησες κιολας δουλεια?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλως τον αστερια μου!γιατι χαθηκες αγαπη;;;

ριλαξ ναι το εχω γραψει στη λιστα μου

οσο για το μαξιλαρι εχω μου εδωσε μια φιλη μου θα δειξει αν βολεψει!

εσυ πως πας;;κανουν τουμπες τα αγορια σου;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα!!!τι κανετε??

θα πεταχτω λιγο στην κουβεντουλα σας αλλα διαβασα τα ψωνια και σκεφτηκα να συμπληρωσω κατι.

λοιπον παπι μαλλον θα ειναι καλο να αγορασεις και ενα μαξιλαρι θηλασμου,μου ειπαν οτι βοηθαει πολυ για τη μεση,

και επισης ριλαξ,αλλα αυτο μπορεις να το παρεις αργοτερα 'η να στο κανουν δωρο.Δεν ξερω και κατα ποσο ειναι χρησιμη και η συσκευη που βαζεις το μπιμπερο και ζεσταινεται το γαλα(θα βολευει ισως για το μητρικο αν βγαζεις).

να σας ρωτησω κατι,σας εχουν ρωτησει τι θα θελατε να σας παρουν δωρο?ή φερνει ο καθενας οτι θελει?

κιττυ τι κανει ο μπομπιρας?ξεκινησες κιολας δουλεια?

Καλως το κορίτσι !!! τι κανουν τα αγορια σου ?

-Μαξιλαρι θηλασμου εχω και εγω , δεν ξερω για τον θηλσμο αν βολευει...αλλά γενικώς ειναι πολυ καλό , βοηθαει στην μεση.. Η μαμα μου οπου παει με τον μπεμπη , εχει και το μαξιλαρι μαζί

- Το μητρικό εγω συνηθως του το δινω σχετικά γρηγορα αρα δεν το ζεσταίνω. Διαφορετικά στο ψυγείο και μεσα σε ζεστό νερό (μπεν-μαρί) , για να ζεσταθεί

-καποιοι με ρωτησαν , αλλά δεν ειπα κατι συγκεκριμενο. οι περισσοτεροι μας εφεραν φορμακια , και καποιοι μας εδωσαν χρήματα

- καλά ειναι ο μπεμπούκος , τρωει και μεγαλώνει. εγω Αστερία μου , επρεπε να ερθω στο μαγαζί γιατί έμενε κλειστό τα πρωινά:-(

Διαφημίσεις

κοριτσια γεννησε η αδερφη απο εναν φιλο μας,εναν αγοραρο 3700...αχ πολυ χαρηκα!!!! :)

3700 ? ουαου...........μπράβο , να τους ζήσει !!!!!!!!!!

αστερια οσο για τα δωρα ο καθενας οτι θελει εκτος απο τους πολυ κοντινους φιλους και συγγενεις που με ρωτανε και λεω απο αυτα που δεν εχω.

οσο για τον θερμαντηρα εχει μεσα εναν το σετ της αβεντ του αποστειρωτη οποτε θα εχω και απο αυτο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσια γεννησε η αδερφη απο εναν φιλο μας,εναν αγοραρο 3700...αχ πολυ χαρηκα!!!! :)

μπραβο στο κοριτσι να της ζησει ο παιδαρος!καλο σαραντισμο να εχει!

566b716e1f.png?html%22

καλα ειμαι μωρε απλα σημερα λιγο το στομαχι μου τα εφερε σκουρα,πηγα για την καμπυλη ζαχαρου και γενικες εξετασεις και με ανακατεψε πολυ η γλυκοζη,αλλα οκ παει κι αυτο.

τα μωρακια μια χαρα,μεγαλωνουν καλα αν κρινω απο την κοιλια!!!:D

τη δευτερα θα παμε παλι στο γιατρο να τα δουμε.

διαβασα τις προαλλες παπι μου που εγραφες οτι δε βλεπεις τιποτα πια και πως θα ξυριζεσαι!!εσυ δε βλεπεις τιποτα αλλα εισαι στην 30 βδομαδα εγω που δεν βλεπω τιποτα απο την 22η τι να πω??

απο κιλα εχω ξεφυγει λιγο (συμφωνα με το γιατρο,γιατι για τους γυρω ειμαι μια χαρα),6 κιλα στο συνολο αλλα μου εχει πει μεχρι 12!:shock:

πως θα γινει αυτο δεν ξερω!!

απο ψωνια εγω δεν εχω κανει πολλα και αγχωνομαι.Μονο κουνιες και αλλαξιερα εχουμε παραγγειλει και εχουμε διαλεξει και καθισματακια αυ/του και καροτσι.Αλλα δεν τα εχουμε κλεισει ακομα.Απο φορμακια,κουβερτουλες κλπ ψιλοπραγματα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

καλα ειμαι μωρε απλα σημερα λιγο το στομαχι μου τα εφερε σκουρα,πηγα για την καμπυλη ζαχαρου και γενικες εξετασεις και με ανακατεψε πολυ η γλυκοζη,αλλα οκ παει κι αυτο.

τα μωρακια μια χαρα,μεγαλωνουν καλα αν κρινω απο την κοιλια!!!:D

τη δευτερα θα παμε παλι στο γιατρο να τα δουμε.

διαβασα τις προαλλες παπι μου που εγραφες οτι δε βλεπεις τιποτα πια και πως θα ξυριζεσαι!!εσυ δε βλεπεις τιποτα αλλα εισαι στην 30 βδομαδα εγω που δεν βλεπω τιποτα απο την 22η τι να πω??

απο κιλα εχω ξεφυγει λιγο (συμφωνα με το γιατρο,γιατι για τους γυρω ειμαι μια χαρα),6 κιλα στο συνολο αλλα μου εχει πει μεχρι 12!:shock:

πως θα γινει αυτο δεν ξερω!!

απο ψωνια εγω δεν εχω κανει πολλα και αγχωνομαι.Μονο κουνιες και αλλαξιερα εχουμε παραγγειλει και εχουμε διαλεξει και καθισματακια αυ/του και καροτσι.Αλλα δεν τα εχουμε κλεισει ακομα.Απο φορμακια,κουβερτουλες κλπ ψιλοπραγματα.

αχ αστερια μου κι εγω αγχωνομαι με τα ψωνια αλλα να σου πω ολα καλα μωρε ειναι τοση η χαρα που σου δινουν αυτα τα ψωνια!!!

εγω τα εχω παιξει απο τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για τα κιλα ειμαι στα +6,5 προς το παρον αλλα μην ξεχνας οτι εσυ εχεις διδυμακια οποτε μη μιλας καθολου δεν εχεις ξεφυγει!!!!!!

μια χαρα εισαι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

οντως σου δινουν πολυ μεγαλη χαρα τα ψωνια!!!

το καροτσι με παιδεψε πολυ βεβαια γιατι τα διδυμακια ειναι αδικημενα σ'αυτο το θεμα.Υπαρχουν πολυ ωραια καροτσια μονα,αλλα δεν βγαινουν διπλα.Τελικα βρηκαμε ενα που μας αρεσει πολυ και πιστευω θα ειναι πολυ καλο για τα μωρα.

τωρα θελω να ρωτησω και το γιατρο για τα βλαστοκυτταρα αν και μαλλον θα τα δωρισω στη δημοσια τραπεζα γιατι οι ιδιωτικες δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες.

να σε ρωτησω αυτα τα φυτικα καλλυντικα της weleda τα εχεις δοκιμασει?προτειμω και εγω τα φυτικα προιοντα αλλα μηπως πρεπει να ρωτησουμε παιδιατρο πρωτα?

tJd1p3.png

οντως σου δινουν πολυ μεγαλη χαρα τα ψωνια!!!

το καροτσι με παιδεψε πολυ βεβαια γιατι τα διδυμακια ειναι αδικημενα σ'αυτο το θεμα.Υπαρχουν πολυ ωραια καροτσια μονα,αλλα δεν βγαινουν διπλα.Τελικα βρηκαμε ενα που μας αρεσει πολυ και πιστευω θα ειναι πολυ καλο για τα μωρα.

τωρα θελω να ρωτησω και το γιατρο για τα βλαστοκυτταρα αν και μαλλον θα τα δωρισω στη δημοσια τραπεζα γιατι οι ιδιωτικες δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες.

να σε ρωτησω αυτα τα φυτικα καλλυντικα της weleda τα εχεις δοκιμασει?προτειμω και εγω τα φυτικα προιοντα αλλα μηπως πρεπει να ρωτησουμε παιδιατρο πρωτα?

εμενα η παιδιατρος μου τα προτεινε αυτα τα φυτικα ασε που ειναι και γερμανικα και τα εμπιστευομαι λογω προελευσης και μονο.

κι εχει τα παντα η σειρα κρεμα συγκαματος,αφρολουτρο,σαμπουαν,λαδι μασαζ για τους κολικους,αντιηλιακο κτλ.

επισης η παιδιατρος μου προτεινε και το κεχρι σε σκονη αντι για φαριν λακτε και αλλες τετοιες αηδιες που εχουν τσαμπα λιπαρα και ζαχαρες.

566b716e1f.png?html%22

για τα βλαστοκυτταρα κι εγω δεν ξερω ακομα τι να κανω ρε συ αστερια θα σε γελασω πραγματικα.

ο γιατρος μου παντως που τον εμπιστευομαι απολυτα προσφατα που γεννησε η γυναικα του τα εδωσε σε ιδιωτικη τραπεζα τωρα τι να πω θα σε γελασω.

566b716e1f.png?html%22

λοιπον παω να φαω γιατι τα μικρα πεινασαν και θα τα ξαναπουμε.

αφου τα προτεινουν παιδιατροι θα τα κοιταξω κι εγω.

για τα βλαστοκυτταρα θα ρωτησω και θα σου πω παπι μου.

φιλια!

tJd1p3.png

λοιπον παω να φαω γιατι τα μικρα πεινασαν και θα τα ξαναπουμε.

αφου τα προτεινουν παιδιατροι θα τα κοιταξω κι εγω.

για τα βλαστοκυτταρα θα ρωτησω και θα σου πω παπι μου.

φιλια!

φιλακια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα σου κουκλα μου!

και να μπαινεις πιο συχνα να μας λες νεα σου να συζηταμε και τα ψωνια μας χιχιχιχι!

αντε καλη ορεξη και να προσεχεις πολυ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...